konnos86 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Καλημερα σε ολους, γνωριζει κανεις τι κυρωσεις μπορει να εχω ( περα απο την απωλεια της φορητοτητας του αριθμου μου) αν δεν πληρωσω λογαριασμο/ους cosmote και σπασω το συμβολαιο για να παω σε αλλη εταιρεια? Δεχθηκα υπερογκες χρεωσεις για χρηση internet επειδη το iphone ειναι ''σετταρισμενο'' για να μπαινει internet μεσω cosmote. Οποιος γνωριζει οτιδηποτε θα βοηθουσε πολυ, ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
eliask Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Το συμβόλαιο δεν μπορείς να το σπάσεις με αυτό το τρόπο . Μαλλον μπορείς αλλά θα έχεις και κάποια επιβάρυνση έφοσον έχεις πάρει επιδότηση συσκευής για τους μήνες που αναλόγουν + τα λεφτά που χρώστας. Τo iphone μπορείς να απεργοποιησεις την σύνδεση μέσο 3g / gprs και να αφήσεις μόνο το wifi ώστε να μην χρεωνέσαι εφόσον δεν έχει προγραμμά data. Και σε άλλη εταιρεία να πάς άν δεν έχεις data plan πάλι θα χρεώνεσαι και μάλιστα πολλά ( όπως είδες ) Τώρα σαν κυρώσεις έξαρτάται απο το λογαριασμό που έχεις σαν υπολοιπο. Το πιο πιθανό καποια στιγμή να αρχίσουν να σε ενοχλουν και μετα να σου στείλουν κανα εξωδικο για λογαριασμους , κανα δικηγόρο κτλ κτλ . Εφόσον τα έκανες καλό είναι και να τα πληρώσεις .
konnos86 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Τo iphone μπορείς να απεργοποιησεις την σύνδεση μέσο 3g / gprs και να αφήσεις μόνο το wifi ώστε να μην χρεωνέσαι εφόσον δεν έχει προγραμμά data το ειχα κανει αυτο μετα τις 10 ημερες, οταν ηρθε ο λογαριασμος ρωτησα την cosmote πως εμπαινε αφου ειχα κλεισει το 3g και απαντηση δεν πηρα, εκτοτε κλειδωσα τις ρυθμισεις ιντερνετ απο την cosmote ωστε να μπαινει μονο μεσω wifi
eliask Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Τι να σου πω κατι λάθος θα είχες κανει μάλλον. Στο 2g που είχα είχα ρυθμίσει να μπαινει μονο μεσο wifi δεν αντιμετώπισα ποτέ προβλημα .
activex Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Με το να κλείσεις το 3g δεν απενεργοποιείτε το Internet... εγώ ένα υπόλοιπο που μου έστειλαν πάντως (50Ε) δεν το (ξανά) πλήρωσα ποτέ. Είχα στο χέρι το εξοφλητικό αλλά δεν είχα απόδειξη γιαυτό το 50αρι και ήμουν σίγουρος ότι το πλήρωσα, ενώ αυτοί επέμεναν για το αντίθετο. Αποτέλεσμα, μετά από επανειλημμένες ενοχλήσεις και μια τηλεφωνική κλήση ( δήθεν ; ) από δικηγόρο, σταμάτησαν να με ενοχλούν (χρόνια τώρα)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.