tsi.dimitris Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Του Acronis.. (true image). Δε ξέρω αν το σώζει σε .iso αλλα δε νομίζω.. λογικά θα είναι σε δικό του format. Επειδή απο δώ δύσκολα θα βγεί άκρη έτσι οπως πάει.. Ψάξε στο youtube για "Acronis True Image Cloning tutorial" για να δείς video με τα βήματα.. δεν γινεται ουτε με αυτο τιποτα
orotoi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μπορείς να κάνεις ενα screenshot με τις οθόνες (και τις επιλογές) που σου δίνει το πρόγραμμα..?
tsi.dimitris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μπορείς να κάνεις ενα screenshot με τις οθόνες (και τις επιλογές) που σου δίνει το πρόγραμμα..? αυτες ειναι .
Maitre Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Βρες κάπου το Hirens Boot CD και σύνδεσε στον Η/Υ σου και τους δύο δίσκους. Κάνε boot από το CD και από τα backup tools διάλεξε το acronis true image. Κοίτα την εικόνα πιο κάτω.
tsi.dimitris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Βρες κάπου το Hirens Boot CD και σύνδεσε στον Η/Υ σου και τους δύο δίσκους.Κάνε boot από το CD και από τα backup tools διάλεξε το acronis true image. Κοίτα τα εικόνα πιο κάτω. δεν μπωρο να συνδεσω και τους δυο ειναι ide 2.5" και εγω τα συνδεω σε στα8ερο πς με ανταπτωρα
Maitre Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τότε διάλεξε την 1η επιλογή (create image) και βάλε το Image σε DVDs. Κλείσε το PC, βάλε τον νέο δίσκο πάνω και κάνε το ανάποδο τώρα (restore image), επαναφέροντας το images από τα DVDs στον σκληρό. Στα γράφει και ο @isay πιο πάνω... (Αν είναι μεγάλος ο δίσκος θα χρειαστείς πολλά DVDs πάντως - σίγουρα δεν μπορείς να έχεις 2 δίσκους πάνω στον ίδιο Η/Υ? - Αν υπάρχει και άλλος δίσκος ρίξε το image μέσα σε αυτόν να γλιτώσεις τα DVDs)
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 μάμησε τα.. τρεις μέρες αυτά λεμε.. λολ ρε να μπεί κάποιος στο πισι σου να το κάνει? σοβαρά..
tsi.dimitris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Τότε διάλεξε την 1η επιλογή (create image) και βάλε το Image σε DVDs. Κλείσε το PC, βάλε τον νέο δίσκο πάνω και κάνε το ανάποδο τώρα (restore image), επαναφέροντας το images από τα DVDs στον σκληρό.Στα γράφει και ο @isay πιο πάνω... (Αν είναι μεγάλος ο δίσκος θα χρειαστείς πολλά DVDs πάντως - σίγουρα δεν μπορείς να έχεις 2 δίσκους πάνω στον ίδιο Η/Υ? - Αν υπάρχει και άλλος δίσκος ρίξε το image μέσα σε αυτόν να γλιτώσεις τα DVDs) δεν λεει που8ενα create image
tsi.dimitris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 δεν λεει που8ενα create image γεια κοιτα μια .
tsi.dimitris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 clone disk πας μα δεν μπωρο δεν εχω συνδεδεμενους και τους δυο δισκους
orotoi Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 δε σου δίνει επιλογή εκεί να σώσεις το Image σε ενα δίσκο?
tsi.dimitris Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 δε σου δίνει επιλογή εκεί να σώσεις το Image σε ενα δίσκο? οχι μονο απο σληρο σε σληρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.