Προς το περιεχόμενο

απο .iso σε σκληρο ?

tsi.dimitris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Του Acronis.. (true image). Δε ξέρω αν το σώζει σε .iso αλλα δε νομίζω.. λογικά θα είναι σε δικό του format.

Επειδή απο δώ δύσκολα θα βγεί άκρη έτσι οπως πάει..

Ψάξε στο youtube για "Acronis True Image Cloning tutorial" για να δείς video με τα βήματα..

δεν γινεται ουτε με αυτο τιποτα

Δημοσ.

Βρες κάπου το Hirens Boot CD και σύνδεσε στον Η/Υ σου και τους δύο δίσκους.

Κάνε boot από το CD και από τα backup tools διάλεξε το acronis true image.

Κοίτα την εικόνα πιο κάτω.

post-11552-129063110511_thumb.jpg

Δημοσ.
Βρες κάπου το Hirens Boot CD και σύνδεσε στον Η/Υ σου και τους δύο δίσκους.

Κάνε boot από το CD και από τα backup tools διάλεξε το acronis true image.

Κοίτα τα εικόνα πιο κάτω.

δεν μπωρο να συνδεσω και τους δυο ειναι ide 2.5" και εγω τα συνδεω σε στα8ερο πς με ανταπτωρα

Δημοσ.

Τότε διάλεξε την 1η επιλογή (create image) και βάλε το Image σε DVDs. Κλείσε το PC, βάλε τον νέο δίσκο πάνω και κάνε το ανάποδο τώρα (restore image), επαναφέροντας το images από τα DVDs στον σκληρό.

Στα γράφει και ο @isay πιο πάνω...

(Αν είναι μεγάλος ο δίσκος θα χρειαστείς πολλά DVDs πάντως - σίγουρα δεν μπορείς να έχεις 2 δίσκους πάνω στον ίδιο Η/Υ? - Αν υπάρχει και άλλος δίσκος ρίξε το image μέσα σε αυτόν να γλιτώσεις τα DVDs)

Δημοσ.
Τότε διάλεξε την 1η επιλογή (create image) και βάλε το Image σε DVDs. Κλείσε το PC, βάλε τον νέο δίσκο πάνω και κάνε το ανάποδο τώρα (restore image), επαναφέροντας το images από τα DVDs στον σκληρό.

Στα γράφει και ο @isay πιο πάνω...

(Αν είναι μεγάλος ο δίσκος θα χρειαστείς πολλά DVDs πάντως - σίγουρα δεν μπορείς να έχεις 2 δίσκους πάνω στον ίδιο Η/Υ? - Αν υπάρχει και άλλος δίσκος ρίξε το image μέσα σε αυτόν να γλιτώσεις τα DVDs)

δεν λεει που8ενα create image

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...