Προς το περιεχόμενο

Watercooling!!!

panoulhs007

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους και σε ολες.Θα ηθελα να καταρχας να ξεκινησω με το φαινομενο overclock που ρεει στις φλεβες μου.Δεν ειμαι σε φαση extreme overclock λογο χρονου και λογο ψυξης......Οσα χρονια ασχολουμε με τα PC εχω μανια με Benches,overclock και γενικα με τετοια θεματακια.

Τωρα λοιπον εφυγα απο 775 και q9770+evga 780i κτλ και πηγα σε 1336 και i7+asus rampage 2 extreme+6gb corsair domin1600 + SSD intel x25-m g2.

Ειμαι πολυ ευχαριστημενος,το συστημα απλα πεταει....Αλλα....

Κατι ειναι που με τρωει....

Και αυτο που με τρωει ειναι τα 90αρια που Βαραει με την Coolermaster V8 στα 4.0Ghz 1.32v...

Ετσι σκεφτηκα εσας...

Θα ηθελα βοηθεια και ιδεες με το πως μπορω να φτιαξω ενα ολοκληρωμενο συστημα υδροψυξης μονος μου αλλα και με βοηθεια δικια σας οποιος προσφερετε να με βοηθησει(απο κοντα) :D

Καποια ετοιμη λυση θα βοηθησει?Οπως πχ το Corsair H50 +2x noctua nf-p12 pull and push?

Δημοσ.

Φιλε θα σου προτεινα να πας απο εξειδικευμενους σε υδροψυξη γιατι δεν ειναι ετσι απλα τα πραγματα οπως με τα ανεμιστηρια για να παρεις συμβουλες σωστες και ιδεες.

Δημοσ.

καλυτερα να μη μπλεξεις με νερο,ειναι πολυ επικυνδυνο ασε που κοστιζει παρα πολυ και θελει και συντηρηση.

Δημοσ.
καλυτερα να μη μπλεξεις με νερο,ειναι πολυ επικυνδυνο ασε που κοστιζει παρα πολυ και θελει και συντηρηση.

άμα είσαι προσεκτικός μια χαρά είναι;);)

Δημοσ.

εγώ πάλι απτα όσα έχω διαβάσει και όσα έχω καταλάβει το νερό θα έπρεπε να είναι must για όλα τα συστήματα..ειδικά στην ελλάδα.. και ειδικά για όσους σέβονται τν υπολογιστή τους.. το μόνο απαγορευτικό είναι η τιμή.. :/

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Αν παρεις μια NH-D14 και την βαλεις καλα πανω απο 60 δεν θα βλεπεις.

Και 90 που λες κατι δεν παει καλα, ειναι παρα πολλα. Ποιος σου εβαλε την ψυκτρα ?

Δημοσ.
Αν παρεις μια NH-D14 και την βαλεις καλα πανω απο 60 δεν θα βλεπεις.

Και 90 που λες κατι δεν παει καλα, ειναι παρα πολλα. Ποιος σου εβαλε την ψυκτρα ?

Στα 4.0 σε full load? Mια χαρά είναι...

Δημοσ.

Δεν το θεωρω λογικο, εδω σε 4GHz τωρα με την LMX και πανω απο 63 δεν βλεπω με OCCT και η V8 ειναι 27 βαθμους χειροτερη ? Απιθανο.

Δημοσ.

το νερο που βαζεις ειναι αποσταγμενο αρα δεν ειναι ηλεκτρικα αγωγιμο οποτε και στην μητρικη να σου πεσει μικρο το κακο.Κοστιζει πολυ γιατι ειναι ακριβα τα εξαρτηματα.συντηρηση και τα αεροψυκτα θελουν.αλλα οτι εχουν ενα μεγαλυτερο κοστος συντηρησης λογω νερου ναι.

Δημοσ.
Δεν το θεωρω λογικο, εδω σε 4GHz τωρα με την LMX και πανω απο 63 δεν βλεπω με OCCT και η V8 ειναι 27 βαθμους χειροτερη ? Απιθανο.

Μπορεί να έχεις εξαιρετικά καλό κομμάτι.

Στην υπογραφή του για την Η50 δε λεει;

Μπερδευτικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...