snik Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Λοιπον για να πω και εγω με την σειρα μου την γνωμη μου 1) Το λογοτυπο το αλλαζεις, αυτο θυμιζει κατι gif που υπηρχαν σε warez sites πριν χρονια 2) Οπως σου ειπαν τα παιδια τον συνδιασμο χρωματων δεν τον εκμεταλευεσαι καλα, ενω εχεις 2 ανοιχτα χρωματα που μπορεις να παιξεις με σχηματα και πιο μοντερνο design βλεπουμε ενα τετραγωνο site. Βαλε λιγες καμπυλες φτιαξε καλυτερα την navigation bar σου πανω βαλε και ενα πιο ομορφο banner. 3)Καλως ηρθατε στην σελιδα μας (h3,arial,bold, underlined),Που θα μας βρειτε(h2,arial,bold),Στοιχεία Βιοτεχνίας (Αλλο font τελειως). Γιατι εχεις τοσες διαφορετικες γραμματοσειρες και styles; Κρατα 2 το πολυ 3 διαφορετικα ειδη τυπογραφιας. Βγαλε και το <center> στην αρχικη. 4)Για τα παπουτσια πρεπει απαραιτητως να βαλεις και κουμπι πανω, εγω στην αρχη δεν τα ειδα που ειναι και το 1ο πραγμα που κοιτας στο site ειναι το logo και το header, δεν κοιτας στο sidebar. 5) Εχεις πολυ μικρα thumbnails, αφου εχεις αρκετο χωρο γιατι τον αφηνεις να παει χαμενος; 6) Δεν ξερω κατα ποσο θα σε καλυψει το συγκεκριμενο module για το καταστημα, δεν εχει κωδικους δεν εχει τιμες δεν εχει μεγεθη στα παπουτσια. Καλυτερα να πας προς virtuemart μερια και ας μην χρησημοποιησεις την δυνατοτητα καλαθιου αν δεν το θες. 7) Ο χαρτης καλο θα ηταν να ενσωματοθει με την επικοινωνια, ενα μενου μονο και μονο για τον χαρτη μου φαινετε υπερβολικο. Μπορεις αν θες να το συνδιασεις με λιγα λογια για το καταστημα, 8) Γενικα δουλεψε λιγο την τυπογραφια, σε διαφορα sites με web design εχει αρκετα αρθρα γιατι οπως το εχεις τωρα και χρωματικα αλλα και με τα fonts που χρησιμοποιεις φαινετε καπως ασυνδετο το ολο site. Αυτα απο εμενα, ολα τα παραπανω ειναι τι θα ηθελα εγω να δω και τα λεω φιλικα χωρις να εχω καποια προθεση να υποβιβασω την δουλεια σου η να σε προσβαλω
saab 93 aero Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Λοιπον για να πω και εγω με την σειρα μου την γνωμη μου1) Το λογοτυπο το αλλαζεις, αυτο θυμιζει κατι gif που υπηρχαν σε warez sites πριν χρονια 2) Οπως σου ειπαν τα παιδια τον συνδιασμο χρωματων δεν τον εκμεταλευεσαι καλα, ενω εχεις 2 ανοιχτα χρωματα που μπορεις να παιξεις με σχηματα και πιο μοντερνο design βλεπουμε ενα τετραγωνο site. Βαλε λιγες καμπυλες φτιαξε καλυτερα την navigation bar σου πανω βαλε και ενα πιο ομορφο banner. 3)Καλως ηρθατε στην σελιδα μας (h3,arial,bold, underlined),Που θα μας βρειτε(h2,arial,bold),Στοιχεία Βιοτεχνίας (Αλλο font τελειως). Γιατι εχεις τοσες διαφορετικες γραμματοσειρες και styles; Κρατα 2 το πολυ 3 διαφορετικα ειδη τυπογραφιας. Βγαλε και το <center> στην αρχικη. 4)Για τα παπουτσια πρεπει απαραιτητως να βαλεις και κουμπι πανω, εγω στην αρχη δεν τα ειδα που ειναι και το 1ο πραγμα που κοιτας στο site ειναι το logo και το header, δεν κοιτας στο sidebar. 5) Εχεις πολυ μικρα thumbnails, αφου εχεις αρκετο χωρο γιατι τον αφηνεις να παει χαμενος; 6) Δεν ξερω κατα ποσο θα σε καλυψει το συγκεκριμενο module για το καταστημα, δεν εχει κωδικους δεν εχει τιμες δεν εχει μεγεθη στα παπουτσια. Καλυτερα να πας προς virtuemart μερια και ας μην χρησημοποιησεις την δυνατοτητα καλαθιου αν δεν το θες. 7) Ο χαρτης καλο θα ηταν να ενσωματοθει με την επικοινωνια, ενα μενου μονο και μονο για τον χαρτη μου φαινετε υπερβολικο. Μπορεις αν θες να το συνδιασεις με λιγα λογια για το καταστημα, 8) Γενικα δουλεψε λιγο την τυπογραφια, σε διαφορα sites με web design εχει αρκετα αρθρα γιατι οπως το εχεις τωρα και χρωματικα αλλα και με τα fonts που χρησιμοποιεις φαινετε καπως ασυνδετο το ολο site. Αυτα απο εμενα, ολα τα παραπανω ειναι τι θα ηθελα εγω να δω και τα λεω φιλικα χωρις να εχω καποια προθεση να υποβιβασω την δουλεια σου η να σε προσβαλω ευχαριστώ για τα σχόλια σου θα τα λάβω υπόψη μου. καλά τα λες για αυτό ρωτάω για να βελτιωθώ αφού τώρα μπήκα στο χώρο αυτό.
salamalekum Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2010 να πω και εγω την γνώμη μου.. να ξέρεις οτι στον χώρο που θές μπείς θα πρέπει να ασχοληθείς αρκετά για να ξεχωρίσεις απο την μάζα που φτιάχνει html site + design σε 10 λεπτά 1] το λογότυπο αφαίρεσε το. Bevel χρυσά γράμματα που θυμίζουν το web design στα πρ'ωτα του βήματα. να έχεις στο νού σου οτι το corporate ID (λογότυπο, εταιρικό folder, businesscard κτλ) είναι ένας σημαντικός τομέας σε μια επιχείρηση και στο "image" που δείχνει προς τα έξω. 2] το background με τα λουλουδάκια μου θυμίζει barbie. προτίμησε κάποιο χρώμα ουδέτερο και χαλαρό στο μάτι. μην κάνεις τον χρήστη να τυφλωθεί στα 2 λεπτά πριήγησης. το περιεχόμενο πρέπει να του αποσπά την προσοχή και οχι τα ροζ λουλουδάκια..! ασε που είναι και ξέμπαρκα τα λουλουδάκια με τα παπούτσια. 3] μην χρησιμοποιείς πάνω απο 2 διαφορετικές γραμματοσειρές. κατέληξε σε 2 που σε βολεύουν και χρησιμοποίησέ τες ανάλογα. 4] ελληνικά ή αγγλικά? διάλεξε ενα. οχι αγγλικό μενού και ελληνικά σε τίτλους και λεζάντες. 5] ο χάρτης μπαίνει συνήθως στην Επικοινωνία συνέχισε και για οτι θές εδώ είμαστε
morgy Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2010 Λοιπόν να πω και εγώ τη γνώμη μου ως γυναίκα και μιας που το θέμα παπούτσια με ενδιαφέρει. Εμένα ως "πιθανή" πελάτισσα αυτό που μου χτύπησε άσχημα είναι η ανάλυση των φωτογραφιών των παπουτσιών. Διάβασα όλα τα μηνύματα και δεν είδα να το ανέφερε κανείς. Αν το είπατε και μου ξέφυγε, σόρυ. Αν η φωτογραφία είναι χάλια, όσο γαμάτο και αν είναι το παπούτσι δεν θα μου κάνει αίσθηση να το αγοράσω. Μπορεί να μην είναι eshop αλλά φαντάζομαι ως βιοτεχνία θα απευθύνεται σε καταστηματάρχες. Άρα πρέπει να τους τραβήξεις την προσοχή ότι έχεις να τους προσφέρεις όμορφα παπούτσια για το κατάστημά τους. Κάτι τέτοιες λεπτομέρειες είναι που δημιουργούν εντυπώσεις. Αν δουν χάλια ανάλυση σε φωτογραφία μπορεί κάποιος να πει "κοίτα τι φωτογραφίες έβαλε ο σαχλαμάρας" και εκεί χάνει λίγο σε κύρος η σελίδα και η επιχείρηση ( το βλέπω λίγο b2b το όλο θέμα, σχωρέστε με αν πέφτω έξω). Όσο για το χρώμα, μια μέση λύση είναι αντί για ροζ να μείνεις σε ένα χρώμα, στο σομόν, ή αν επιμένει ο πελάτης σε ροζ καν' το πιο απαλό. Αν το ταργκετ γκρουπ είναι κυρίως γυναίκες, τότε μικρό το κακό με το ροζ. Αλλά αν είναι γενικά επιχειρηματίες, ιδιοκτήτες μαγαζιών, βγάλε τα λουλουδάκια και το χρυσό λογότυπο όπως αναφέρθηκαν και προηγουμένως. Αλλά αν ο πελάτης επιμένει... δε μπορείς να κάνεις και πολλά Όσο για τις γραμματοσειρές, ότι είπαν οι παραπάνω. αυτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.