saab 93 aero Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 καλημέρα σας, θα ήθελα τη γνώμη σας για το site που φτιάχνω http://alturl.com/ibqcf , οι κατηγορίες collections δεν είναι τελειωμένες, περιμένω φωτογραφίες από τον πελάτη. αν κάτι δεν σας αρέσει ή δεν είναι σωστό όπως το έχω κάνει θα ήθελα να μου το αναλύσετε λίγο παραπάνω για να μπορέσω να καταλάβω τα λάθη μου ώστε να τα διορθώσω. γιατί είμαι αρχάριος ακόμα. ευχαριστώ.
routsounmanman Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 1-2 μικροπράγματα που βρήκα με μια πρόχειρη ματιά: - Βγάλε το background. Βάλε κάτι σε άσπρο, μαύρο ή πορτοκαλί. Έτσι όπως είναι βγάζει μάτι. Πάντα να παίζεις με 2χρωμία (μπορείς να βάλεις και άσπρο ή μαύρο σχεδόν σε όλα) - Κατέβασε και εγκατέστησε κάποιο SEF module για το joomla σου. Είναι πολύ καλύτερο ο χρήστης (& το google) να βλέπουν page/product/tade αντί του index.php?page=product&id=tade... - Τα στοιχεία επικοινωνίας βάλε τα σε νορμάλ γραμματοσειρά (βγάλε τα από <h3>) - Το logo δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι και πολύ του γούστου μου. - Βάλε ένα .swf bannerάκι με κίνηση αντί του στατικού που έχεις. Μπορώ να σε βοηθήσω αν θέλεις.
antonisid Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Γενικά είναι αξιοπρεπές. Μια βασική παρατήρηση είναι οτι το φόντο που έχεις βάλει είναι λίγο κίτς. Επίσης δε μ αρεσει και το λογότυπο. Κατα τ αλλα μ αρεσει. Εγω θ αλλαζα επισης το χρωμα των γραμματων Αριστερα κατω που γραφεις διευθυνση και τηλέφωνα και μάλλον την γραμματοσειρα του κειμένου. Υ.Γ. Το λογότυπο γιατι δε το κάνεις σα το favicon (G) που έβαλες? να το περιλαμβάνει τουλάχιστον? Καλη συνεχεια και οτι θέλεις ρώτα!!!
dimsag Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Όπως είπαν και τα παιδια, λιγο το φόντο να προσέξεις και το λογότυπο! Κάτι πιο επαγγελματικό.. Μια πιο απλή γραμματοσειρά (αν θες να είναι μόνο κείμενο) και μπορείς να φτιάξεις ενα background για το πανω κομμάτι ώστε να γίνει πιο άμεσα αντιληπτό το logo (όνομα). Επίσης,το κείμενο θα το στοίχιζα και απο τις 2 πλευρές και θα το τοποθετούσα αριστερά στην κεντρική στήλη. Το κενο θα το γέμιζα με 2-3 φώτο, ή ενα slideshow μεγαλύτερο απ'ότι το αριστερό για να δώσει πιο άμεσα πληροφορίες για τα προϊόντα. Για φόντο θα έβαζα ένα πιο ουδέτερο χρώμα.. Οχι τόσο φανταχτερό. Καλή συνέχεια..
angelina_x Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ναι ναι μαρέσει... οι τιμές που είναι? Sent from my X10i using Tapatalk
saab 93 aero Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 1-2 μικροπράγματα που βρήκα με μια πρόχειρη ματιά: - Βγάλε το background. Βάλε κάτι σε άσπρο, μαύρο ή πορτοκαλί. Έτσι όπως είναι βγάζει μάτι. Πάντα να παίζεις με 2χρωμία (μπορείς να βάλεις και άσπρο ή μαύρο σχεδόν σε όλα) - Κατέβασε και εγκατέστησε κάποιο SEF module για το joomla σου. Είναι πολύ καλύτερο ο χρήστης (& το google) να βλέπουν page/product/tade αντί του index.php?page=product&id=tade... - Τα στοιχεία επικοινωνίας βάλε τα σε νορμάλ γραμματοσειρά (βγάλε τα από <h3>) - Το logo δεν είναι κακό, αλλά δεν είναι και πολύ του γούστου μου. - Βάλε ένα .swf bannerάκι με κίνηση αντί του στατικού που έχεις. Μπορώ να σε βοηθήσω αν θέλεις. -το background το ήθελε έτσι ο πελάτης, δεν ξέρω μήπως να έκανα καμία αλλαγή στα πορτοκαλί αλλά με τι πηγαίνει το ροζ? αν σου είναι εύκολο μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο πιο αναλυτικά το sef module το έχω ακουστά αλλά δεν γνωρίζω τίποτα για αυτό. ευχαριστώ πολύ για τα σχόλια σου.
giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δεν έχω πολύ ώρα για να το ψάξω καλά, αλλά... Είναι e-Shop; Τέλος, εφόσον είναι για πελάτη, βγάλε το link από το πρώτο σου μήνυμα και κάντο να κάνει redirect στη σελίδα, γιατί όποτε ψάχνεις για τη σελίδα στη google, θα βγαίνει και το αποτέλεσμα της Insomnia :S
saab 93 aero Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Γενικά είναι αξιοπρεπές. Μια βασική παρατήρηση είναι οτι το φόντο που έχεις βάλει είναι λίγο κίτς. Επίσης δε μ αρεσει και το λογότυπο. Κατα τ αλλα μ αρεσει. Εγω θ αλλαζα επισης το χρωμα των γραμματων Αριστερα κατω που γραφεις διευθυνση και τηλέφωνα και μάλλον την γραμματοσειρα του κειμένου. Υ.Γ. Το λογότυπο γιατι δε το κάνεις σα το favicon (G) που έβαλες? να το περιλαμβάνει τουλάχιστον? Καλη συνεχεια και οτι θέλεις ρώτα!!! -τι χρώμα θα μου πρότεινες (για να μην το κάνω κλόουν) για τα γράμματα κάτω αριστερά? -και τέλος τι ή ποία γραμματοσειρά είναι κατάλληλη να χρησιμοποιούμε σε site ---------- Προσθήκη στις 20:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:32 ---------- Ευχαριστώ πολύ όλους σας για τα σχόλια σας
giorgos147 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Όταν είπα βγάλε το Link... Εννοούσα "βγάλτο" Χρησιμοποίησε κάποια "μηχανή" από αυτές που τα "μικραίνουν" καλύτερα. Ο λογότυπος είναι δική σου δουλειά;
SOWHAT Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Σίγουρα βγάλε το ροζ-φούξια! Πόνεσαν τα μάτια μου μόλις μπήκα και αμέσως ήθελα να βγω! Και εγώ συμφωνώ ότι δεν είναι και πολύ όμορφο το λογότυπο! Αν μπορείς να το αλλάξεις, αλλαξέ το!!!
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 αυτό.. http://alturl.com/ibqcf είναι αυτο που σου λέει ο γιώργος να κάνεις.. Αν ο "πελάτης" είναι γνωστός σου εξήγησε του οτι το ρόζ (συγκεκριμένο) μπακγκράουντ δεν είναι και οτι καλύτερο.. Αν δεν είναι φίλος/γνωστός.. τι να πω.. Ο πελάτης έχει παντα(¨?) δίκιο..
saab 93 aero Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Όταν είπα βγάλε το Link... Εννοούσα "βγάλτο" Χρησιμοποίησε κάποια "μηχανή" από αυτές που τα "μικραίνουν" καλύτερα. Ο λογότυπος είναι δική σου δουλειά; Ναι δική μου δουλεία είναι? τι θα ήταν καλό να έκανα? ---------- Προσθήκη στις 21:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:58 ---------- αυτό.. http://alturl.com/ibqcf είναι αυτο που σου λέει ο γιώργος να κάνεις.. Αν ο "πελάτης" είναι γνωστός σου εξήγησε του οτι το ρόζ (συγκεκριμένο) μπακγκράουντ δεν είναι και οτι καλύτερο.. Αν δεν είναι φίλος/γνωστός.. τι να πω.. Ο πελάτης έχει παντα(¨?) δίκιο.. πώς το έκανες αυτό? με το link?
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 καλά... δική σου δουλειά κανονικά δεν είναι.. αλλα "Εντό ειναι ελλάντα.." οπότε ένα ατομο πρέπει να είναι γραφίστας/web designer/ web developer /se optimizer κτλ κτλ... Πήγα στο alturl.com αν ψάξεις στο γκούγκλ για short url redirect θα βρείς κάμποσα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.