Προς το περιεχόμενο

Η Σάμος μετονομάστηκε σε Μαγκάιβερ σύμφωνα με το google maps

geopoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ωραία... μέσα είμαι!

Τι όνομα λέτε να του δώσουμε?

---------- Προσθήκη στις 11:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:58 ----------

Ψήνεστε για Τουρκολίμανο? αλλα αυτο το χουν προλάβει άλλοι ε..?

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ωραία... μέσα είμαι!

Τι όνομα λέτε να του δώσουμε?

---------- Προσθήκη στις 11:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 11:58 ----------

Ψήνεστε για Τουρκολίμανο? αλλα αυτο το χουν προλάβει άλλοι ε..?

:confused::whistle::shock::-(

• Moderators
Δημοσ.

Κανα κωδικοποιημένο μύνημα των μασσόνων θα είναι..

Λιακοπουλε?Και συ στο insomnia.gr?:lol:..ατιμοι μασσωνοι ο μαγκαιβερ τι σας φταιει!

Δημοσ.

Το τραγικότερο όλων ξέρετε ποιο είναι; Ότι αυτή η αλλαγή στο Google Maps έχει γίνει απο αρχές Απριλίου 2010 και δεν ασχολείται κανείς. Στο alepou.net το συζητάμε απο αρχές Ιουλίου.

http://www.alepou.net/551/%CE%95%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%BF-%CE%97-%CE%A3%CE%AC%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B5-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CF%84%CE%B7%CE%BD-Google-%CF%83%CE%B5-%CE%9C%CE%B1%CE%B3%CE%BA%CE%AC%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CF%81

Δημοσ.

sowhat.. δε νομίζω να πολυ-παίζει ρόλο πόσοι θα κάνουν αναφορά.. Καλά σίγουρα αμα δουν κατι να αναφέρετε απο 100χιλιάδες θα του δώσουν σημασία, αλλα αν είναι 5-10 ή 400-500 είναι το ίδιο..

Δημοσ.
sowhat.. δε νομίζω να πολυ-παίζει ρόλο πόσοι θα κάνουν αναφορά.. Καλά σίγουρα αμα δουν κατι να αναφέρετε απο 100χιλιάδες θα του δώσουν σημασία, αλλα αν είναι 5-10 ή 400-500 είναι το ίδιο..

Ρε παιδιά, βρισκόμαστε στο πιο πολυδιαβασμένο φόρουμ της Ελλάδας και αγνοούμε ότι έχουμε μία κάποια δύναμη; Τουλάχιστον από κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε! Δεν νομίζω ότι την έπεσαν εκατοντάδες χαβαλέδες πάντως και άλλαξε το νησί όνομα...

Αντε άντε στείλτε και εσείς αναφορά!

Ορίστε ξανά και το λινκ για οποιον θέλει:

http://maps.google.com/support/bin/request.py?contact_type=data_errors

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...