Hambos19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ωραία φάση για blogging. Πανεύκολο στην χρήση, στυλ twitter (follow), πανέμορφα θέματα (μέγα ανώτερα από WP-Blogger κτλ) Γιατί δεν του ρίχνετε μια ματιά; Το δικό μου
alexioualexios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Αυπνίες; Καλή φάση το tumblr και λίγο πιο όμορφο από το blog. Ένα blog που έχω εγώ το έχω hackάρει. Αν γίνεται και σε αυτό, αυτό, είναι πολύ καλή ιδέα. 5 ψάρια από μένα. (συνήθειες γαμάτο)
Hambos19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 άσχετο.. πρέπει να σε θυμάμαι εσένα από το γαμάτο μου είχες κάνει λογαριασμό στο portal γιατί ο δικός μου είχε "ξαφνικά" σβηστεί
alexioualexios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 χχεχεχεχεχεχεχεχε Σσσσσσσσσσ.... Big Brother watching us... Μάλλον πάντως. Δύο τρία μέλη είχαν αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα.
Hambos19 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 btw όταν λες ότι το χάκαρες τι εννοείς;
alexioualexios Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 για παράδειγμα έχω βγάλει την μπάρα στην κορυφή της σελίδας. Αν και την ξανα έβαζαν στην αρχή στο τέλος έμεινε η σελίδα χωρίς μπάρα επάνω. Όχι τίποτα σημαντικό αλλά έχω πειράξει τέτοια χαζά...
2arkoudi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Παρόμοιο με το tumbrl ειναι και το http://posterous.com
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 για παράδειγμα έχω βγάλει την μπάρα στην κορυφή της σελίδας. Αν και την ξανα έβαζαν στην αρχή στο τέλος έμεινε η σελίδα χωρίς μπάρα επάνω. Όχι τίποτα σημαντικό αλλά έχω πειράξει τέτοια χαζά... λοοολ βαρέθηκαν το βαλε βγαλε.. και είπαν "ντάξει.. αστον.."
giorgostzi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 To tumblr είναι πολύ εύκολο στη χρήση, νομίζω ακόμα πιο εύκολο και από το posterous.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.