Προς το περιεχόμενο

Τίτλος ταινίας [επιστημονικής φαντασίας].. ΑΝΤ1

orotoi

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ,

πριιν πολλα πολλά χρόνια (3-4-5) είχε δείξει ο ΑΝΤ1 βράδυ (μετά τις 12-1) μια ταινία οπου... (την είχα προλάβει απο τη μέση-τελος οποτε..)

Μια οικογένεια ζούσε σε ενα σπιτι και γινόντουσαν κατι κουλα.. (λείωναν οι τειχοι, αυξανόταν η θερμοκρασία.. και αλλα περίεργα).

Τελικά τελείωνει και μας δείχνει..

ενα κοριτσάκι στο μέλλον, το οποίο έχει στα χέρια της μια γυάλινη μπάλα (σα κι αυτη που χει το 'χιονι' μεσα και καλα.. και τη κουνας και χιονίζει...) οπου εκει μέσα ήταν το "σπιτι" και η "οικογένεια". Οπως τη κρατάει τη γυρνάει και βλέπουμε απο κατω (Στον πατο της μπάλας) το μοντέλο.. Ηταν δηλαδη σαν ενα είδος παιχνιδιου (του μέλλοντος).

Ολα αυτα που γινόντουσαν στην οικογένεια ηταν.. πχ η ζέστη επειδη το είχε βάλει πάνω στο καλοριφέρ.. μετα επειδή είχε ζέστη λειώναν οι τείχοι (τα πλαστικά του παιχνιδιου δηλαδη..)

Αυτα ειναι τα πιο χαρακτηριστικα που θυμάμαι..

Δεν παιζουν γνωστοί ηθοποιοί (απ οτι θυμάμαι) και δεν είναι καμιά υπερπαραγωγή. Απο τα χρώματα της νομίζω οτι είναι και ψιλο-παλια.. 1970-80

Αν κανείς ξέρει κάτι... :-)

• Moderators
Δημοσ.
Μην είναι μόνο κάνα επεισόδιο twilightzone και δεν το βρεις ποτέ.

Twilight zone ή outer limits θα έλεγα κι εγώ, χωρίς να ξέρω συγκεκριμένο επεισόδιο. Είναι απλά κάτι που θα το έβλεπες εκεί.

Δημοσ.
Μην είναι μόνο κάνα επεισόδιο twilightzone και δεν το βρεις ποτέ.

Αν ήταν από το twilight zone τα πράγματα θα ήταν εύκολα είτε ήταν του 59 είτε του 85, χώρια που είχαν μικρή (αλλά ιδανική) διάρκεια.

http://epguides.com/TwilightZone/

Αν θυμηθείς κάποιο ηθοποιό κάτι μπορεί να γίνει.

Δημοσ.
Twilight zone ή outer limits θα έλεγα κι εγώ, χωρίς να ξέρω συγκεκριμένο επεισόδιο. Είναι απλά κάτι που θα το έβλεπες εκεί.

Outer Limits δεν ειναι, τουλαχιστον οχι απο αυτα που βγηκαν το 95-1001. Τα εχω δει ολα. Αν ηταν ασπρομαυρο βεβαια απο τα παλια θα μας το ελεγε ο orotoi

• Moderators
Δημοσ.

Αυτό που δεν κατάλαβα εγώ (από τη σύνοψη)... Το "σπίτι" έλιωνε από τις υψηλές θερμοκρασίες, αλλά η οικογένεια που ζούσε μέσα δεν είχε βράσει (κυριολεκτικά) στο ζουμί της;

• Moderators
Δημοσ.

^^^ Φαίνεται ότι έχουμε νικητή... :-D

Το φινάλε του επεισοδίου:

Στο link που έδωσε ο toufas από το imdb, αναφέρεται ότι πρόκειται για remake επεισοδίου του twilight zone (Five Characters in Search of an Exit (1961))

Δημοσ.
Μεγαλη σχολη η σειρα twilight zone

Μόνο μεγάλη; Ο ορισμός του Sci-Fi. :-)

Αναφέρθηκε το The Outer Limits, να προσθέσω και το Amazing Stories να έρθει να δέσει το γλυκό. :-)

Σειρές αυτού του είδους προβαλλόντουσαν πριν 15+ χρόνια μεταμεσονύκτια ενώ το BSG το προέβαλλε το Star στις 5 το ξημέρωμα...

Μετά δυσανασχετούν που ο κόσμος δεν βλέπει τηλεόραση και βρίσκει σειρές από το δίκτυο...

Δημοσ.

"Στα σύνορα της φαντασίας" Μιας και αναφέρθηκε και 2η φορά, η καλύτερη σειρά όλων των εποχών, σύμφωνα με την άποψη μου, που ακόμη δωρίζει ιδέες στους σκηνοθέτες του Hollywood, θα ήθελα να μάθω αν μπορώ να βρώ οπουδήποτε τα dvd της σειράς με απαραίτητους ελληνικούς υπότιτλους (αν δεν κάνω λάθος, πρέπει να είχαν κυκλοφορήσει σε ορισμένα video club της πρωτεύουσας).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...