Alithinos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Έχω τη Sapphire HD 4850 512mb στη δεύτερη της εκδοχή με το καινούριο ψυκτικό. Την αγόρασα πριν από 1 χρόνο. Εδώ και 2 μήνες παρατήρησα ότι όταν σε κάποιο παιχνίδι ενεργοποιώ antialiasing,παρουσιάζονται artifacts επί της οθόνης τα οποία κάνουν τα παιχνίδια μη παιχτά. Για την ακρίβεια μεγάλα μαύρα τετραγωνάκια εμφανίζονται σε διάφορα σημεία της οθόνης σε σημείο να καλύπτουν μεγάλο μέρος από την εικόνα. Το πρόβλημα να σημειωθεί πως εμφανίζεται ΜΟΝΟ όταν είναι ενεργοποιημένο το aa σε 3d παιχνίδια,και πως αυτό δε συνέβεναι από την αρχή. Μπορώ να παίξω τα παιχνίδια,αλλά το aa έχει αχρηστευθεί τελείως. Στην αρχή μπορούσα να παίξω ακόμα και το Crysis με aa χωρίς artifacts και με ικανοποιιτικά frames. Χρειάζεται αλλαγή ?
ca6mio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Σαν προβλημα με driver μου ακουγεται. Εβαλες καμια καινουργια εκδοση οταν αρχισε να συμβαινει; Δοκιμασε να περασεις καμια παλαιοτερη εκδοση μηπως και στρωσει. Μου ειχε τυχει κατι παρομοιο με μια nvidia και το προβλημα ηταν σε ενα και μονο ενα παιχνιδι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.