polaki Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εχω εναν Seagate που ξαφνικά οταν γυρισα απο διακοπες προπερσι απλα δεν αναγνωριζόταν ποτε και πουθενα. Εχω μεσα καποια δεδομένα που δεν ειναι και πολυ σημαντικά (εξου και τον ειχα παρατημενο εδω και 2 χρονια), αλλά οκ θα ήθελα να τα σωσω αν μου κοστιζε μεχρι 50 ευρώ. Έψαξα λοιπον ΕΒΑΥ και βρηκα αυτες τις πλακέτες, πιστευω αν εχω μια ελπίδα είναι αυτή, σωστά? http://shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=ST3200826AS&_sacat=See-All-Categories Το εχει κανει καποιος απο εδω να μου πει τι να προσέξω όταν τον ανοίξω, αλλά και πώς? Ευχαριστώ παίδες, άντε να δούμε τί θα βγει!
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 οταν λές ποτέ και πουθενά... ουτε σε λινουξ? Αν έχεις διαπιστώσει οτι είναι θέμα πλακέτας.. και το χείς να το κάνεις.. καντο..
probe Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εύκολο να την αλλάξεις, δύσκολο να την ταιριάξεις
damastes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 δοκίμασε και αυτό που λέει ο orotoi, με ενα live cd αν δεν το έχεις δοκιμάσει ήδη
PCharon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 πιστευω αν εχω μια ελπίδα είναι αυτή, σωστά? Όχι, λάθος. Δεν ξέρεις αν συμπεριλαμβάνεται καν στις "ελπίδες" αυτό που λες (και όπως είπε και ο probe δε ταιριάζει de facto η κάθε πλακέτα, ακόμα και για τα ίδια μοντέλα). Πρέπει να γίνει πρώτα ορθή διάγνωση του προβλήματος. Επίσης στους σκληρούς δίσκους παίζει πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο όταν δεν ξέρεις τί κάνεις και κάνεις τυχαία βήματα όπως σου κατέβει να χειροτερέψεις την κατάσταση απ'όσο ήταν αρχικά, εως σε σημείο που να χαθεί κάθε δυνατότητα ανάκτησης ή κάθε δυνατότητα φτηνής ανάκτησης.
Liakos_LILIS Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 φιλε μου το ειχα παθει και εγω βρες την ακριβη ονομασια του σκληρου δικσου(το μοντελο εννοω) αγορασε το μετα αλλαξε τις πλακετες ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ να μην αφησεις σημαδια στις βιδες και μετα πηγαινε δωσε πισω τον καινουριο το σκληρο με την χαλασμενη πλακετα και θα στο αλλαξουν εχει εγγυηση οποτε χεχε το εχω κανει ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ και παντα πιανει
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Σου χουν χαλάσει άπειροι δίσκοι?? Για άλλη μια φορά πάντως... greeks do it better
polaki Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ παιδιά, με το live CD τον είδε μια χαρά!! Δεν το περίμενα και τόσο καιρό τον είχα και καθόταν.. Ευχαριστώ και πάλι!!!
firewalker Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 EDIT. Άκυρο, με πρόλαβες στο λεπτό. Ρίξτε μια ματιά όμως. Εντελώς ενημερωτικά. Μπορεί να αλλάξεις πλακέτα να είναι ακριβώς η ίδια αλλά να μην δουλεύει λόγο της μνήμης flash. Διάβασε προσεχτικά το παρακάτω θέμα. http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=51488
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Ευχαριστώ παιδιά, με το live CD τον είδε μια χαρά!! Δεν το περίμενα και τόσο καιρό τον είχα και καθόταν..Ευχαριστώ και πάλι!!! linux my friend... linux.. Εκει που τα άλλα σταματούν... ;-) ΥΓ.. Αχ και να δω κανένα κολλημένο MS-ακια να λέει και γι αυτο κάτι..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.