Deponakias Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Σημερα σαν update μου ηρθε το εξης μηνυμα: Xfire was bought by new owners today. Most of the team that has built Xfire over the last six years is leaving. We enjoyed working for you for the last 127 releases and wish we could stay to create the next 127. Good bye, good luck, and game on. --- The Xfire Team Με ενα γρηγορo search βρηκα οτι για 4 χρονια το xfire to ειχε η viacom ενω τωρα συμφωνα με φημες(xfire forums)το αγορασε η 3d realms... Το ανησυχητικο ειναι οτι ολο το xfire team που ηταν ολα αυτα τα χρονια φευγει! Ποια η γνωμη σας?Πολλοι θεωρουν την αρχη του τελους ενος προγραμματος που μετρα πανω απο 16.6 εκατομυρια εγεγραμενους χρηστες. Προσωπικα ειναι ενα απο τα αγαπημενα προγραμματα μου και δεν θα ηθελα να παρει την κατω φορα...
Athanasios2104 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Όλες οι εταιρείες προσφέρουν κάτι παρόμοιο, είτε σαν πλατφόρμα για όλα τα παιχνίδια τους (πχ. Steam, Battlenet κτλ), είτε σαν in-game λειτουργία (friendlist). Προσωπικά το χρησιμοποιώ ελάχιστα και για μεγάλο διάστημα δεν το χρησιμοποιούσα καθόλου, οπότε δεν νομίζω να μου λείψει ΑΝ πάρει την κάτω βόλτα. Το ερώτημα είναι γιατί την κοπάνησε το team. Επίσης που κολλάει η 3D Realms; Δεν μπόρεσαν να τελειώσουν το Duke Nukem και στράφηκαν στο Xfire; Κάτι δεν μου κολλάει στην όλη υπόθεση, δεν ξέρω...
Insignificant Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 To Xfire για μενα κάνει την διαφορά γιατί δεν έχει μόνο in-game messaging και voice chat, αλλά και voice chat rooms, δυνατότητα για screenshots και videos που τα ανεβάζεις με ένα κλικ στο προφίλ σου, προφίλ που μπορείς να κρατήσεις με όλα αυτά χωρίς να φτιάχνεις επιπλέον λογαριασμούς κτλ, άλλα καλά όπως web browser και εκπομπή video κτλ κτλ... Όλα αυτά δωρεάν μέχρι στιγμής. Για να στείλαν κάτι τέτοιο φαίνεται ότι κάπου δεν συμφώνησαν και ελπίζω να μην είναι σε πολιτικές χρεώσεων. Τώρα για το νέο team, το μόνο που μπορούμε να ελπίσουμε είναι να έχουν καλά "μούτρα"
Insignificant Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 http://techcrunch.com/2010/08/02/exclusive-titan-gaming-takes-xfire-off-viacoms-hands/ Titan Gaming Takes Xfire Off Viacom’s Hands (όχι δεν γράφω greeklish)
Siakon Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 To xfire ειναι ενα απο τα καλυτερα chats\ss\video\voice chating\game luncher\browser ολων των εποχων!!Δεν νομιζω να υπαρχουν σοβαρες επιπτωσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.