ca6mio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 edit: τι θα γινει ρε ca6mio, μαζι θα απανταμε καθε φορα??? :lol: Για να δω, θα με περασεις αυτην την φορα; :lol: φιλε μου με την intel GMA 950 δεν παιζουν παιχνιδια. Ειναι καρτα για εφαρμογες γραφειου και μονο. Δυστυχως κανει μονο για πασιεντζα και ναρκαλιευτη... Αντε να παιξεις και κανενα MAME. (επιτηδες καθυστερησα, ετσι; )
iGoPod Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Για να δω, θα με περασεις αυτην την φορα; :lol: φιλε μου με την intel GMA 950 δεν παιζουν παιχνιδια. Ειναι καρτα για εφαρμογες γραφειου και μονο. Δυστυχως κανει μονο για πασιεντζα και ναρκαλιευτη... Αντε να παιξεις και κανενα MAME. (επιτηδες καθυστερησα, ετσι; ) εχω και λαπτοπ με nvdia αλλα το εχω για φτιαξιμο και πειρα αυτο απο το γρφαει της μανα μ
ca6mio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εχω και λαπτοπ με nvdia αλλα το εχω για φτιαξιμο και πειρα αυτο απο το γρφαει της μανα μ Nα μην το πειραξεις γιατι δεν προκειται να πετυχεις κατι. Δυστυχως δεν εχει περιθωρια βελτιωσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.