iGoPod Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 κατεβασα το lineage II alla οταν αρχιζς εκει λεες οτι κατι θελει για agp κ μετα μου βγαζι κατι νουμερα σε μπλε οθονι κ κανε ρεσταρτ
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 τι ειναι λαπτοπ ? desktop? τι εχεις πανω windows xp η windows 7?
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 από κάτω κάπου λέει το μοντέλο σε δες ποιο είναι και κοίταξε για drivers,μπας και φτιάξει
vasilisga Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ωχ φανταζομαι οτι θα εχεις καμια ενσωματωμενη στη μητρικη, οποτε...
vasilisga Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 πατα dxdiag στην εκτελεση, μετα ναι, και μετα στην καρτελα display η οθονη, πες μας τι καρτα γραφικων λεει οτι εχει η αμα δεν ξερεις ποιο ειναι πες μας οτι ακριβως γραφει πανω αριστερα
iGoPod Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 direct x diagnostick tool directx version 10.0 afτο εχω
ca6mio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 direct x diagnostick tool directx version 10.0 afτο εχω Οχι τοσο πανω! πιο κατω! εκει που γραφει ονομα, κατασκευαστης, μνημη... Γραψε οτι βλεπεις στην αριστερη στηλη ( μονο αυτα που ειναι μετα τα : )
vasilisga Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 μαλλον δεν εκανες αυτο που σου λεω... ξαναδοκιμασε, η αλλιως πατα δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας-> ιδιοτητες η ρυθμισεις οθονης δεν ξερω τι εχει, (ειμαι σε linux τωρα ) και μετα κατι πρεπει να γραφει για display intel η ati η nvidia κατι τετοιο... αν και οπως ειπα παραπανω φανταζομαι οτι θα εχεις καμια onboard...
ca6mio Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 βαλε και ενα screenshot απο την καρτελα display να δουμε και την καρτα γραφικων σου.
vasilisga Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ωραια, εκει περα που εισαι σε αυτη τη φωτο, διαλεξε την καρτελα display... edit: τι θα γινει ρε ca6mio, μαζι θα απανταμε καθε φορα??? :lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.