Προς το περιεχόμενο

Reboot ξαφνικά

Adam Mimikidis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είχα το pc1 της υπογραφής μου και ξαφικά έκανε reboot.Έτυχε ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα?

Μπορεί να έτυχε να υπήρχε προσωρινό πρόβλημα.

Δημοσ.

Πολύ γενικό αυτό φίλε...

Για το reboot μπορεί να έχουν σχέση πολλοί παράγοντες, απο θερμοκρασίες cpu, gpu ... μέχρι εγκατάσταση προγραμμάτων με τικαρισμένη την επιλογή reboot μετά το finish, updates της MS τα οποία την ώρα που δούλευες εγκαταστάθηκαν στο pc και εσύ αγνόησες το χρονικό διαστημα επαννεκινησης...κλπ κλπ κλπ

Δες το πώς θα πάει και βλέπουμε...

Δημοσ.
Πολύ γενικό αυτό φίλε...

Για το reboot μπορεί να έχουν σχέση πολλοί παράγοντες, απο θερμοκρασίες cpu, gpu ... μέχρι εγκατάσταση προγραμμάτων με τικαρισμένη την επιλογή reboot μετά το finish, updates της MS τα οποία την ώρα που δούλευες εγκαταστάθηκαν στο pc και εσύ αγνόησες το χρονικό διαστημα επαννεκινησης...κλπ κλπ κλπ

Δες το πώς θα πάει και βλέπουμε...

KΚαλημέρα,

Σήμερα πριν απο λίγο στα καλά καθούμενα έκανε κολλητά δυο reboot.Οι θερμοκρασίεσ ειναι φυσιολογικές.Τώρα στη μητρική εχω κανει bios update για τον 1055.Μήπως είναι η

γραφικών ή μνήμες?

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

και μένα έφαγε reboot προχτές μόνο του.. στα καλά καθούμενα.. ! πολύ περίεργο.. και επειδή είμαι της άποψης οτι είναι υπολογιστές και ότι κάνουν θα το ξανακάνουν.. το περιμένω ξανά.. :fear::fear::fear:

---------- Προσθήκη στις 18:33 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:14 ----------

χεχε δεν άργησε να έρθει... :-(

Δημοσ.

To θέμα reboot όπως είπε και ο φίλος πιο πριν συνήθως μπορεί να προκληθεί απο πόλλους παράγοντες συνήθως κάπια δυσλείτουργια η κόλλημα σε κάποιο πρόγραμμα η hardware.Αν έχεις συχνά πυκνά πρόβλημα δηλαδή μεσα στην εβδομάδα 2 3 η περισσότερα αρχίζεις και το ψάχνεις.Άρχισε με ενα scanning στο σύστημα σου για spyware κτλπ για αρχή

Δημοσ.

To reboot όπως είπε και ο φίλος πιο πριν μπορεί να προκληθεί απο πόλλους παράγοντες,αποψη μου ειναι να κοιταξεις και το λογισμικο σου να δεις οτι ειναι ενταξει και δεν εχει αυτο κανενα προβλημα...αφου ολα τα αλλα θερμοκρασιες κτλ ειναι καλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...