Sinto Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εχω τους υποτιτλους για μια ταινια αλλα οταν τους βαζω μου τα βγαζει σαν κινεζικα ενω ειναι ελληνικα...πως θα το κανω για να τους δω ελληνικα??
Darth Revan Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εχω τους υποτιτλους για μια ταινια αλλα οταν τους βαζω μου τα βγαζει σαν κινεζικα ενω ειναι ελληνικα...πως θα το κανω για να τους δω ελληνικα?? Με ποιόν player σου το κάνει αυτό;
testit Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 πήγαινε εδώ: http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=sw4 και κατέβασε το Subtitle Workshop 4 BETA 4 1,04 MB Αν το τρέξεις, πιθανώς να δεις πως τα φοντς των υπότιτλων που αναφέρεις δεν είναι γυρισμένα στα ελληνικά. ---------- Προσθήκη στις 01:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:47 ---------- Με ποιόν player σου το κάνει αυτό; ναι κι αυτό μπορεί να ισχύει.. να μην έχει οριστεί η ελληνική σαν γλώσσα υπότιτλων στις ρυθμίσεις του προγράμματος παιξίματος της ταινίας
Sinto Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 πήγαινε εδώ: http://www.urusoft.net/download.php?lang=1&id=sw4 και κατέβασε το Subtitle Workshop 4 BETA 4 1,04 MB Αν το τρέξεις, πιθανώς να δεις πως τα φοντς των υπότιτλων που αναφέρεις δεν είναι γυρισμένα στα ελληνικά. ---------- Προσθήκη στις 01:48 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:47 ---------- ναι κι αυτό μπορεί να ισχύει.. να μην έχει οριστεί η ελληνική σαν γλώσσα υπότιτλων στις ρυθμίσεις του προγράμματος παιξίματος της ταινίας χρησιμοποιω το vlc media player.Εχω χρησιμοποιησει και αυτο το προγραμμα και γυρισα την γλωσσα στα ελληνικα...εκει φαινονται οι υποτιτλοι αλλα δεν ξερω σε τι μορφη να το αποθηκευσω ωστε να τα διαβαζει μαζι με την ταινια...στο Subtitle Workshop δεν μου δειχνει την ταινια μονο τον ηχο μπορω να ακουσω
damastes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 το πρόβλημα είναι στην κωδικοποίηση. Κοιτα στις ρυθμίσεις του vlc να ανοίγει τα srt με encoding utf-8 ή greek windows 1245 (δόκιμασε και τα 2), δεν χρειάζεσαι το subtitle workshop. Επίσης τσέκαρε το srt, ανοιξε το με Notepad και κοίτα αν στα γράφει ελληνικά εκεί, γιατι ίσως χρειαστεί να αλλάξεις το encoding και εκεί
Sinto Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 το πρόβλημα είναι στην κωδικοποίηση. Κοιτα στις ρυθμίσεις του vlc να ανοίγει τα srt με encoding utf-8 ή greek windows 1245 (δόκιμασε και τα 2), δεν χρειάζεσαι το subtitle workshop. Επίσης τσέκαρε το srt, ανοιξε το με Notepad και κοίτα αν στα γράφει ελληνικά εκεί, γιατι ίσως χρειαστεί να αλλάξεις το encoding και εκεί οκ φιλε μου τα καταφερα να το κανω...ευχαριστω πολυ:-D:-D:-D:-D
earthworm Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Όπως λέει και ο damastes ... http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=387401
damastes Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 χεχεχε Greek (ISO 8859-7), γιατι μου έχει κολλήσει εμένα στο μυαλό το windows 1245 ένας θεός ξέρει....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.