Teaser Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τι να πει κανεις Το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα αυτά γιατί μας αναγκάζουν τα γειτόνια μας. Παρακολούθησε λίγο επικαιρότητα και θα καταλάβεις για ποιο λόγο "μια τόσο μικρή χώρα είναι τόσο εξοπλισμένη" Όποιος αγνοεί αυτή την αναγκαιότητα είναι απλά ανενημέρωτος.
htps Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Το χειρότερο είναι ότι πρέπει να τα κάνουμε όλα αυτά γιατί μας αναγκάζουν τα γειτόνια μας. Παρακολούθησε λίγο επικαιρότητα και θα καταλάβεις για ποιο λόγο "μια τόσο μικρή χώρα είναι τόσο εξοπλισμένη"Όποιος αγνοεί αυτή την αναγκαιότητα είναι απλά ανενημέρωτος. Bασικα τα περι ''αναγκαιοτητας'' κ πρασειν αλογα κ οτι θα μας την πεσουν ολοι οι γειτονες δε μου λενε κατι.Για το μεγεθος της η Ελλαδα μαζι με το Ισραηλ ειναι οι μοναδικες χωρες στον κοσμο που ειναι τοσο βαρεια εξοπλισμενες.Δεν βλεπω κανενα γειτονα να μας εχει κυρυξει ιερο πολεμο για μισο αιωνα εν αντιθεση με το Ισραηλ.
SOWHAT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Καλοί είμαστε και εμείς. Ότι μας κάνανε πριν την Επανάσταση, όπου στην Ευρώπη οποιαδήποτε σκέψη δημιουργίας ελληνικού κράτους ισοδυναμούσε με τρομοκρατική ενέργεια, κάναμε και εμείς!Το Ισραήλ έχει σαφή συμφέροντα στην περιοχή αποτυπωμένα ακόμα και στη Βίβλο. Τώρα τα σύνορα είναι άλλη φάση. Δεν πρέπει να μπερδεύουμε την ανθρωπιά με την κρατική υπόσταση. Αν δηλαδή αύριο στη χώρα μας έρθουν με κάποιο τρόπο 100 εκατ Ινδοί, τι θα κάνεις? Δεν θα τους πετάξεις έξω? Δεν θα κινδυνεύσει η εθνική σου ταυτότητα και υπόσταση? Απλά οι Ισραηλινοί το έχουν παρακάνει λιγάκι, δηλαδή δεν προσέχουν το image τους και χτυπάνε στα τυφλά. Δηλαδή, ενώ τώρα που το 30 - 35% είναι λάθρο(μην ακούσω για "νόμιμους" ήτοι νομιμοποιημένους, γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο...) θες να μας πεις ότι δεν απειλείται μήπως η εθνική μας ταυτότητα(βάλε και το 4 παιδιά αυτοί, 1 παιδί εμείς...), η εθνική μας κυριαρχία, η ασφάλειά μας στους δρόμους και διάφορα πολλά που αν συνεχίσω αύριο θα τελειώσω....;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mad:
jimarass Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δηλαδή, ενώ τώρα που το 30 - 35% είναι λάθρο(μην ακούσω για "νόμιμους" ήτοι νομιμοποιημένους, γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο...) θες να μας πεις ότι δεν απειλείται μήπως η εθνική μας ταυτότητα(βάλε και το 4 παιδιά αυτοί, 1 παιδί εμείς...), η εθνική μας κυριαρχία, η ασφάλειά μας στους δρόμους και διάφορα πολλά που αν συνεχίσω αύριο θα τελειώσω....;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mad: Καλά και τώρα πρόβλημα έχουμε εννοείται!!
wert Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τελικά έχει γίνει συμμαχία ή δεν έγινε τίποτα; Και αν έγινε, τι είδους συμμαχία είναι. Φρεγάτες , υποβρύχια , αεροπλάνα , άρματα, πρόλαβαν άλλοι καλοθελητές σύμμαχοι και με πολύ αγάπη μας τα έδωσαν. Με το αζημίωτο βέβαια αλλά σύμμαχοι να είναι και ότι είναι..... Εκτός και μας πουλήσουν τίποτα ευθύβολες σφεντόνες στα 150 μέτρα. Μας έχω ικανούς να αγοράσουμε και τέτοιο όπλο. Το έχουμε ξαναποδείξει ότι είμαστε πραγματικά άξιοι για όσα έχουμε κάνει. Πως θα αντιμετωπίσουμε τους υποτιθέμενους αντιπάλους χωρίς σφεντόνες αθόρυβες και ευθύβολες;
Linus_21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δηλαδή, ενώ τώρα που το 30 - 35% είναι λάθρο(μην ακούσω για "νόμιμους" ήτοι νομιμοποιημένους, γιατί θα πηδηχτώ από το παράθυρο...) θες να μας πεις ότι δεν απειλείται μήπως η εθνική μας ταυτότητα(βάλε και το 4 παιδιά αυτοί, 1 παιδί εμείς...), η εθνική μας κυριαρχία, η ασφάλειά μας στους δρόμους και διάφορα πολλά που αν συνεχίσω αύριο θα τελειώσω....;;;;;;;;;;;;;;;;;;:mad: Πηδάτε(όχι από το πλοίο )γιατί χανόμαστε?
Teaser Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δεν βλεπω κανενα γειτονα να μας εχει κυρυξει ιερο πολεμο για μισο αιωνα εν αντιθεση με το Ισραηλ. Ιερός, μη ιερός, έχει σημασία όταν σε απειλούν και αμφισβητούν τα κυριαρχικά σου δικαιώματα επί εδαφών, θαλασσών και αέρα; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο λόγος, γραμμένους τους έχουμε αλλά όπως είπε κάποιος στο ινσόμνια όταν σε απειλούν στρατιωτικά, στρατιωτικά θα αντιδράσεις.
htps Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ιερός, μη ιερός, έχει σημασία όταν σε απειλούν και αμφισβητούν τα κυριαρχικά σου δικαιώματα επί εδαφών, θαλασσών και αέρα; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου ο λόγος, γραμμένους τους έχουμε αλλά όπως είπε κάποιος στο ινσόμνια όταν σε απειλούν στρατιωτικά, στρατιωτικά θα αντιδράσεις. Eδω η Ελλαδα κ η Τουρκια δεν εφτασαν σε πολεμικη συγκρουση ουτε με την εισβολη της Κυπρου!Σιγα που υπαρχει πιθανοτητα να γινει στρατιωτικη συγκρουση μεταξυ Ελλαδας-Τουρκιας οταν η Ελλαδα μοναχα με τον μισο εξοπλισμο απο αυτον που εχει σημερα μπορει να κραταει την Τουρκια πανω απο το Αιγαιο για βδομαδες σε μια ενδεχομενη συγκρουση. Οσο για τις Βουλγαρο-Αλβανιες κ Σκοπια...μην τρελαθουμε!Η στρατιωτικη ρωμη της Ελλαδας τους εχει ολους αυτους στο φτερο.Μεχρι να πουν κιμινο φτασαμε στα Τιρανα, στα Σκοπια κ στην Σοφια.Εξαλλου με την Βουλγαρια δεν τιθεται καν θεμα μιας κ ειμαστε στο καλυτερο επιπεδο που ειμασταν ποτε Εμενα σεναρια τρομοφοβικα μου θυμιζουν αυτα τα περι δηθεν απειλης.Δεν δινουμε κανα φραγκο λεω εγω σε κανα Νοσοκομειο,Σχολειο,συνταξεις,μισθους που πεθαινει ο κοσμακης κ ας αφησουμε τους εξοπλισμους
SOWHAT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Για να μην ξεχνάμε όταν άρχισε τα τερτίπια της η Τουρκία για τον 25ο μεσημβρινό πριν λίγους μήνες, τότε που ήταν να ολοκληρωθεί και η άσκηση μας με το Ισραήλ στο Αιγαίο, που γύρισαν και μας είπαν οι @@@@@ανθρωποι: "Να περιορίσουμε την άσκηση αριστερά του 25ου μεσημβρινού, λογω της αμφισβήτησης"...."Α και αν μπορείτε να έχετε όλα τα οπλικά συστημάτα ανοιχτά, για να είναι καλύτερη η άσκηση".... Α και για όσους δεν έχουν ιδέα, ας ψάξουν λίγο στον Γούγλη κατά πού πέφτει ο 25ος.......Προς Μύκονο, Νάξο κλπ.... Ουστ από εκεί....
htps Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 οτι κ να λενε οι Τουρκοι αλλα τοσα κανουμε εμεις.Δεν μπαινω στα γεωπολιτικα παιχνιδια κ στις απειλες. Η ουσια ειναι οτι τοσο η Τουρκια οσο κ η Ελλαδα δεν επιθυμουν ουτε προκειται στον αιωνα τον απαντα να φτασουν σε πολεμικη συγκρουση. Απλα δεν θελω ο απλος κοσμακης να πληρωνει τις μεγαλομανιες μερικων στρατοκαυλων αξιωματουχων.Η Ελλαδα με τον τωρινο εξοπλισμο της αμα λαχει τα βαζει κ με 3 χωρες ταυτοχρονα.Φτανει!Ας κοιταξουμε λιγο κ τι συμβαινει στο εσωτερικο της χωρας
SOWHAT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 οτι κ να λενε οι Τουρκοι αλλα τοσα κανουμε εμεις.Δεν μπαινω στα γεωπολιτικα παιχνιδια κ στις απειλες. Η ουσια ειναι οτι τοσο η Τουρκια οσο κ η Ελλαδα δεν επιθυμουν ουτε προκειται στον αιωνα τον απαντα να φτασουν σε πολεμικη συγκρουση. Απλα δεν θελω ο απλος κοσμακης να πληρωνει τις μεγαλομανιες μερικων στρατοκαυλων αξιωματουχων.Η Ελλαδα με τον τωρινο εξοπλισμο της αμα λαχει τα βαζει κ με 3 χωρες ταυτοχρονα.Φτανει!Ας κοιταξουμε λιγο κ τι συμβαινει στο εσωτερικο της χωρας Δίκιο έχεις σε αυτό που λες... Μόνο που εμάς μας έχουν κάνει τόση πλύση εγκεφάλου σαν λαό, που οι νέοι βλέπουν την θητεία σαν αγγαρία(άρα μηδέν εθνικό αίσθημα, παρά τους προκλητικούς εχθρούς πάνω, δεξιά μπλα μπλα...) και το να μιλάει κανείς για το κακό της λαθρομετανάστευσης και των εθνικών θεμάτων, αντιμετωπίζεται αμέσως ως κινδυνολόγος, εθνικιστής, φασιστόμουτρο, επικίνδυνος για την δημοκρατία(ήμαρτον...τόση χούντα που έχουμε σήμερα, ούτε στην χούντα δεν πρέπει να είχαν...) και όλα τα συναφή... Και την ίδια ώρα..... όλα τα γύρω κράτη μας ενισχύουν τα εθνικά τους φρονήματα και κάνουν οργανωμένες ασκήσεις επίθεσης εναντίον μας... Είναι σαν να είσαι σε μία σχέση, όπου ο σύντρόφός σου σε έχει ξεφτιλίσει, σε κακοποιεί σεξουαλικά νυχθημερόν, σε πλακώνει στο ξύλο και εσύ να λες σε όποιον σου τον βρίζει και σου λέει την αλήθεια, ότι "Όχι κάνεις λάθος, είναι πολύ τρυφερό το μωρό μου και με αγαπάει και άντε και μπιπ παλιάνθρωπε που ΤΟΛΜΗΣΕΣ να τον βρίσεις"(κοινώς να λες τα πράγματα ως έχουν...) :fear::fear:
htps Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ενταξει μην αρχισουμε τωρα για την θητεια.Χασιμο χρονου ειναι καθαρα.Να παω να μου μαθουν πως να πιασω ενα G3 ,ενα οπλο αντε να κανω κ καμια βολη κ μεχρι εκει.Να χανω χρονο υπηρετοντας 12μηνο που εκανα εγω οπου ηταν μεγαλο πληγμα για την καριερα μου δε μου λεει κατι. Ειπαμε να ξερω να αμυνθω με βασικες γνωσεις αλλα οχι κ να με αγγαρευουν κατασπαταλοντας τον χρονο μου.Βασικα μλκ εκανα κ που πηγα αλλα τεσπα Ολα τα αλλα που λες τα εχουμε χιλιοπει.Συννομοσιες εναντιον της Ελλαδας ουτε βλεπω ουτε μου αρεσει να βλεπω
SOWHAT Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Ενταξει μην αρχισουμε τωρα για την θητεια.Χασιμο χρονου ειναι καθαρα.Να παω να μου μαθουν πως να πιασω ενα G3 ,ενα οπλο αντε να κανω κ καμια βολη κ μεχρι εκει.Να χανω χρονο υπηρετοντας 12μηνο που εκανα εγω οπου ηταν μεγαλο πληγμα για την καριερα μου δε μου λεει κατι.Ειπαμε να ξερω να αμυνθω με βασικες γνωσεις αλλα οχι κ να με αγγαρευουν κατασπαταλοντας τον χρονο μου.Βασικα μλκ εκανα κ που πηγα αλλα τεσπα Ολα τα αλλα που λες τα εχουμε χιλιοπει.Συννομοσιες εναντιον της Ελλαδας ουτε βλεπω ουτε μου αρεσει να βλεπω Συγγνώμη, αλλά εγώ ξέρω ότι η δουλειά του φαντάρου είναι να αποτελεί μέρος του ανθρώπινου δυναμικού που φυλάει τα σύνορα...Και προφανώς για να το κάνει αυτό χρειάζεται να περάσει κάποια βασική εκπαίδευση... Κατά αντιστοιχία...σχολείο δεν πήγαμε για να μάθουμε την άλφα-βήτα, αλλά μάθαμε άλφα-βήτα για να μπορέσουμε να διαβάζουμε............................ Τώρα αν εσύ το βλέπεις σαν την "μεγάλη των φαντάρων σχολή" και that is all folks... δεν μπορώ να κάνω κάτι
htps Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Συγγνώμη, αλλά εγώ ξέρω ότι η δουλειά του φαντάρου είναι να αποτελεί μέρος του ανθρώπινου δυναμικού που φυλάει τα σύνορα...Και προφανώς για να το κάνει αυτό χρειάζεται να περάσει κάποια βασική εκπαίδευση...Κατά αντιστοιχία...σχολείο δεν πήγαμε για να μάθουμε την άλφα-βήτα, αλλά μάθαμε άλφα-βήτα για να μπορέσουμε να διαβάζουμε............................ Τώρα αν εσύ το βλέπεις σαν την "μεγάλη των φαντάρων σχολή" και that is all folks... δεν μπορώ να κάνω κάτι για τα συνορα να μπει ενας μικρος αριθμος απο επαγγελματιες κ απλα τυπικα.Εγω σαν απλος πολιτης στο τσακιρ κεφι να δεχτω να μαθω βασικες τεχνικες αμυνας κ σε 20 μερες να την εχω κανει οχι ομως κ να μου τρωει 12μηνο.Εξαλλου οπως ειπα ο πολεμος ακομα κ στην απιθανη περιπτωση που γινει θα κριθει απο αερος κ μεσα σε λιγες μερες κ η Ελλαδα δε βλεπω να υστερει καθολου εναντι της Τουρκιας κ ποσο μαλλον των υπολοιπων γειτονων σε απο αερος εξοπλισμο
Teaser Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 htps συγνώμη που θα σου το πω, δεν το κάνω για να σε προσβάλω, αλλά δεν έχεις ιδέα για τα θέματα που συζητάμε 2 μέρες τώρα. Απλουστεύεις τα πάντα, λες πράγματα που δεν ισχύουν στην πραγματικότητα και αναφέρεσαι σε πράγματα που δεν είναι δυνατόν να τα γνωρίζει κάποιος (πχ αν υστερούμε από αέρος, με τον έναν ή με τον άλλο γείτονα κτλ που αν δεν είσαι πολύ μέσα στα στρατιωτικά ο μόνος τρόπος για να πεις κάτι τέτοιο είναι να το βγάζεις από το κεφάλι σου) Επίσης λες ότι "δεν συντρέχει λόγος ανυσηχίας καθώς δεν απειλούμαστε από κανέναν και όλα τα άλλα είναι σενάρια συνομοσίας" την ώρα που οι απειλές είναι δεδομένες και έμπρακτες και με μια στοιχειώδη παρακολούθηση της επικαιρότητας θα το ήξερες. Τέλος φαίνεται να αγνοείς το τερατώδες εξοπλιστικό πρόγραμμα της Τουρκίας που έρχεται και μέσα στα επόμενα 10 χρόνια θα έχουν ανατραπεί τα πάντα. Συγνώμη αλλά τέτοια συζήτηση όπου η άγνοια των καταστάσεων συναντά τον λαϊκισμό (χτίστε σχολεία, νοσοκομεία κτλ) δεν είναι σοβαρή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.