Προς το περιεχόμενο

Dell U3011

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λογικά πάντως θα έχει eH-IPS panel και όχι το "παλιό" H-IPS. Το πρώτο διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά του 2ου, μόνο που χρειάζεται πολύ λιγότερο φως απο το 2ο για να λειτουργήσει (όπως και το απλό e-IPS) με αποτέλεσμα να είναι αρκετά φτηνότερο και διαθέτει και μεγαλύτερο contrast. Ότι και να είναι πάντως, αφού το φτιάχνει η LG θα έχει τα ίδια χάλια σε ποιότητα κατασκευής με τα υπόλοιπα panels που βγάζει τον τελευταίο καιρό ...

• Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύμπροστά!

Να δώ ποιον θα πείσω να την αγοράσει να την χαίρομαι και εγώ, για να σκεφτώ.. χμ.. 1200€, είπες ε;

Δημοσ.

Πολύμπροστά!

Να δώ ποιον θα πείσω να την αγοράσει να την χαίρομαι και εγώ, για να σκεφτώ.. χμ.. 1200€, είπες ε;

• Super Moderators
Δημοσ.

1105GBP χωρίς μεταφορικά από Αγγλία το παλιό μοντέλο, για το καινούριο δεν ξέρουμε ακόμα...

• Super Moderators
Δημοσ.

1105GBP χωρίς μεταφορικά από Αγγλία το παλιό μοντέλο, για το καινούριο δεν ξέρουμε ακόμα...

Δημοσ.

Σωστά.. Το οποίο μεταφράζεται σε 1348€ χωρίς μεταφορικά δηλαδή. Τζιζ..

Εικάζω ότι δε θα ζητήσουν περισσότερα για το νέο. Λέω τώρα εγώ

Δημοσ.

Σωστά.. Το οποίο μεταφράζεται σε 1348€ χωρίς μεταφορικά δηλαδή. Τζιζ..

Εικάζω ότι δε θα ζητήσουν περισσότερα για το νέο. Λέω τώρα εγώ

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

...ναι βέβαια - μισό λεπτό να διώξω τις βίζιτες και να τιναχτώ από τις "πούδρες" και έρχομαι :P

Πέραν της πλάκας η τιμή είναι γήινη και εντός αγοράς για αυτά που προσφέρει :-D

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι αφελές:

Αφού οι οθόνες από 30 ίντσες και πάνω ξεφεύγουν πολύ σε τιμή και αρχίζουν και πλησιάζουν σε διαστάσεις τις τηλεοράσεις LCD,μήπως με τα ίδια λεφτά (1500 ευρώ) αξίζει περισσότερο μια tv 42'' που θα τη δουλεύουμε σε απόσταση 2,5-3 μέτρων;

Ξέρω δεν θα έχουμε την ανάλυση του μόνιτορ αλλά μέχρι 1920Χ1080.

Αλλά και πάλι πέρνεις ένα τεράστιο μόνιτορ...

• Super Moderators
Δημοσ.

τεράστιο dpi, όχι τόσο καλή ποιότητα όσο τα 30αρια monitors και κάμποσες άλλες "λεπτομέρειες" :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...