Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Γεια σας και παλι αλλαξαμε την παλια του μητρικη γιατι ειχαν χαλασει τα usb της και βαλαμε αυτη τα συνδεσα ολα κανονικα τα εχω κοιταξει 100 φορες ολα οκ φαινονται και οταν το ανοιγουμε ξεκιναει κανονικα μεχρι τα bios και κολλαει λιγο και λεει verifying dmi pool data αφου περασει αυτο το βημα βγαζει την μπαρα να ξεκινησουν τα vista αλλα εκι σταματαει και κανει restart!!!
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Θα ήταν φυσιολογικό στα XP λόγω περιορισμού της εγκατάστασης σε αλλαγή chipset, στα vista νομίζω δεν ισχύει πλέον αυτό. Safe mode δοκίμασες;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Θα ήταν φυσιολογικό στα XP λόγω περιορισμού της εγκατάστασης σε αλλαγή chipset, στα vista νομίζω δεν ισχύει πλέον αυτό. Safe mode δοκίμασες; ναι δοκιμασα και παλι τα ιδια και κατι που ξεχασα να πω απο θερμοκρασιες μια χαρα ειναι 38 περιπου! ---------- Προσθήκη στις 23:35 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:29 ---------- να σας πω κατι που ισως να το θεωρειτε αυτονοητο και μου ηρθε τωρα δεν εκανα απεγκατασταση τους οδηγους της προιγουμενης μητρικης παιζει ρολο αυτο η οχι?
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 να σας πω κατι που ισως να το θεωρειτε αυτονοητο και μου ηρθε τωρα δεν εκανα απεγκατασταση τους οδηγους της προιγουμενης μητρικης παιζει ρολο αυτο η οχι? Αυτό ακριβώς λέω πως θα υπήρχε φυσιολογικά σαν πρόβλημα στα XP, όχι στα Vista. Oι ram παίζουν με σωστό voltage/freq;
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Αυτό ακριβώς λέω πως θα υπήρχε φυσιολογικά σαν πρόβλημα στα XP, όχι στα Vista.Oι ram παίζουν με σωστό voltage/freq; α οκ τις μνημες (βασικα μια ειναι 1gb) την αλλαξα και θεση μηπως αλλαξει κατι αλλα τιποτα τωρα για τα ρευματα τι να πω παντος δοκιμασα να βγαλω και την μπαταρια για 5 λεπτα και να την ξαναβαλω (δεν εχω το pc σπιτι μου αλλα οταν μπορεσω θα το κοιταξω!
probe Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δοκίμασε να αλλάξεις στο bios από ahci σε ide ή το αντίθετο αναλόγως με το τι θα βρεις επιλεγμένο. Κι αυτό που λέει ο liopyr αν δεν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.