Προς το περιεχόμενο

Aπο σκληρο σε τηλεοραση.

alexcool

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια εχω ενα σκληρο δισκο 250 γιγα και μου βαλανε μερικες H.D ταινιες εγω τωρα επειδη παω στο χωριο σχεδων καθε Σ/Κ και εκει δεν εχω υπολογηστη εχω παρει μονο μια τηλεωραση καλη φουλ HD και ενα ps3 για να πεζω με τα ξαδελφια μου θα μπωρεσω να βλεπω τις ταινιες απο τον σκληρο δισκο στην τηλεωραση με καποιον τροπο μεσω αυτον τον 2 χωρις να χρειαζεται να αγορασω κατι αλλο αλλιως να μην κραταω αδικα τον σκληρο δισκο στο χωριο.

Ευχαριστω πολυ Αλεξανδρος.

Δημοσ.

χρειαζεσαι εναν media player, εκτος κι αν η τηλεοραση σου υποστηριζει αναπαραγωγη mkv (φανταζομαι οτι εχεις ματροσκες) απο εισοδο usb, και θα πρεπει επισης να υποστηριζει δισκους με ntfs και οχι fat.

χλωμο το κοβω για την τηλεοραση, εκτος κι αν ειναι καποιο νεο μοντελο που υποστηριζει τις παραπανω λειτουργειες.

Δημοσ.
χρειαζεσαι εναν media player, εκτος κι αν η τηλεοραση σου υποστηριζει αναπαραγωγη mkv (φανταζομαι οτι εχεις ματροσκες) απο εισοδο usb, και θα πρεπει επισης να υποστηριζει δισκους με ntfs και οχι fat.

χλωμο το κοβω για την τηλεοραση, εκτος κι αν ειναι καποιο νεο μοντελο που υποστηριζει τις παραπανω λειτουργειες.

Kαινουρια ειναι 37ρα μαζι με το PS3 τωρα το πασχα την πηρα απο του κοτσοβολου στα Χανια πως μπωρουμε να δουμε αν υποστηριζειτα παραπανω που μου εγραψες;

Δημοσ.

ρε φιλαρακι, αν δεν μας πεις το μοντελο της τηλεορασης σου, πως θα δουμε αν μπορεις αν δεις τον δισκο ή οχι? μεντιουμ δεν ειμαστε......!!!

Δημοσ.

Σωστα να με συνχωρειτε εχεται δικιο αυτα ειναι που γραφει απο πισω και τα βιντεακια λογικα πρεπει να ειναι Αvi απ' οτι μου λεει και ο φιλος που μου τα εβαλε.

LGLF25000-ZA

Product Code

LGLF25000-ZA BEUDIJG

Manufactured

October 2009

Δημοσ.

Γεια σου ρε λυκος ονομα και πραμα εισαι σε παραδεχομαι και σε ευχαριστω που ασχοληθηκες και με το προβλημα μου αντε κι οταν παντρευτεις (εαν δεν εισαι ηδη) εγω θα πεξω 1000 μπαλοτες.

ευχαριστω και τους υπολοιπους παιδια θα το δοκιμασω για να δουμε αν θα τα καταφερω αν υπαρξει κανενα προβλημα μπορω να σας ενοχλησω παλι γιατι ειμαι και απο χωριο και δεν τα πολυκατεχω ετουτανε τα πραματα σας ευχαριστω και παλι ολους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...