gRim Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 ρε Luxx αφου εισαι εξυπνο παλικαρι γιατι ρωτας @@@ αλο η τροποποημενη πρωτεινη κ αλο η αυτη που λαμβανουμε απο το φαγητο μας μην τα συκρινεις σου ειπα εχω φιλο χημικο την εχουμε παει σε χημειο για αναλυση ,δεν βλαπτει τοσο σοβαρα αλα πιστεψε με βαρενει το νεφρο,τα κρετα που τρως αντικατεστησετα με ψαρικα σολομο-γαριδες-τονο περισσοτερη πρωτεινη εχουν κ ποιο ειγυινα ειναι .AKISHELLAS1 πολυ ψαγμενος +1 απο μενα καλο ειναι να αποφευγουμε τα συπληρωματα μεχρει πρωτεινη με σωστην χρηση κρεατινη δεν υπαρχει λογος....κ οσο μεγαλωνετε να κοψετε τα βαρη καλο δεν κανουν ...(π.χ οπως το κολυμβητιριο κ cardio ) 3 χρόνια κάνω χρήση συμπληρωμάτων χωρίς διακοπή και πίστεψε με έχω κάνει επανειλημμένα εξετάσεις και οι τιμές είναι πολύ καλύτερες από πριν ξεκινήσω γιατί βλέπεις τα συνδύασα με γυμναστική και πιο ισορροπημένη διατροφή. Παν μέτρο άριστον... Συμφωνώ στο κομμάτι που λες ότι μπορεί να το αντικαταστήσει με τροφές δεν αλλάζει κάτι ούτε η πρωτεϊνη ορού γάλακτους θα του προσφέρει καλύτερα αποτελέσματα..τροφή είναι απλά είναι πιο εύκολο όταν είσαι σε δουλειά να πίνεις ένα shaker..
Luxx Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Zatoichi, εγω μπορει να ξερω πολλα, εσυ ομως δυστυχως δε ξερεις τιποτα. Πανε διαβασε κανενα βιβλιο και ελα ξαναγραψε. Δε θα τα λεω εκατο φορες ρε μαγκες. Τα (βρωμο)κρεατα που τρωμε που ειναι γεματο οιστρογονα και χιλιες αλλες μλκς δε μας ενδιαφερει, ε;
zatoichi Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 luxx βλεπεις τι γραφω ? μηλας χωρεις να να διαβαζεις δεν τροω κρεατα μονο ψαρικα εδω κ χρονια ... για να παρεις το οτιδηποτε κανεις εξετασεις αιματος,πας ενδορκυνολογο κ διατροφολογο. ακου εκει ξερεις....δεν σου πα σε σκοτωνουν τα συμπληρωματα ειπα βαρενουν τον οργανισμο ...νιωστο ...
Luxx Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Εγω ξερω οτι οι εξετασεις ( αιματος,βιοχημικες ) που εκανα πριν 1 μηνα βγηκαν κανονικες. Και εκτος απο πρωτεινη παιρνω και λιποδιαλυτες,κρεατινη,νιτρικο κτλ..
traganeus Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2010 Πίνε και κανα σφηνάκι V Power Racing!!! ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΜΟΥ ΕΣΥ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.