kazak-hool Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 μην κανεισ καμια παπαρα και παρεις ογκο με πρωτεινες και μλκ. αν ειναι να παρεις ογκο πρεπει να το παρεισ φυσικα , σκεψου οταν βαρεθεις το χομπυ τι θα γινει??
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Καλο είναι όσοι δεν ξέρουν την διαφορα μεταξύ αναβολικών με συμπληρωμάτων διατροφής να μην μιλάνε. Δεν είναι κακό μερικές φορες να μην μιλάμε αντίθετος. Για την κρεατίνη εγώ δεν συμφωνώ γιατί επηρεάζει το συκώτι και στην τελική μονο κοσμητική δουλειά κάνει. Τώρα άμα ο καθένας μπορεί να τρώει 6 φορες την ημερα σωστά μαγειρεμένο φαγητό έχοντας δουλειά, γυναικα, φίλους τότε τι να πω, μπράβο του!
The_Judas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Καλο είναι όσοι δεν ξέρουν την διαφορα μεταξύ αναβολικών με συμπληρωμάτων διατροφής να μην μιλάνε. Δεν είναι κακό μερικές φορες να μην μιλάμε αντίθετος. Για την κρεατίνη εγώ δεν συμφωνώ γιατί επηρεάζει το συκώτι και στην τελική μονο κοσμητική δουλειά κάνει. Τώρα άμα ο καθένας μπορεί να τρώει 6 φορες την ημερα σωστά μαγειρεμένο φαγητό έχοντας δουλειά, γυναικα, φίλους τότε τι να πω, μπράβο του! Με την ίδια λογική όποιος έχεις δουλειά-γυναίκα-φίλους, δεν θα προλαβαίνει ούτε να κάνει σοβαρή γυμναστική για να χτίσει το σώμα του. Κατά τ' άλλα συμφωνώ, τα συμπληρώματα δεν έχουν καμία σχέση με αναβολικά ή φάρμακα. Μπορεί όμως να δίνει έμφαση σε διατροφή με αρκετές πρωτείνες. Κρέας-αβγά-γάλα περιέχουν καλή δόση πρωτεινών.
Billys636 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 μην κανεισ καμια παπαρα και παρεις ογκο με πρωτεινες και μλκ. αν ειναι να παρεις ογκο πρεπει να το παρεισ φυσικα , σκεψου οταν βαρεθεις το χομπυ τι θα γινει?? Θα γινει οτι και αν σταματουσε τα γευματα με κρεας/αυγα/ψαρια ξαφνικα, τι θα γινει? Μια σκονη πρωτεινης ειναι για ωρα αναγκης οταν δεν μπορεις να φας αυτο που θες την συγκεκριμενη στιγμη, και για μετα το gym λογω γρηγορης αφομοιωσης. Μην μπερδευετε τα φαρμακα με τα συμπληρωματα, πολλοι παραμυθιαζονται, και το κακο ειναι οτι το μεταδιδουν και σε αλλους, μη λεγοντας την αληθεια του τι εχουν παρει απο τα δυο.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Όχι φίλος δεν μπορεί χωρίς πρωτεΐνες για τα ξέρω από πρώτο χέρι. Όλοι έρχονται για να κάνουν σώμα μέσα σε 2 μήνες και να βγούν στην παραλια. E ναι χωρίς συμπληρώματα δεν γίνετε να δεις αποτέλεσμα σε τέτοιο χρόνο. Τώρα άμα το πάρεις σοβαρά με καλά και σωστά μοιρασμένα γεύματα γίνετε δουλειά μέσα σε ένα χρόνο. Και να υπενθυμίσω μιλάμε για όγκο έτσι όχι γράμμωση γιατί είναι τελείως διαφορετικό το ένα με το άλλο όπως επίσης δεν γίνονται και τα 2 μαζί. Εγώ προτείνω χειμώνα λίγες επαναλήψεις πολλά κιλά, σχεδόν καθόλου αερόβια (για ανοίγματα δεν το συζητάω είναι fuckin must) με πολύ πρωτεΐνη, αρκετούς υδατάνθρακες και καλο λίπος και καλοκαίρι λίγα κιλά πολλές επαναλήψεις, πολύ αερόβια με πολύ πρωτεΐνη, λίγους υδατάνθρακες και λίγο λίπος. Και τέλος φυσικά διάλειμμα πάντα 48 όρον από άσκηση.
Luxx Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 μην κανεισ καμια παπαρα και παρεις ογκο με πρωτεινες και μλκ. αν ειναι να παρεις ογκο πρεπει να το παρεισ φυσικα , σκεψου οταν βαρεθεις το χομπυ τι θα γινει??Τι θα γινει ρε φιλε, για πες και σε εμας τους ασχετους να μαθουμε.. Α.. ασε καταλαβα. Θα κρεμασει, θα γινει λαπας, θα γεμισει με λιπος απο το πουθενα! Oh my GOD!
traganeus Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τι θα γινει ρε φιλε, για πες και σε εμας τους ασχετους να μαθουμε.. Α.. ασε καταλαβα. Θα κρεμασει, θα γινει λαπας, θα γεμισει με λιπος απο το πουθενα! Oh my GOD! Εσύ ήταν που δεν θα ξανάμπαινες εδώ.....
ctenidane Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ελεος κλασικοι ελληναραδες τσακονετσε μεταξυ σας για το ποιος ανεφερε σωστη πλιροφορια στην ερωτηση μου σχετικα με την πρτωτεινη ---------- Προσθήκη στις 16:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:50 ---------- Isolate ειναι εξειδικευμενη πρωτεϊνη. Και οι ογκου ειναι γεματες με ζαχαρη. Εγω αυτο που κανω, ειναι να παιρνω μια σχεδον καθαρη πρωτεϊνη (80αρα) και να βαζω μελι ή δεξτροζη ή μαλτοδεξτρινη και ετσι εχω μια πρωτεϊνη ογκου. Ακομα καλυτερα και 5γρ κρεατινης. φιλε εσυ πρεπει να εισαι κομαμτια αλλα απο τι στιγμη πο μου λες κρατινη με αναγκαζεις να ψαχτω αλλου
slygeo87 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Να ψαχτείς σε έναν διατροφολόγο-διαιτολόγο φίλε μου. Να σου πει ότι δεν χρειάζεσαι τέτοιες κουταμάρες και θα λήξει το θέμα.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Να ψαχτείς σε έναν διατροφολόγο-διαιτολόγο φίλε μου. Να σου πει ότι δεν χρειάζεσαι τέτοιες κουταμάρες και θα λήξει το θέμα. Σύμφωνο απόλυτα. Ο μονος λόγος για συμπληρώματα είναι άμα δεν έχεις χρόνο.
PeterHeppner Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 ...Για την κρεατίνη εγώ δεν συμφωνώ γιατί επηρεάζει το συκώτι και στην τελική μονο κοσμητική δουλειά κάνει.... συμφωνώ, κρεατίνη είναι πράγματι ένα σημείο να προσέξεις με τα συμπληρώματα και να αποφύγεις
Luxx Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δυστυχως οι προκαταληψεις συνεχιζονται. ΟΛΕΣ οι ερευνες εχουν αποδειξει οτι η κρεατινη (μονοϋδρικη) ειναι το μοναδικο συμπληρωμα που δε προκαλει κανενα προβλημα, και συνισταται η χρηση του ακομα και απο ατομα που δε γυμναζονται. Ειναι πιο ακινδυνη και απο τις διαφορες πρωτεινες που κυκλοφορουν. Καλο ειναι να διαβαζετε τις καινουριες ερευνες και να αφηνετε αυτα που σας λεει ο φιλος σας και ο θειος σας.
slygeo87 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Λουξ με κανέναν διαιτολόγο έχεις μιλήσει ποτέ;
kgkatzi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δυστυχως οι προκαταληψεις συνεχιζονται. ΟΛΕΣ οι ερευνες εχουν αποδειξει οτι η κρεατινη (μονοϋδρικη) ειναι το μοναδικο συμπληρωμα που δε προκαλει κανενα προβλημα, και συνισταται η χρηση του ακομα και απο ατομα που δε γυμναζονται. Ειναι πιο ακινδυνη και απο τις διαφορες πρωτεινες που κυκλοφορουν. Καλο ειναι να διαβαζετε τις καινουριες ερευνες και να αφηνετε αυτα που σας λεει ο φιλος σας και ο θειος σας. Μπορείς να μας παραθέσεις και μερικούς συνδέσμους για τις καινούργιες αυτές έρευνες; Επίσης ποιος τις χρηματοδοτεί; Μήπως οι ίδιες εταιρίες που παράγουν αυτά τα σκευάσματα; Ο καθένας έχει δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στο σώμα του αλλά λίγη προσοχή όταν προτείνουμε σκευάσματα σε ένα ανοιχτό forum δε θα έβλαπτε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.