Jastonas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Γεια! Έχει φτιάξει κανείς vnc στο 10.04; Μόνο για LAN μου λέει και πριν αρχίσω να παίζω με πορτς κτλ.. είπα να ρωτήσω μην τα κάνω θάλασσα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Εκτός lan θέλεις να παίξεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εκτός lan θέλεις να παίξεις ; Σε λαν παίζει χωρίς πρόβλημα. Αν πάω σε άλλο δίκτυο μπλοκάρει. Μου το λέει κι όλας... >Your desktop is only reachable over the local network. Others can access your computer using the address 192.168.1.64 or ubuntu-home.local. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wizard Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Πρέπει να προωθήσεις την κατάλληλη πόρτα. Αν δεν ξέρεις πως πήγαινε στο: http://portforward.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Αν μιλάς για vpn, πρέπει να κάνεις αυτό που λέει ο wizard. Παρόλαυτα μπορείς να δοκιμάσεις και την υπηρεσία logmein, αν βολεύει στην περίπτωσή σου ή teamviewer. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Αν μιλάς για vpn, πρέπει να κάνεις αυτό που λέει ο wizard.Παρόλαυτα μπορείς να δοκιμάσεις και την υπηρεσία logmein, αν βολεύει στην περίπτωσή σου ή teamviewer. Θέλω να είμαι διακοπές σε κάποιο νησί.. εξωτερικό.. οπουδήποτε.. και να μπαίνω στο πισί μου σπίτι. Θα τα δω αυτά που μου έδωσες ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τότε αυτά που σου είπα με προτίμηση στο logmein θα σου λύσουν τα χέρια, αν το σύστημα που πρόκειται να διαχειριστείς έχει windows, διαφορετικά teamviewer. Ξέχνα το vnc. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jastonas Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Τότε αυτά που σου είπα με προτίμηση στο logmein θα σου λύσουν τα χέρια, αν το σύστημα που πρόκειται να διαχειριστείς έχει windows, διαφορετικά teamviewer.Ξέχνα το vnc. όπως λέει και ο τίτλος.. πάει για ubuntu. Γιατί όχι vnc? Θέλω να μπαίνω και από κινητό.. το teamviewer άλλη φάση..; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Καταρχην, ποιο κινητο εχει teamviewer ή vnc? Εγω παντως ειμαι μια χαρα βολεμενος με το σεναριο "ssh + σωστο port forwarding". Ssh στην ip μου στην πορτα Χ με παει στο σταθερο, ssh στην ιδια ip στην πορτα Υ με παει στο λαπτοπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alkisg Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Για καλύτερες επιδόσεις, * εγκαθιστάς το neatx της google, * κάνεις port forwarding το ssh, * ανοίγεις κι ένα dyndns για να μην έχεις πρόβλημα με τη δυναμική ip, * και μπαίνεις είτε από linux είτε από windows με τον proprietary nx client. Είναι καμιά 10ριά φορές καλύτερο από VNC σε θέματα απόκρισης / ανανέωσης οθόνης κτλ. Σχετική σελίδα wiki: https://help.ubuntu.com/community/FreeNX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gtroza Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 ευχαριστούμε δάσκαλε alkisg ! . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.