Evangeli Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους. Ψάχνω για το καταλληλότερο πρόγραμμα (σύμφωνα με τις δικές μου ανάγκες πάντα…) προκειμένου να συνδέομαι με το netbook μου σε δίκτυα 3G. Οι «απαιτήσεις» και οι «περιορισμοί» που θέτω, είναι: - Δεν έχω σύνδεση κινητής τηλεφωνίας (και ούτε σκοπεύω να κάνω προκειμένου να επωφεληθώ κάποιας «προσφοράς»! ) - Δεν θέλω την «θηλιά» του συμβολαίου των 12 μηνών που συνήθως θέτουν οι παρόχοι. - Προσωπικά, χρησιμοποιώ What’s Up αλλά δεν θα είχα πρόβλημα να αγόραζα μια δεύτερη κάρτα SIM μόνο και μόνο για να την «κουμπώσω» στο 3G stick-άκι και να κάνω την δουλειά μου. - Θα προτιμούσα, το 3G stick-άκι που θα αγοράσω να είναι συμβατό με ΟΛΕΣ τις Ελληνικές (και όχι μόνο) εταιρίες τηλεπικοινωνιών (π.χ. έχω ακούσει πως η Vodaphone - ως συνήθως - κλειδώνει το δικό της…). - Θα μου προτείνατε να προμηθευτώ έναν μεταχειρισμένο; Θα μπορούσε να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες μου; - Μπορεί να πω μαμακία, αλλά σήμερα μου είπαν πως η Vodafone δίνει 3G με 1 euro\ ημέρα! Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο εσείς ή μούφα είναι; Ενδεικτικά, παραθέτω μερικά προγράμματα που βρήκα σε σχετική συζήτηση άλλου φόρουμ. Δεν ξέρω αν ισχύουν ακόμα. Θα ήθελα, αν γνωρίζεται κάτι σχετικό να μου το επιβεβαιώσετε και να μου κάνετε τις δικές σας προτάσεις. Q: Με 1 euro χρέωση παρέχει απεριόριστο internet για 30 ημέρες (μετά "ξαναστέλνουμε" μηνυματάκι, χρεωνόμαστε άλλο 1 euro και έχουμε άλλες 30 ημέρες απεριόριστο internet). TIM: Με κάθε νέο αριθμό για όλο το 2010 δικαιούμαστε 1,5GB κάθε μήνα (http://www.wind.com.gr/pages.fds?langID=1&pageID=2041) . Edit: Το ενεργοποίησα σε μια F2G κάρτα που έχω από το καλοκαίρι (οπότε δεν ισχύει το "με κάθε νέο αριθμό"). Η κάρτα αυτή είναι μονίμως σε ένα 3G stick-άκι στην τσάντα που κουβαλάω το laptop
eliask Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 AYTO που δίνει η vodafone ( διορθωστε με εαν κανο λάθος ) έχει περιορσμό 1gb το μήνα . Το θέμα είναι και τι θέλεις να κάνεις με το συγκεκριμενο πακέτο. ( όχι μόνο προς τον ογκο των δεδωμένων που κατεβάζεις αλλά και ως προς την διαρκεια . Αλλο θέλεις αμα μπαινεις 1 μήνα το καλοκαίρι και 5 Σ-Κ το χρόνο , αλλό αμα θες να κατεβάζεις, αλλο αμα είσαι συνέχεια online με 3G δικτυο. Προς το παρόν νομίζω πως καλύτερο παραμένει το προπληρωμένο της wind για μικρά διαστήματα με ικανοποιητικό ογκο .
Evangeli Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά καλησπέρα σας. Επανέρχομαι μετά από πολύ καρό στο θέμα . Τρεις ερωτήσεις: 1) Έχω στην διάθεση μου την εξής συσκευή: HUAWEI E220 HSDPA USB MODEM. Γνωρίζεται να μου απαντήσετε με αβεβαιότητα εάν είναι συμβατή με COSMOTE, VODAFONE, Q TELECOMS, WIND, κλπ; 2) Έχετε υπόψιν σας κάποιο πακέτο (δεν ενδιαφέρομαι για προγράμματα συμβολαίου, πάρα μόνο για χρονοχρέωση ή χρέωση βάση όγκου) που "τρέχει" την τρέχουσα περίοδο και το οποίο "αξίζει"; Μια απορία που εξακολουθώ να έχω είναι το εάν θα μπορούσα να αγοράσω μια κάρτα κινητής τηλεφωνίας και να "εκμεταλλευτώ" το δωρεάν internet 3G που παρέχετε με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας (π.χ. νομίζω πως η Q έδινε 1500ΜΒ τον μήνα). 3) Άσχετο, άλλα χρησιμοποιώντας μια τέτοια συσκευή, υπάρχει περίπτωση να μπαίνει αυτομάτως σε π.χ. 2G δίκτυο και να μου "τρώει"μονάδες ενώ περιηγούμαι στο internet; Βαγγέλης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.