Προς το περιεχόμενο

αλλαγή mac, δίλημμα.

kebinB

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν διαβασεις πιο κατω στο thread ssd se imac αυτο που πρεπει να προσεξεις ειναι να ειναι ο δισκος της ιδιας εταιρειας με αυτον που φοραει για να δουλευει σωστα ο σενσορας.για εξτρα καλωδια δεν τιθεται θεμα.και το καλο ειναι οτι οι καινουργιοι φορανε 2.5" δισκο.οποτε εμενα που φορουσε WD βρισκεις με 247 ευρω.δεν νομιζω οτι ειναι τοσο τραγικο.οσο για την αλλαγη εγω που το εκανα μονος μου δεν ειναι τοσο δυσκολο οσο φαινεται.

Δεν το ήξερα ότι αυτό ίσχυε και για τους ssd, νόμιζα μόνο για τους κλασικούς. Ενδιαφέρον. πολύ ενδιαφέρον.....

Τι επιπλεόν καλώδιο πηγαίνει στην περίπτωση του επιπλέον δίσκου.

Τώρα σε ότι αφορά τη δυσκολία. Για σενα και για μένα μπορεί να μην φαντάζει δύσκολο... (χθές έκανα βίδες το macbook pro μου γιατί βαριόμουν και είπα να του κάνω ένα στεγνό καθάρισμα)

το 99% όμως των χρηστών mac (οι περισσότεροι ανήκουν στην κατηγορία του "δεν πειράζουμε τον υπολογιστή μας") είναι σίγουρο ότι θα βγάλει σπυράκια όταν δει τη διαδικασία στο ifixiτ.

και μην ξεχνάμε εγγύηση πάπαλα........

Δημοσ.

Άσχετα με mac/pc/hackintosh δεν νομίζω να υπάρχει θέμα συνήθειας της 27άρας... θέμα χρημάτων ναι, αλλά συνήθειας με τίποτα.

Μετά από 1 το πολύ 2 εβδομάδες δεν θα μπορείς να δεις μικρότερη οθόνη

Δημοσ.
Δεν το ήξερα ότι αυτό ίσχυε και για τους ssd, νόμιζα μόνο για τους κλασικούς. Ενδιαφέρον. πολύ ενδιαφέρον.....

Τι επιπλεόν καλώδιο πηγαίνει στην περίπτωση του επιπλέον δίσκου.

Τώρα σε ότι αφορά τη δυσκολία. Για σενα και για μένα μπορεί να μην φαντάζει δύσκολο... (χθές έκανα βίδες το macbook pro μου γιατί βαριόμουν και είπα να του κάνω ένα στεγνό καθάρισμα)

το 99% όμως των χρηστών mac (οι περισσότεροι ανήκουν στην κατηγορία του "δεν πειράζουμε τον υπολογιστή μας") είναι σίγουρο ότι θα βγάλει σπυράκια όταν δει τη διαδικασία στο ifixiτ.

και μην ξεχνάμε εγγύηση πάπαλα........

Λογικα πρεπει να υπαρχει το καλωδιο.για σιγουρα οποιος ενδιαφερεται μπορει να παρει την εταιρεια να μαθει.το ξερω οτι πολλοι θα φοβηθουν να το κανουν.σιγα την εγγυηση της apple του 1 χρονου.και τελος καλο ειναι οποιος νομιζει οτι δεν θα μπορεσει να τα καταφερει καλυτερα να αφησει τα δαχτυλα μακρια.μην παρουμε και κανεναν στο λαιμο μας.

Δημοσ.
Άσχετα με mac/pc/hackintosh δεν νομίζω να υπάρχει θέμα συνήθειας της 27άρας... θέμα χρημάτων ναι, αλλά συνήθειας με τίποτα.

Μετά από 1 το πολύ 2 εβδομάδες δεν θα μπορείς να δεις μικρότερη οθόνη

Συμφωνώ απόλυτα με μία επισήμανση ... το dpi της 27άρας αν θυμάμαι είναι πολύ υψηλό, που σημαίνει μικρά γράμματα. Αυτό και σε συνδυασμό με την αδυναμία system wide αλλαγής του μεγέθους των fonts στο mac os x (δεν είναι τόσο εύκολο όσο νομίζει κανείς και έχει και κάποια αρνητικά αποτελέσματα) μπορεί να αναγκάσει πολλούς και 40άριδες και άνω (ακούς ? σε σενα μιλάω.. πρεσβύωπα που μου θες και 27άρι imac για το γραφείο....να ετοιμάζεσαι για γυαλάκια ξέρεις από αυτά τα καινούργια τα πολυεστιακά. γέρασες!!!!!!!! lol) αλλά και μικρούς σε ηλικία να έρχονται κοντά στην οθόνη. Αυτό όταν το κάνεις σε 19άρια 20άρα οθόνη δεν είναι προβληματικό. Γίνεται πολύ κουραστικό όμως σε 27άρα με έντονο φωτισμό.

Αυτά βέβαια είναι υποθέσεις από την πλευρά μου.

Σε κάθε περίπτωση μην φοβάστε το μέγεθος.. όταν γυρνάω από το γραφείο στο σπίτι στην 19άρα οθόνη .... παθαίνω πολιτισμικό σοκ και εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να δουλέψω 2 έγγραφα ταυτόχρονα το ένα πλάι στο άλλο..

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Σε κάθε περίπτωση μην φοβάστε το μέγεθος.. όταν γυρνάω από το γραφείο στο σπίτι στην 19άρα οθόνη .... παθαίνω πολιτισμικό σοκ και εκνευρίζομαι που δεν μπορώ να δουλέψω 2 έγγραφα ταυτόχρονα το ένα πλάι στο άλλο..

Παθαίνεις πολιτισμικό σοκ γιατί στο σπίτι δεν θα'χεις MacOS X, τσιφούτη. :P

Δημοσ.

χιχιχι..... η απάντησή μου ξέρεις ποια θα είναι..... να σου ανακοινώσω ότι μόλις πριν από 5 λεπτά παράγγειλα το magic trackpad από apple store new york.... και έπεται συνέχεια αλλά τα βασανιστήρια έχουν γούστο μόνο όταν κρατούν πολύ

• Super Moderators
Δημοσ.

χιχιχι..... η απάντησή μου ξέρεις ποια θα είναι..... να σου ανακοινώσω ότι μόλις πριν από 5 λεπτά παράγγειλα το magic trackpad από apple store new york.... και έπεται συνέχεια αλλά τα βασανιστήρια έχουν γούστο μόνο όταν κρατούν πολύ

Το μέλος hadodikis μας χαιρετά, θα τα ξαναπούμε σε ένα τρίμηνο... :P

Δημοσ.
ο μακ μου επιτέλους έβγαλε τα ψωμιά του, ενα MacBook pro 15αρι 2.2ghz με συντροφεψε 4χρονια βάλε δίχως να παραπονεθεί (εκτός από ενα καμένο logicboard που καληφθηκε από την apple και ενα super drive) πάντα συνδεδεμένο σε ενα 22αρι μονιτορ που τα εφτησε και πρόσφατα έναν SSD δίχως trimming..

το βλέπω πλέον δεν τραβάει όπως πρώτα και έτσι σκέφτομαι την αλλαγή.

οι απαιτήσεις μου δεν είναι πολλές, αρκετό edit word αρχεία και excel, μερικά προγράμματα του στυλ omnigraph όλα τα υπόλοιπα είναι καθημερινή κλασσικη χρήση. πλέον πρέπει να προσθεθει και η τρελή μου τρέλα για το Starcraft (μου έφαγε τα παιδικά μου χρόνια)

έχω και ενα κόλλημα με την ομορφιά στο μάτι...

μπατζετ = 2000€ πάνω κάτω.

Και δίνεις 2K για να πάρεις κάτι από τη στιγμή που με ένα φορματ, το λαπτοπ θα επανέλθει;

Πες καλύτερα ότι θες καινούργιο μηχάνημα και μη το γυροφέρνεις.

Εμένα μου φαίνεται ότι πας να δικαιολογήσεις την αγορά σου (όπως κάνουμε όλοι μας άλλωστε, άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο...αλλά είναι κρίμα να λες ότι έβγαλε τα ψωμιά του...ειδικά από τη στιγμή που κάνεις trivial πράγματα).

Δημοσ.
ειναι και αυτό, αλλα τώρα που ήρθαν τα λευτά αν δεν γίνει τώρα η αγωρά μετά θα πάνε απατά αλλου :fear:

Υπαρχουν λεφτα δηλαδη.:-D.ο φιλος πιο πανω εχει δικιο,οτι ολοι μας προσπαθησαμε να βρουμε μια δικαιολογια για να αγορασουμε εφοσον βλεπαμε το καπελακι της apple.εγω προσωπικα δεν το εχω μετανοιωσει στιγμη που το εκανα.

Δημοσ.

εγώ πάντωσ επιμένω στον 21.5 και πιστευω πως ειναι το καλυτερο μεγεθος .. μην τα βλεπετε σε μαγαζια που τα εχουν πανω σε τεραστια γραφεια και εχουν και διπλα τον 27 και φενεται τεραστιοσ σε σχεση με τον 21.5...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...