markelos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Οκ ο παρακάτω τρόπος θα δουλέψει Εγκατάστησε το greasemonkey στην αλεπού και κάνε επανεκκίνηση όταν στο ζητήσει. Μετά πήγαινε εδώ και πάτα install. Κάνε την ψακτική σου στις εικόνες και θα αλλάξει αυτόματα στο παλιό θέμα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Οκ ο παρακάτω τρόπος θα δουλέψει Εγκατάστησε το greasemonkey στην αλεπού και κάνε επανεκκίνηση όταν στο ζητήσει. Μετά πήγαινε εδώ και πάτα install. Κάνε την ψακτική σου στις εικόνες και θα αλλάξει αυτόματα στο παλιό θέμα. Εεεεετσιιιιι !!!! Ευχαριστω πολυ. Υπαρχει κατι και για ie ?
markelos Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω αν θα πετύχει. Εντελώς τυχαία βρήκα κάτι οδηγίες για ένα άλλο script για τον ΙΕ7Pro, μπορεί να δουλέψει και για τον 8, δεν ξέρω. Δοκίμασέ το και πες μας Κατέβασε το script με δεξί κλικ και αποθήκευση δεσμού ως, άλλαξέ το σε 48293.ieuser.js, αντίγραψέ το στο c:\program files\iepro\userscript και ενεργοποίησε το script στα settings του IE7Pro. Έκανα ακριβή μετάφραση από τα αγγλικά και δεν ξέρω αν ισχύουν κάποια πράγματα. Θα δεις. Μπορείς να το αποθηκεύσεις απευθείας στην τοποθεσία που έγραψα και να αλλάξεις το όνομα καθώς το αποθηκεύεις (αν έχεις επιλέξει να σε ρωτάει κάθε φορά που κατεβάζει κάτι).
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δεν ξέρω αν θα πετύχει. Εντελώς τυχαία βρήκα κάτι οδηγίες για ένα άλλο script για τον ΙΕ7Pro, μπορεί να δουλέψει και για τον 8, δεν ξέρω. Δοκίμασέ το και πες μας Κατέβασε το script με δεξί κλικ και αποθήκευση δεσμού ως, άλλαξέ το σε 48293.ieuser.js, αντίγραψέ το στο c:\program files\iepro\userscript και ενεργοποίησε το script στα settings του IE7Pro. Έκανα ακριβή μετάφραση από τα αγγλικά και δεν ξέρω αν ισχύουν κάποια πράγματα. Θα δεις. Μπορείς να το αποθηκεύσεις απευθείας στην τοποθεσία που έγραψα και να αλλάξεις το όνομα καθώς το αποθηκεύεις (αν έχεις επιλέξει να σε ρωτάει κάθε φορά που κατεβάζει κάτι). Μαλλον δεν κανει για τον 8 γιατι δεν υπαρχει ο φακελος userscript στον αρχικο φακελο Internet explorer. Δεν πειραζει.Ευχαριστω.
orotoi Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Επίσης χρειάζονται περισσότερα κλικ για να πας στην σελίδα που έχει την εικόνα. Γιατί? Πάλι 2 κλικ θες..Ενα στην εικόνα και ένα δεξια (για να δεις την εικονα μεγαλύτερη ή για να πας στο site)
Sir Pretender Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Θέμα συνήθειας είναι -όπως όλα. Κι εγώ όταν το πρωτοείδα στράβωσα αλλά καθ' ότι το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετές μέρες (μιας και είμαι Αγγλία, μου 'ρθε νωρίτερα η κεραμίδα), μπορώ να πω ότι το συνήθισα -συν τοις άλλοις απλά scrollάρω για να βρω την εικόνα που θέλω χωρίς να χρειάζεται να αλλάζω σελίδες. Όπως και να 'χει γούστα είναι αυτά, εννοείται.
nemesiskp Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Έχει οδηγίες το τι να κάνεις για κάθε browser (εκτός του chrome). .Ε οχι ρε φιλε στον chrome βρηκαν να μην εχουν που ειναι και της google?Τουλαχιστον δουλεψε στον firefox αν και δεν τον χρησημοποιω συχνα......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.