Προς το περιεχόμενο

Αναζητηση φωτογραφιων σε google

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μεχρι πριν λγο καιρο οταν εκανα αναζητηση φωτογραφιων στο google μου εβγαζε μια σελιδα και πολλες φορες και αλλες με φωτο που αν εκαν κλικ πανω τους τις εβλεπα πιο μεγαλες. Τωρα μου τις βγαζει στο μεσον της οθονης σαν μικρογραφια μεγαλυτερη μαζι με το link που υπαρχει η καθε φωτο.

Αλλαξα κατα λαθος εγω κατι ή η google ?

Ευχαριστω.

Δημοσ.
Βολευε πιο καλα οπως ηταν....

Ισχυει......Το μονο που μου αρεσει ειναι οτι εκει που εχεις ολες τις εικονες απο την αναζητηση με το που πας το ποντικι πανω στην ψιλο μεγενθυνει.

Δημοσ.

Η νέα σελίδα της αναζήτησης είναι πολύ δύσχρηστη και εμφανώς πιο αργή. Επίσης χρειάζονται περισσότερα κλικ για να πας στην σελίδα που έχει την εικόνα.

Έχει γίνει ψιλοπανικός στο internet με αυτό το θέμα και δεν βλέπω να μένει για πολύ καιρό όπως είναι τώρα.

Η google προσπαθεί να προλάβει τα χειρότερα κάνοντας πράγματα βιαστικά, από τότε που βγήκε το bing.com.

Δημοσ.

Και μόλις θα άνοιγα θέμα να πω πόσο χάλια είναι το νέο display. Εμένα ούτε καν τις εμφανίζει, παρά είναι όλες γκρίζες και πρέπει να πατήσω πάνω σε κάποια για να τη δω. Ευτυχώς υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε στο παλιό theme.

Δημοσ.

Για Windows XP, πήγαινε Start/Run (έναρξη/εκτέλεση) και γράψε:

%appdata%/Mozilla/Firefox/Profiles/

Μετά κλικ στο φάκελο του προφίλ και άνοιγμα του user.js με το Notepad (σημειωματάριο) (αν δεν υπάρχει δημιούργησε ένα κενό αρχείο txt με όνομα user.js).

Πρόσθεσε τις παρακάτω γραμμές στο τέλος του αρχείου και σώσε το:

>user_pref("capability.policy.policynames", "nojs");
user_pref("capability.policy.nojs.sites", "http://images.google.gr/");
user_pref("capability.policy.nojs.javascript.enabled", "noAccess");

Επανεκκίνηση Firefox.

Δημοσ.

Χμμ, το πιο πιθανό είναι να έχει μείνει ένα παλιό προφίλ που δε χρησιμοποιείται πλέον. Οπότε αφού δεν ξέρεις ποιο χρησιμοποιεί η αλεπού, κάνε τον κόπο και φτιάξε και στα 2 (ή στο 1 και μετά copy/paste στο άλλο :P). Ελπίζω να δουλέψει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...