nvidiakias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 εχω ενα laptop toshiba satellite L40-18Y και ανεβαζει πολυ υψηλες θερμοκρασιες. σε απλο σερφαρισμα βρισκετε μονιμα πανω απο 80 βαθμους και αν ανοιξω πολλες σελιδες φτανει και τους 90-93 βαθμους. τι μπορει να φταιει, τι προτεινετε να κανω?????
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 προφανως εχει μπουκωσει ολο το συστημα ψυξης σου.2 λυσεις 1)αν εισαι σε εγγυηση το πας να το δουν 2)αν πιανουν τα χερια σου βρες το manual καθως και το πως ανοιγει το λαπτοπ και ριχτου ενα καλο καθαρισμα(αν μπορεις να βρεις και καποιο πιεστικο αερα ακομη καλυτερα,και το μπιστολακι για τα μαλλια κανει αν ειναι δυνατο!)
lunatic89 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Οι θερμοκρασιες που λες ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ υψηλες.... Ειναι λογικο κ συμβαινει σε ολα τα λαπτοπ να βουλωνει στην κυριολεξια η ψυκτρα τους κ να λειτουργει σαν παθητικη ψυξη. Δηλαδη σα να μην εχεις ανεμιστηρα.... Θελει ανοιγμα κ καθαρισμα.... (και φρεσκια παστούλα αν εχεις) Με τετοιες θερμοκρασιες δεν ειναι κατι που μπορεις να αποφυγεις γιατί αν συνεχισεις ετσι θα το παρεις στο χερι πολυ συντομα.... Αρα αν δεν μπορεις να το κανεις μονος σου δωσ' το στην toshiba να στο κανει... Δυστυχώς δεν είναι κ το πιο εύκολο πράγμα... Για τα laptop της ΗΡ εχω βρει σε pdf τα service manuals και εχει αναλυτικες οδηγίες...Αλλα για toshiba δεν εχω βρει ακομα... (Ψαχνω γιατι θελω κ γω για το δικο μου...) Edit Με πρόλαβε ο Xristaras12 Στην εσχατη περίπτωση που δεν θες να το πας ουτε στην toshiba αλλά ουτε κ να το ανοίξεις μονος σου, πάρε ένα πιεστικό αέρα κ όταν το λάπτοπ ΔΕΝ λειτουργεί φύσα τους αεραγωγούς της ψύκτρας σου.... Βεβαια ετσι ολο το χνουδι που θα εχει, αντι να καθαριστει, θα μεινει μεσα στο μηχανημα αλλα οπως σου ειπα ειναι ΕΣΧΑΤΗ λύση...
rigo0sotirhs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Κλείσε το λάπτοπ τώρα και καθάρισε το αλλιώς πάπαλα
nvidiakias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 επειδη δεν εχω ανοιξει ποτε laptop μαλλον θα το παω στα multirama για εναν καθαρισμο. ξερει κανεις ποσο περιπου κοστιζει ο καθαρισμος????
Xristaras12 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 αμα σου πουν κανα 35-40 μην σου φανει παραξενο.Προσωπικα δεν εμπιστευομαι να μου ανοιξει τεχνικος το πισι για καθαρισμα ακομη και κολλητος μου να ηταν πχ.Το σχολαστικο καθαρισμα δεν το κανει κανενας με την καλη του την καρδια(στην εποχη μας)
rigo0sotirhs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μην το ανοίξεις Ή παρε το μπιστολάκι για τα μαλλιά και φύσατο Ή με την ηλεκτρική και …. Ή σε έναν επαγγελματία που έχει ένα κομπρεσέρ αέρος Εγώ το τελευταίο το έκανα χρόνια και το έκανα λαμπίκο και χωρίς να το ανοίξω. Μήπως το έχεις πάνω σε κανένα ύφασμα Πόσο καιρό έχεις να το καθαρίσεις πρέπει να είναι και παλιός
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 επειδη δεν εχω ανοιξει ποτε laptop μαλλον θα το παω στα multirama για εναν καθαρισμο. ξερει κανεις ποσο περιπου κοστιζει ο καθαρισμος???? Αν σου ζητήσουν πάνω απο 15 ευρώ, μην το αφήσεις. Πήγαινε πάρε σπρευ ξηρού αέρα (ακριβά στο πλαίσιο, φθηνότερα σε είδη DIY) και ψέκασε το καλά, ειδικά στους αεραγωγούς. Δοκιμασμένη λύση για toshiba.
nvidiakias Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μην το ανοίξεις Ή παρε το μπιστολάκι για τα μαλλιά και φύσατο Ή με την ηλεκτρική και …. Ή σε έναν επαγγελματία που έχει ένα κομπρεσέρ αέρος Εγώ το τελευταίο το έκανα χρόνια και το έκανα λαμπίκο και χωρίς να το ανοίξω. Μήπως το έχεις πάνω σε κανένα ύφασμα Πόσο καιρό έχεις να το καθαρίσεις πρέπει να είναι και παλιός το laptop βρισκεται πανω στο γραφειο και δεν ειναι πολυ παλιο ειναι 2 ετων αλλα δεν εχει καθαριστει ποτε. παντος μεχρι και τους 80 βαθμους ειναι αρκετα υσηχο. τα ανεμιστηρακια δουλευουν τερμα μονο πανω απο τους 80.
aaaaaa!!!!!! Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 εδώ έχει αρκετά tutorials παίδες να δείτε πως να λύσετε το λαπτοπ σας. http://repair4laptop.org/notebook.html
ektor7 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2010 παρτο στη toshiba. οταν ρωτησα μου ειπαν οτι πρωτα στο φυσανε με κομπρεσερ(χωρις χρεωση) και αν δεν καθαρισει καλα και εξακολουθει να υπαρχει το προβλημα,τοτε στο ανοιγουν (με την αδεια σου) για να δουν πιο ειναι το προβλημα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.