Προς το περιεχόμενο

@nickathens και ιστοσελιδα..

_Marios_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια. Ανοιγω αυτο το θεμα γιατι εχει δημιουργηθει προβλημα με ενα μελος του φορουμ. Του ανεθεσα να μου κανει καποια πραγματα για μια σελιδα που ετοιμαζω. Υπηρχε καλη συνεργασια του ειχα βαλει καποια λεφτα μου εδειχνε δουλεια μετα του εβαλα και αλλα λεφτα και λιγο πριν τελειωσει ολη η δουλεια μου ειχε πει οτι θα μου καθυστερησει καποια τελευταια πραγματακια λιγο καιρο.. μου ειπε εκεινος οτι θα εχει τελειωσει η δουλεια 2 ιουλιου. απο τοτε ομως δεν εχω ξανα παραλαβει κανενα μηνυμα του. του στελνω μαιλ του στελνω προσωπικα μηνυματα βλεπω οτι τελευταια ενεργεια του στο φορουμ μας ειναι 27/7 αλλα δεν απανταει με αποτελεσμα να μου εχει κλεψει 160ε.

θα ηθελα σας παρακαλω να επικοινωνηστε με το χρηστη @nickathens και να με βοηθηστε να παραλαβω τη δουλεια. δε καταλαβαινω για ποιο λογο δεν μου απανταει αλλα πριν προχωρησω δικαστικα η θα δω πως.. θα ηθελα την βοηθεια σας ευχαριστω.

Δημοσ.

Θα κινηθεις δικαστικα για 160ε ωστε να σου βγει ολο αυτο 500ε+ ? Για το γαμωτο αν σου περισευουν καντο, και εγω θα το εκανα.

Τωρα περα απο αυτο μηπως το παιδι εφυγε διακοπες ? Καλοκαιρακι ειναι...

Δημοσ.

μηπως το παιδι εφυγε διακοπες ? Καλοκαιρακι ειναι...

Και πάλι...δεν μπορεί να ενημερώσει...?

Δημοσ.

Αν ηταν επαγγελματιας ναι αλλα εδω βλεπω ενα τραγικα χαμηλο κοστος (160ε) οποτε σαν ερασιτεχνης μπορει να μην το θεωρησε τοσο φοβερο. Εξαλλου τα ευκολως εννοουμενα παραλειπονται, καλοκαιρι εχουμε.

Δημοσ.

ναι με καταθεση σε τραπεζα. δε ξερω τι να κανω ρε παιδια. αυτος μπαινει στο forum ειδα τελευταια ενεργεια 27/7 νομιζω. μπορει να ενημερωσει..

Δημοσ.

Εντάξει μην ανησυχείς.. όταν δει αυτό θα έρθει σε επαφή μαζί σου.. Δεν πιστεύω να θέλει να του χαλάσουν οι "business" από κάποιον δυσαρεστημένο πελάτη.

Δημοσ.

Χωρις να τον ξερω τον χρήστη , νομιζω είναι καπως υποπτο οταν δεν απαντα στα mail απο 2 ιουλιου και η τελευταια του ενεργεια στο Insomnia.gr ηταν στις 27 του μηνός.

Δημοσ.

αααααααααααααχχ βούρδουλας που χρειάζεται

---------- Προσθήκη στις 22:59 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:57 ----------

Και πές μου φίλε Μάριε..

(ακόμα και να σου παραδώσει αύριο -λέμε τώρα- την δουλειά ο νικάθενς..)

Πόσο εύκολα θα εμπιστεύοσουν κάποιον άλλο για μια άλλη δουλειά απο το φόρουμ (αυτό ή οποιοδήποτε άλλο φορουμ..)??

[σχεδόν ρητορικό το ερώτημα... αλλα αν θες απαντάς :-)]

Δημοσ.

ναι γαμώ το φελέκι μου

---------- Προσθήκη στις 00:12 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:12 ----------

τι είναι το φελέκι πλακα πλάκα... (να ξέρουμε και τι μαμαμε..)

---------- Προσθήκη στις 00:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:12 ----------

eurika! :-)

Σημαίνει τύχη.. (στα τούρκικα)

http://www.sarantakos.com/language/feleki.htm

Δημοσ.

Καλα ηθελα να ξερα ετσι τους επιλεγετε αυτους που θα αναθεσετε την δουλεια; Αν ημουν σε παρομοια θεση θα ζητουσα πρωτα portfolio και προσφορες απο διαφορετηκους web designers και σε καμια περιπτωση δεν θα εδινα ολο το ποσο απο την αρχη. Εγω συνηθιζω να παιρνω χρηματα σε 3 φασεις οταν πληρωνω hosting & domain, οταν τους εχω ανεβασει την μακετα και τελος οταν το παραδιδω ετοιμο.

_Marios_ το συνολικο site κοστισε 160 ευρω;

Δημοσ.

snik: απ οτι κατάλαβα είναι για μερικές εργασίες πάνω σε μια σελίδα.. Τώρα αν είναι για όλο το site.. ηθελές τα και παθές τα..

Δυστυχώς πάντως πολλοί δεν γνωρίζουν τι παίζει στο χώρο και τσιμπάν με τις χαμηλές τιμές.. Δεν είναι όπως με άλλα προϊοντα οπου ξέρουν οτι οτι πληρώσεις πέρνεις. Επειδή είναι κομπιουτερο-δουλειές νομίζουν οτι πατάς ενα κουμπί και γίνονται (μαρίνο.. δε λέω για σένα, μιλάω γενικά με την ευκαιρία..)

Δημοσ.

Έχετε καταλάβει πως με το post αυτό ο χρήστης μπορεί να κάνει μήνυση για προσβολή προσωπικότητας και πόσα άλλα?

Προσέχετε λίγο. Το nickname δε σημαίνει ανωνυμία, ούτε το Internet ασφάλεια για να λέτε ό,τι θέλετε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...