Siakon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Παιδες εχω το εξης προβλημα με το cod2. Εχω στο PC μου τα windows 7 αγγλικη εκδοση 32b.Οταν βαζω το cd του cod2 μολις παει να ξεκινησει το autorun βγαζει το εξης : This program has knows compability issues. Check online to see if solutions are available from the Microsoft Website.If solutions are found,windows will automatically display website that lists steps you can take. Program :Call of Duty Publisher:Activision Location:D:\Setup\rsrc\autorun.exe Please install the latest version of Macromedia flash ® before installing this program. Αυτα λεει.Εγω κατεβασα το flash 9 και δεν εκανε τιποτα....Συνεχιζει να μου το βγαζει...Αν μπορει καποιος ας με βοηθησει!Σας ευχαριστω ολους προκαταβολικα!!
JohnVani18 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Πανε μεσα στο δισκο και τρεξε τον Installer απευθειας. Ακομη και στα XP αυτο το error βγαζει.
Siakon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Πανε μεσα στο δισκο και τρεξε τον Installer απευθειας. Ακομη και στα XP αυτο το error βγαζει. Σε ευχαριστω πολυ!Και κατι αλλο....Δεν μ βγαζει στον φακελο main τον φακελο players για της ρυθμισεις των binds και εχω ενα προβλημα με ενα mod της pes clan.Εχει κατεβει και δεν λεει να βγει απο το PC!!Τι απεγκατασταση εκανα...τι τον φακελο εσβησα του cod,τι τα save games εβγαλα τιποτα!Καθε φορα που το κανω install το game αυτο παντα εκει ειναι και δεν με αφηνει να κανω start new server για να δοκιμασω τα mods που φτιαχνω!Σας ευχαριστω πολυ!
JohnVani18 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Φιλε σε αυτο το θεμα δεν μπορω να σε βοηθησω, δεν ασχοληθηκα. Συγνωμη.. Ισως να μπορει να βοηθησει καποιο αλλο μελος.
Siakon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Φιλε σε αυτο το θεμα δεν μπορω να σε βοηθησω, δεν ασχοληθηκα. Συγνωμη.. Ισως να μπορει να βοηθησει καποιο αλλο μελος. Δεν πειραζει αδερφε!Και παλι ευχαριστω!
Vasilius Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δεν πειραζει αδερφε!Και παλι ευχαριστω! To να σου είναι εκει μέσα το mod δε γίνετε αν το σβήνεις απτο main folder . Κοίτα μπας και τρέχει τπτε άλλο, πως μπορείς να δοκιμάσεις server για τα mods σου .... σε dedicated mode, ευκολα και γρήγορα, διάβασε τον οδηγό που έχω φτιάξει . http://www.callofduty.gr στις επικεφαλ. -> GUIDES
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.