Προς το περιεχόμενο

καμμενη μητρικη

marina1ups

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα! μια ερωτηση μονο,για να καταλαβω κατι.... αν ειμαι πολυ ασχετη ή πολυ γκαντεμω.....!!

απεκτησα 2 λαπτοπ, διαφορετικων εταιρειων κ με αποσταση 1 χρονου, στα οποια καηκε η μητρικη μεσα στις πρωτες 5-10 χρησεις..... και μη φανταστειτε, τα πολυ βασικα εκανα, κανα ιντερνετ κ κανα τραγουδακι στο τσακιρ κεφι, δε τα ζορισα και πολυ, παλι καλα που υπαρχει κ η εγγυηση.... μπορει κατι να εκανα εγω κ να τα' καψα ή απλα να ετυχε?

(μμμ.... τι ειναι χειροτερο??? να βγω τελικα ασχετη ξανθια ή απλα μουτζωμενη??? χαχαχχαχαχα)

Δημοσ.

Δες το θετικο της υποθεσης και νιωσε μοναδικη καθως δεν ειναι τοσο συχνο να καει μητρικη λαπτοπ στις πρωτες 10 μερες ποσο μαλλον 2 λαπτοπ στη σειρα.

Απο εκει και περα ισως ειναι τυχαιο....ισως και δεν ειναι και καποιος σε γλωσσοτρωει για τους δικους του λογους.

Και μια ερωτηση. Σιγουρα δεν παιρνεις το λαπτοπ να ακους μουσική στο ντουζ με τους υδρατμους κτλ κτλ? Γιατι 2 λαπτοπ στη σειρα και στις πρωτες 10 μερες ετσι μονο βρισκω μια λογικη πιθανη εξηγηση...

Βεβαια να πουμε και την αληθεια αν ειχαν καει λογω υγρασιας.....δε θα στα αλλαζαν με την εγγυηση

Δημοσ.

μπα μωρε που να τα κουβαλαω στο μπανιο.... γι' αυτο εχω το κινητο.... :D

σε ξυλινες επιφανειες τ' ακουμπαω, αντε κ για πιο wild καταστασεις τα στηριζω λιγο στην ακρη στο βραχιονα του καναπε, ή στα ποδια μου.... (μην ακουσω κανεναν να ρωταει μηπως ειμαι χνουδωτη/τριχωτη κ τα μπουκωνω εγω.... :D :D)

Δημοσ.
μπα μωρε που να τα κουβαλαω στο μπανιο.... γι' αυτο εχω το κινητο.... :D

σε ξυλινες επιφανειες τ' ακουμπαω, αντε κ για πιο wild καταστασεις τα στηριζω λιγο στην ακρη στο βραχιονα του καναπε, ή στα ποδια μου.... (μην ακουσω κανεναν να ρωταει μηπως ειμαι χνουδωτη/τριχωτη κ τα μπουκωνω εγω.... :D :D)

ποτε δεν ξερεις αν οντως εισαι?

Δημοσ.
...

Και μια ερωτηση. Σιγουρα δεν παιρνεις το λαπτοπ να ακους μουσική στο ντουζ με τους υδρατμους κτλ κτλ? ...

Βεβαια να πουμε και την αληθεια αν ειχαν καει λογω υγρασιας.....δε θα στα αλλαζαν με την εγγυηση

Στη φαντασίωση ο σπιρτούλης κατευθείαν :P

Δημοσ.
ποτε δεν ξερεις αν οντως εισαι?

θα σου απαντησω με την κορυφαια διαπιστωση που ειχε κανει ο bud bundy με μια πρωην συμμαθητρια του al .... (δυστυχως δεν μπορεσα να βρω κ το αντιστοιχο βιντεακι)

Bud clasps his hands around one of Coco's legs.

BUD Hey, you guys have to touch these stockings. I think they're really made out of

silk!

Peggy and Kelly join Bud in examining Coco's legs.

COCO I'm not wearing stockings.

The three Bundys look up at her.

PEGGY Wooowww.

KELLY Wooowww.

BUD Wooowww.

:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...