johnieXoX Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα τη βοήθειά σας για να βρω μια προστατευτική μεμβράνη anti-glare για το λαπτοπ μου, καθώς οι αντανακλάσεις έχουν αρχίσει να γίνονται ιδιαίτερα ενοχλητικές. Έχει χρησιμοποιήσει κάνεις? Υπάρχει κάποια πρόταση από προσωπική εμπειρία? Πληροφοριακά το λάπτοπ μου είναι αυτό:HP HDX16
Costis321 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ειχα δει στο πλαισιο νομιζω ! ---------- Προσθήκη στις 23:09 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:08 ---------- http://www.isquare.gr/store/folix-anti-glare-screen-protector-for-apple-ipad-display.html κατι τετοιο ?
johnieXoX Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 ναι costis, κάτι τέτοιο ψάχνω αλλά για φορητό 16 ιντσών.. γενικά, οι περισσότερες προστατευτικές μεμβράνες έχουν και anti-glare δυνατότητες, απλά θα ήθελα κάποια άποψη από δοκιμασμένο προϊόν. Μην την πάρω και βλέπω χειρότερα από ότι πριν...
johnieXoX Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μόνο εμένα ενοχλούν οι αντανακλάσεις στην glare οθόνη του laptop?? Δεν με είχα για τόσο περίεργο....
devill0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μόνο εμένα ενοχλούν οι αντανακλάσεις στην glare οθόνη του laptop?? Δεν με είχα για τόσο περίεργο.... και εμενα με ενοχλουν καμια φορα αλλα οταν εχω τετοιο προβλημα ανεβαζω τη φωτεινοτητα και ειναι comple...:-)
kostasfalcon Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δεν θα αλλαζα με τιποτε την glare οθονη μου....οπως ειπε ο φιλος σωστα επανω λιγο φωτεινοτητα παραπανω και εισαι οκ. Ασε που σε ταινιες και παιχνιδια η glare δινει ρεστα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.