ManosGian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 σας έχω screensthots από το νέο GETITNOW, και αν τολμάνε να βγουν να διαψεύσουν ότι δεν είναι το νέο τους site αυτό!!! Άντε γιατί δεν θέλω να πω και ονόματα lol αυτό είναι το ένα από τα πολλά html που έπεσαν στα χέρια μου, έχω να πω ότι το νέο είναι σαφώς ομορφότερο, επιτέλους το έκαναν να μοιάζει κατάστημα! Το καλύτερο!!! Η πλαινή μπάρα να σταμάτησε να κινείται... yeah! (τουλάχιστον στα html που έχω, δεν ξέρω τι θα γίνει όταν το βγάλουν) δεν ξέρω πότε θα βγει στο αέρα αυτη η έκδοση, "υποψιάζομαι" ;-) πάντως ότι δεν μπορεί να αργήσει πολύ.
isay Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Οι τιμές έχουν σημασία, όχι το design. Ας έχει χαμηλές τιμές και ας μην εχει καθόλου μενού.
cabdik Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 σωστοοοος!!! τι μας νοιαζει το design του site? οταν θα εχει τις καλυτερες τιμες στην πιατσα, τοτε να το βαλουμε πρωτοσελιδο! μεχρι τοτε...... στα ταρταρα!!!
Nik.K Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Προσπαθουν να αντιγραψουν το site του Πλαισιου...Τραγικο.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Παρακαλώ να αποφεύγονται υβριστικές εκφράσεις και χαρακτηρισμοί. Η κριτική είναι θεμιτή αλλά μπορεί να γίνει σε κόσμια πλαίσια. Δεν αναφέρομαι στα υπάρχοντα μηνύματα αλλά σε μήνυμα που διαγράφηκε.
gpanagiotou Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 έχω την εντύπωση οτι το νέο site το σχεδιάζει ο Δημητριάδης που είναι αρκετά γνωστός. Δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα από τη μια σελίδα που βλέπω, ωστόσο έχουν ώραία αναζήτηση. ελπίζω το μενού πραγματικά να μην κινείται γιατι ειναι εκνευριστικο
earthworm Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 σας έχω screensthots από το νέο GETITNOW, και αν τολμάνε να βγουν να διαψεύσουν ότι δεν είναι το νέο τους site αυτό!!! Άντε γιατί δεν θέλω να πω και ονόματα lol αυτό είναι το ένα από τα πολλά html που έπεσαν στα χέρια μου, δεν ξέρω πότε θα βγει στο αέρα αυτη η έκδοση, "υποψιάζομαι" ;-) πάντως ότι δεν μπορεί να αργήσει πολύ. ManosGian τι εννοείς έπεσε στα χέρια σου ;; Πως το βρήκες ; Είσαι χάκερ ;
ManosGian Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ρε παιδιά ούτε διαφήμιση έκανα ούτε τίποτα. απλά άλλαξα λογαριασμό για να μην με καταλαβουν Αν νομιζετε οτι είναι διαφήμιση μπορείτε να το κατεβάσετε. Δεν έχω κάποια σχέση με το μαγαζί.
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Το site πολυ το πλαισιο θυμιζει, οποτε δε θα δοκιμασω! Απλα για καποιους που λετε οτι κανει διαφημιση κτλ.. Το ιδιο θα ηταν και να το εβαζε σε αλλα θεματα που αφορουν Online αγορες. Εκατονταδες URL εχουμε γραψει σε ολο το φορουμ διαφημιζοντας ( εμμεσα ) διαφορα sites. Αυτο μας πειραξε τωρα;
giorgostzi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 έχω αγοράσει δυο φορές από το συγκεκριμένο κατάστημα. Το πιο εκνευριστικό είναι η μπάρα που κινήται συνέχεια, αλλά και ο τρόπος που είχαν ταξινομήσει τα προιόντα τους και δεν μπορούσες να τα βρεις με τίποτα. Αν αυτά τα δυο αλλάξουν πιστευω οτι θα είναι καλύτερο και πολύ πιο φιλικό στους χρήστες.
disqualified Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 εγω παλι νομιζω οτι η μπαρα ηταν το μονο λειτουργικο χαρακτηριστικο του site.
PCharon Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Είχα ξεχάσει τελείως πως υπάρχει μέχρι που κάποιος Πέτρος έκανε νέο λογαριασμό στο insomnia για να μας το θυμίσει.
giorgostzi Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 εγω παλι νομιζω οτι η μπαρα ηταν το μονο λειτουργικο χαρακτηριστικο του site. εμένα με εκνεύριζει απίστευτα.... ελπίζω να σταματήσει να κινήται αν φτιάξουν νέο site.
hackerW32 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/components-proionta-anabathmisis/epeksergastes-cpu/epeksergastis-amd-phenom-ii-x4-810-26-ghz/prod251208pp/ η τιμη του ειναι σωστη? http://www.getitnow.gr/prod/ypologistes/gadgets/fun-gadgets/ghd-rc-helicopter-ghd86538-gadget/prod200418pp/ 0,02 ευρο??
UnderZer0 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2010 έχω την εντύπωση οτι το νέο site το σχεδιάζει ο Δημητριάδης που είναι αρκετά γνωστός. Δεν μπορώ να βγάλω κάποιο συμπέρασμα από τη μια σελίδα που βλέπω, ωστόσο έχουν ώραία αναζήτηση. ελπίζω το μενού πραγματικά να μην κινείται γιατι ειναι εκνευριστικο Ώπα ρε παιδιά... Nα την την γκρίζα διαφήμιση , όχι για το site αλλά για τον τύπο! Btw, από που κι ως που ειναι όπως λέτε ευρέως γνωστό το όνομα του; Άλλοι θέλουν τις δάφνες αλλά εγώ απ' ότι μαθαίνω άλλοι βγάζουν τα μάτια τους νυχθημερόν για να είναι όλα στην ώρα τους και σωστά. Απ' όσο όλοι ξέρετε χρειάζονται πολλά περισσότερα από ένα, ελλιπή για τα δεδομένα ενός τόσο μεγάλου έργου, σχεδιασμό για να δουλέψει ένα e-shop!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.