Προς το περιεχόμενο

windows 7 και ανάλυση οθόνης 1680χ1050

Technology fan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση οθόνης σε 1680χ1050.

Έχω κάρτα γραφικών: nvidia gainward g210

οθόνη : SyncMaster 22" 2243NW

Πρώτα προσπάθησα να αλλάξω την ανάλυση χωρίς κάποιον driver μέσα και η μεγαλύτερη ανάλυση που με έβγαλε ήταν 1600χ1200, μετά έκανα εγκατάσταση τη κάρτα γραφικών και μετά δε μου βγαζε μεγαλύτερες απο 1280χ1024 το ίδιο και όταν έκανα εγκατάσταση την οθόνη!

Τα κάνω όλα unistall και περιμένω οδηγίες...

Η οθόνη έπαιζε περισσότερο απο 7 μήνες σε linux σε ανάλυση 1680χ1050, οπότε δε τίθεται θέμα του δεν γίνεται!

Δημοσ.

αν το εκανες απο κει τοτε εισαι οκ φανταζομαι απο πλευρα driver..

ας σε βοιθισει καποιος αλλος ,εκτως αν βρω τιποτα στο google..

(φτου στο google αν γραψεις "nvidia gainward g210 1680χ1050" μονο εσενα βγαζει...)

αλλα απο οτι βλεπω πολοι εχουν προβλημα με την σιγκεκριμενη αναλιση και τα win 7

χειροκινιτα δεν παει?

και οσοι εχουν αυτο το προβλημα ειναι προβλημα της οθονης

ελατοmατικο firmaware, δλδ δίνει λαθος πληροφορίες στα win 7 ,ο μονος τροπος ειναι να βαλεις την ανάλυση χειροκίνητα ,το οποιο εκαναν και τα linux που ειχες

Δημοσ.

Γενικότερα υπάρχει πρόβλημα με αυτήν την ανάλυση βάλε "windows 7 1680x1050" και θα δεις, απλά τα χω δοκιμάσει όλα και τα χω παίξει, αφού λέω να γυρίσω πάλι σε linux...

---------- Προσθήκη στις 14:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:15 ----------

create custom resolution από το Nvidia Control Panel και θα λυθεί το πρόβλημα...

το χω δοκιμάσει..

λέει "custom resolution 1680x1050 at 60Ηz (32-bit) is not supported by your display."

Δημοσ.

εχει εγκιση?

εχεις ελατοματικο firmware ...

καπος το διορθσαν αυτοι εκει στο link που σου εστιλα αλλα χρειαζετε ενα προγραμα να το πληροσεις...

Δημοσ.

Μπα με τίποτα! είμαι πάντως μέσα στην εγγύηση, τι να κάνω, να πάω στο πλαίσιο και τους πω τι ?

Πάντως θυμάμαι είχα συνδέσει την οθόνη σε ένα laptop που είχε xp και δε μπορούσα να το κάνω να δουλέψει σε 1680χ1050..

Δημοσ.

δοκιμασε πρωτα αυτο που λενε εκει και αμα δεν γινει τιποτα την πας πισω.

πες τους οτι η οθονη εχει προβληματικο firmware και δεν βγαζει 1680χ1050

Δημοσ.

λέω να πάρω τηλέφωνο πρώτα να δω τι θα μου πουν.. και ύστερα τους την πάω.

---------- Προσθήκη στις 15:27 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:17 ----------

το powerstrip δε βοηθάει? προσπάθησα λίγο αλλα μάλλον δεν το κάνω σωστά, αρκετοί χρήστες λένε οτι το φτιαξαν έτσι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...