leftys Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 εμενα η δικη μου ειναι η gigabyte GA-M720-US3... τι ακριβως μου κανει, οταν παταω το κουμπι, παιρνουν μπρος ολοι οι ανεμιστηρες, δειχνει οτι δουλευει το συστημα, στην οθονη ΔΕΝ εχει σημα και μετα απο 20-30 δευτερολεπτα, σαν να κλεινει ενας διακοπτης (ακουγεται ενα κλικ) και σαν να επανεκκινει ο υπολογιστης οποτε εμφανιζει σημα στην οθονη με τα του bios κλπ. η καρτα γραφικων ειναι η Gigabyte Radeon HD5750 1GB
isspro Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 εμενα η δικη μου ειναι η gigabyte GA-M720-US3... τι ακριβως μου κανει, οταν παταω το κουμπι, παιρνουν μπρος ολοι οι ανεμιστηρες, δειχνει οτι δουλευει το συστημα, στην οθονη ΔΕΝ εχει σημα και μετα απο 20-30 δευτερολεπτα, σαν να κλεινει ενας διακοπτης (ακουγεται ενα κλικ) και σαν να επανεκκινει ο υπολογιστης οποτε εμφανιζει σημα στην οθονη με τα του bios κλπ. η καρτα γραφικων ειναι η Gigabyte Radeon HD5750 1GB και εμενα αυτο ακριβως μου κανει. ειτε με vista ειτε με 7...
probe Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Εχουν αναφερθεί προβλήματα τέτοιου τύπου με chipset της nvidia που είναι οι μητρικές σας. Τώρα με τα update του bios δεν έχει νόημα να κάνετε εαν δεν βρείτε κάποιο που να λύνει συγκεκριμένα αυτό το πρόβλημα άσε που μια αναβάθμιση μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Στο κάτω κάτω οι κάρτες σας από ότι κατάλαβα περαν της καθυστέρησης στο startup δουλεύουν κανονικά. Τι να πω ας γράψει και κάποιος που γνωρίζει περισσότερα. Αυτό που μπορώ να σας πω σίγουρα είναι ότι δεν είναι θέμα drivers ή βλάβης.
mavlamemos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ειχα την εντυπωση οτι αργει να μπει windows.ζηταω ταπεινα συγγνωμη!!
konn4312 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Εχουν αναφερθεί προβλήματα τέτοιου τύπου με chipset της nvidia που είναι οιμητρικές σας. Τώρα με τα update του bios δεν έχει νόημα να κάνετε εαν δεν βρείτε κάποιο που να λύνει συγκεκριμένα αυτό το πρόβλημα άσε που μια αναβάθμιση μπορεί να κάνει τα πράγματα χειρότερα. Στο κάτω κάτω οι κάρτες σας από ότι κατάλαβα περαν της καθυστέρησης στο startup δουλεύουν κανονικά. Τι να πω ας γράψει και κάποιος που γνωρίζει περισσότερα. Αυτό που μπορώ να σας πω σίγουρα είναι ότι δεν είναι θέμα drivers ή βλάβης. σωστος ειναι θεμα chipset.και εμενα το ιδιο εκανε σε asus striker extreme με το 680i και το εψαξα στο νετ και στο σαιτ της ασους και υπαρχει θεμα με αργο μπουτ με το 680i και τη σειρα 5χχχ της ατι
isspro Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 αρα τι κανω? ψαχνω για chipset στο site της gigabyte για ati?
konn4312 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 αρα τι κανω? ψαχνω για chipset στο site της gigabyte για ati? ψαξε για καμμια μητρικη σε p45,χ38,x48.εγω προσωπικα πηγα σε dfi p45t2rs plus και πηρα και καβατζα μια gigabite x48dq6 και τις δυο απο το στοκ του πλαισιου.και στις δυο η καρτα παιζει αψογα
Timour21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 αρα τι κανω? ψαχνω για chipset στο site της gigabyte για ati? Εχεις την δυνατότητα να επιστρέψεις την κάρτα απο το κατάστημα που την πήρες, και με μια μικρή διαφορά να πάρεις την NV 460? Λίγο καλύτερη σε επιδόσεις απο την 5770, και λογικά δεν θα έχεις πρόβλημα με το NV chipset της motherboard... Αν μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο κάντο, είναι ευκολότερο απο το να αγοράζεις άλλη mobo...
isspro Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 οχι παιδια, δεν μπορω να τη γυρισω πισω. θα κοιταξω για κανα update της mobo αν βγαλει για ati αλλιως οκ, θα το υποστω. και μολις στησω το επομενο μου pc θα παρω μια mobo για ati εξ αρχης να τελειωνω.
Timour21 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 οχι παιδια, δεν μπορω να τη γυρισω πισω. θα κοιταξω για κανα update της mobo αν βγαλει για ati αλλιως οκ, θα το υποστω. και μολις στησω το επομενο μου pc θα παρω μια mobo για ati εξ αρχης να τελειωνω. δυστυχώς φίλε μου τώρα που το κοιτάω, η Gigabyte έβγαλε το τελευταίο Bios για την mobo, το 2008 χλωμό το κόβω να ασχοληθεί εκ νέου μαζί της... Πάντως (για το γαμώτο) αν βρεις καμια άκρη ενημέρωσε το topic για να μάθουμε και εμείς πως το έλυσες...
leftys Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2010 για τη δικη μου mobo gigabyte GA-M720-US3 εχει βγαλει νεο bios που να το ψαξω να δω αν το εχουνε λυσει το θεμα? γιατι εδω δεν λεει κατι... http://www.gigabyte.com.gr/products/mb/bios/ga-m720-us3_10.html
isspro Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2010 παιδια δε βλεπω φως.... η gigabyte μονο για cpu εχει βγαλει και nvidia. για ati Οθτε κουβεντα. οποτε θα δω πως θα παει το πραμα και αν συνεχιστει θα παρω καμια nvidia (ανταλλαγη)
leftys Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2010 μαλλον και γω θα παω για ανταλλαγη, ποια θα προτεινατε αντιστοιχη σε λεφτα και επιδοσεις με την Gigabyte Radeon HD5750 1GB ???? με ποιο μοντελο nvidia ειναι αντιστοιχη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.