Προς το περιεχόμενο

Ζητείται αθόρυβο τροφοδοτικό.

yiankap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γύρισα από τριήμερες διακοπές και διαπίστωσα ότι πλέον ο υπολογιστής μου δεν ανοίγει καθόλου. Υποθέτω ότι είναι τροφοδοτικό (TAGAN i-xeye 500w) γιατί δεν ανοίγει τίποτα, πατάω το power on και δεν συμβαίνει κάτι.

Οπότε πάω για καινούριο τροφοδοτικό. Θέλω κάτι που να είναι όσο το δυνατόν αθόρυβο με ισχύ γύρω στα 600 w και cable management. Έχω δει πολλά Νexus, Coolermaster, Enermax υπάρχει κάτι συγκεκριμένο να προτείνεται (προς επιλογή αλλά και προς αποφυγή) από Πλαίσιο, multirama και e-shop (από αυτά θα γίνει η αγορά).

Δημοσ.

100 - 120 τα δίνω. Απλά επειδή είμαι οικογενειάρχης με πολλέεες υποχρεώσεις εννοείται ότι θα γλυκοκοίταζα την οικονομικότερη λύση.

Δημοσ.

Υπαρχει το ενδεχομενο να'χει καει η μυτρικη ..

(κ εγω ειχα το ιδιο προβλημα,αγορασα τροφοδοτικο κ εδωσα τζαμπα επιπλεον λευτα)

Δημοσ.

ή να εχει χαλασει ο διακοπτης του κουτιου , το ειχα παθει κ γω και μ πηρε 2 μερες να καταλαβω οτι ειχε φυγει ενα καλωδιακι απο τον διακοπτη γι αυτο δεν ανοιγε...

Δημοσ.
ή να εχει χαλασει ο διακοπτης του κουτιου , το ειχα παθει κ γω και μ πηρε 2 μερες να καταλαωω οτι ειχε φυγει ανα καλωδιακι απο τον διακοπτη γι αυτο δεν ανοιγε...

Κοίτα το αυτό που σου λέει ο vaggos

Δημοσ.

Επειδή δυστυχώς δεν έχω δεύτερα parts για έλεγχο, το πήγα για service προς προσδιορισμό της βλάβης (όχι αποκατάσταση - μπορώ να το κάνω μόνος μου αυτό) και της ζημιάς στο Πλαίσιο. Με 15 € θα μου πουν τι φταιει.

Mobo είναι εντός εγγύησης αν είναι, αλλά του τροφοδοτικού έληξε στις 13/7 (3 χρόνια είχε) γ@.ώ την ατυχία μου.......

Δημοσ.

Με πήραν τηλέφωνο από το Πλαίσιο.

Ολική καταστροφή :

Τροφοδοτικό, mobo, dvd καμμένα !!!

Το τροφοδοτικό το περίμενα αλλά mobo με τίποτα (αυτή είναι εντός εγγύησης - αλλά θα την αλλάξει το e-shop?).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...