Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 500 σελίδες ποστ για το ποιος πρέπει να έχει ρέστα από διακοσάρικο και ποιος να κουβαλάει ένα παγκάρι ψιλά για τυρόπιτες και κούρσες. Μάλιστα. Διάθεση Ωχαδερφέ - Κατανόηση Ηλιθιοχωρίου 0-0 Οι δε περιπτεράδες, να πεθάνουνε. Προσυπογράφω. Αν όλοι δείχναμε καλή θέληση και δεν αντιμετωπίζαμε τον κάθε επαγγελματία ως κλέφτη, λωποδύτη ή απατεώνα (είτε αυτός είναι ταξιτζής είτε περιπτεράς είτε δεν-ξέρω-κι-εγώ-τι), και λιγότερη γκρίνια, θα είχαμε και λιγότερη διάθεση τσαμπουκά και σκοτωμού για ψύλου πήδημα - επειδή ο άλλος δεν έχει 10 λεπτά και δεν σηκώνει την τσάντα μας για να την βάλει στο πορ-παγκάζ. Βέβαια, από την άλλη έχουμε την απαίτηση από τον βρωμοταρίφα να μας πάρει διπλή (ή και τριπλή) κούρσα και από τον κλεφτοπεριπτερά να έχει εισιτήρια όλων των βαθμίδων, όλων των μέσων μεταφοράς και να'ναι ανοιχτός στις 2 τα χαράματα. Να μην χάσουμε τα 5, τα 10 ή τα 20 λεπτά στον ταξιτζή... ... αλλά να δώσουμε αδιαμαρτύρητα τα 12 ευρώ στο bar-club-lounge cafe για το ποτό που μας σερβίρουν. Συμπέρασμα; Διάθεση Ωχαδερφέ - Κατανόηση Ηλιθιοχωρίου 0-0 ΥΓ: Σε κάνει να αναρωτιέσαι τελικά: η απάνθρωπη πόλη κάνει τους ανθρώπους επιθετικούς ή οι επιθετικοί μέχρι βλακείας άνθρωποι κάνουν την πόλη απάνθρωπη;
nikosBruin Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Οι πόλεις δεν φτιάχνονται μόνες τους. Τις έχουν φτιάξει, και τις έχουν κάνει απάνθρωπες τα βλήτα που τις κατοικούν. Οπότε σαφώς το 2ο.
livewire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ποτέ οι στέγες των σπιτιών δεν ήταν τόσο κοντά και οι καρδιές των ανθρώπων τόσο μακριά. Ή κάπως έτσι.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ποτέ οι στέγες των σπιτιών δεν ήταν τόσο κοντά και οι καρδιές των ανθρώπων τόσο μακριά.Ή κάπως έτσι. Μου αρέσει που όλοι οι παραπάνω έμειναν στο (ρητορικό και χαζό εν τέλει) ερώτημα του υστερόγραφου και αγνόησαν το υπόλοιπο μήνυμα...
Lucifer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Ποτέ οι στέγες των σπιτιών δεν ήταν τόσο κοντά και οι καρδιές των ανθρώπων τόσο μακριά.Ή κάπως έτσι.
livewire Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2008 I want to report a bug. Μετά από μουγκή απάντηση του αρμόδιου mod(εκκωφαντική νέβερδελες), μπορώ περιέργως να κάνω χρήση του κουμπιού "Απάντηση". Και δεν έχω να πω και τίποτα της προκοπής, γ@μώτι. Τώρα βρήκε? Ας εξομολογηθώ ένα unfair edit που έκανα εδώ
DAVE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Να μην χάσουμε τα 5, τα 10 ή τα 20 λεπτά στον ταξιτζή... ... αλλά να δώσουμε αδιαμαρτύρητα τα 12 ευρώ στο bar-club-lounge cafe για το ποτό που μας σερβίρουν. ΥΓ: Σε κάνει να αναρωτιέσαι τελικά: η απάνθρωπη πόλη κάνει τους ανθρώπους επιθετικούς ή οι επιθετικοί μέχρι βλακείας άνθρωποι κάνουν την πόλη απάνθρωπη; Ο καθένας μπορεί να σου πεί οτι χαλαλίζει τα 12 ευρώ για το ποτό (που εκεί είναι έμμεση κλεψιά) αλλά σου προσφέρει υποτίθεται κι άλλες "υπηρεσίες" κι έτσι το καταπίνεις. Αλλά δε γουστάρω σου λέει να με κλέβει ο κάθε ταρίφας μπροστά στα ματιά μου. Εγώ θα αλλάξω το υστερόγραφό σου και θα πώ: Οι επιθετικοί μέχρι βλακείας Έλληνες κάνουν την πόλη απάνθρωπη.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Ο καθένας μπορεί να σου πεί οτι χαλαλίζει τα 12 ευρώ για το ποτό (που εκεί είναι έμμεση κλεψιά) αλλά σου προσφέρει υποτίθεται κι άλλες "υπηρεσίες" κι έτσι το καταπίνεις. Αλλά δε γουστάρω σου λέει να με κλέβει ο κάθε ταρίφας μπροστά στα ματιά μου. [...] Προτιμάς δηλαδή την έμμεση κλεψιά, πίσω από την πλάτη σου. Κλεψιά κι αυτή αλλά σου προσφέρει ξηροκάρπια και μουσική και ωραίο κόσμο. Ο ταξιτζής που θα σε πάει σπίτι σου ή στη διασκέδασή σου ή και στη δουλειά σου είναι μέγας απατεώνας που δεν έχει τα 10 λεπτά να σου δώσει - ιδίως όταν μπαίνουν από το πρωί όλοι με 20ευρω και 50ευρω. Να έχουμε και λίγο αίσθηση του μέτρου... Το μήνυμά μου έλεγε, σε απλά ελληνικά, ότι εάν όλοι κάνουμε ένα βήμα πίσω, εάν προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε αυτόν που έχουμε απέναντί μας και δεν πάμε στο ταξί - στο μαγαζί - στο περίπτερο με τσαμπουκά και με εξ'αρχής διάθεση να τσακωθούμε, θα ζήσουμε καλύτερα. Αν εσύ θέλεις να πλακωθείς για 5-10 λεπτά, χαλάλι, να κάνεις το κομμάτι σου, no problem.
DAVE Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Προτιμάς δηλαδή την έμμεση κλεψιά, πίσω από την πλάτη σου. Κλεψιά κι αυτή αλλά σου προσφέρει ξηροκάρπια και μουσική και ωραίο κόσμο. Ο ταξιτζής που θα σε πάει σπίτι σου ή στη διασκέδασή σου ή και στη δουλειά σου είναι μέγας απατεώνας που δεν έχει τα 10 λεπτά να σου δώσει - ιδίως όταν μπαίνουν από το πρωί όλοι με 20ευρω και 50ευρω.Να έχουμε και λίγο αίσθηση του μέτρου... Το μήνυμά μου έλεγε, σε απλά ελληνικά, ότι εάν όλοι κάνουμε ένα βήμα πίσω, εάν προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε αυτόν που έχουμε απέναντί μας και δεν πάμε στο ταξί - στο μαγαζί - στο περίπτερο με τσαμπουκά και με εξ'αρχής διάθεση να τσακωθούμε, θα ζήσουμε καλύτερα. Αν εσύ θέλεις να πλακωθείς για 5-10 λεπτά, χαλάλι, να κάνεις το κομμάτι σου, no problem. Εγώ δεν είπα οτι προτιμώ τίποτα.Ούτε οτι οι ταξιτζήδες είναι απατεώνες.Αλλά από την άλλη δε νομίζω να υπάρχει και άνθρωπος που να μην έχει να σου πει μια "ιστορία" με ταξιτζή. Όπως είπες να έχουμε αίσθηση του μέτρου και δε νομίζω ότι έχει γίνει το θέμα 10 σελίδες επειδή κάποιος δε πήρε 10 λεπτά ρέστα. Στο δεύτερο που λες συμφωνώ απόλυτα αλλά από την άλλη μη μου πεις ότι αν κάνεις πάντα εσύ το βήμα πίσω δε νιώθεις λίγο μ@λ@κας. (γενικά το λέω ) Εμένα πάντως αυτό που με εκνευρίζει είναι μερικοί που όσο μπορούν καθυστερούν, προσπαθώντας μάλλον να γράψει όσο το δυνατόν περισσότερα το ταξίμετρο. Εγώ τουλάχιστον εκεί κολλάω πιο πολύ.Όταν βλέπω από τον άλλον οτι προσπαθεί να σε "κλέψει". (είναι λίγο βαριά λέξη αλλά δε μπορώ να βρώ μια πιο light). Το αν δεν έχει ρέστα εγώ τουλάχιστον δε θα κάνω φασαρία.Θα σταματήσει κάπου θα χαλάσουμε και τέλος.
jimarass Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2008 Αυτό που φταίει είναι η νοοτροπία του ψευτο-ντιβα-νεοέλληνα ο οποίος τελευταία επειδή έχουν σφίξει τα πράγματα έχει μαζευτεί.
RAPTOR 350 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2008 Ε συγνώμη. Σιγά μην κάτσω εγώ να δώσω παραπάνω απο 3 ευρώ έαν το ταξίμετρο δείχνει μέχρι και 3.15 Δίνω 3 ευρώ και φεύγω στην ψύχρα. Και ας γυρίσει να μου πει οτι δε φτάνουν. θα φας κατι κλωτσομπουνια εσυ ρε μαγκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.