Προς το περιεχόμενο

Ρέστα στο TAXI

UNPAIKTABLE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αθηνα σε μια μικρη διαδρομη μου χει ζητησει ταριφας, στην ψυχρα, να του δωσω φιλοδορημα για να πιει ενα καφε. Τι να λεμε τωρα....

Παλι καλά που στο ζήτησε το φιλοδώρημα.

Μερικοί το παίρνουν μόνοι τους...τους πληρώνεις και αντί να σου δώσουν ρέστα, κάνουν το Γερμανό.

Είναι αυτό που με τσαντίζει περισσότερο, μου έχει τύχει 2-3 φορές και τον έχω τραμπουκίσει πολύ άσχημα τον ταρίφα.

Το ίδιο και με τους σερβιτόρους που λένε "δεν έχω ψιλά" και σε γράφουν στ @@ τους ενώ εσύ περιμένεις τα ρέστα, για να αναγκαστείς να φύγεις και να τους το αφήσεις το tip.

Κι όχι τιποτ' άλλο, κάτι τέτοια κωλόπαιδα χαλάνε το όνομα όλης της πιάτσας.

Καμία λύπηση σ' αυτούς τους αληταράδες, το μόνο που τους χρειάζεται είναι

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε εμενα πριν τα χριστουγεννα,καπνιζε ο κοπανος χορτο μεσα στο ταξι,ειχε μοσχομυρισει ολη η πατησιων,κ του ειπα κ με αφησε πολυ πριν φτασω εκει που ηθελα(γτ μου πηγε λιγο να),κ στο καπακι,ηταν 4.60 νομιζω,πηρε το πενταευρω κ εκανε τη παπια για τα 40 λεπτα(που λιγα ξελιγα,επαιρνα εισητηριο μετρο με αυτα)....περα απο τις πιπες που αναγκαστηκα να ακουσω,που την ειχε ακουσει ο κρετινος τοσο πολυ,που ελεγε οτι ναναι...τελικα του ειπα με ευγενικο υφος πως θελω τα ρεστα για μετρο,κ εκει που ηταν μεσα στην χαρα κ στο μπουρου μπουρου,μονο που δεν μου τα πεταξε κατω,κ εφυγε γκαζοτος,με το που εκλεισα τη πορτα,παραλιγο να με ριξει το ζωο...αλητες ρε,τι λεμε τωρα...

Δημοσ.

Γιατί κατέβηκες;

Μύριζε αλλά δε γύριζε ε; :lol:

Τα 5-20-40-1040 λεπτά είναι ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ και κανένας κάφρος δεν έχει δικαίωμα να μου τα παίρνει με το ζόρι ή να τα απαιτεί.

Τι λίγα/ξελίγα, αν είναι έτσι, να τους δίνουμε κι εμείς λιγότερα κάθε φορά, και δεν τρέχει μία. Τα υπόλοιπα τα κρατάμε tip γιατι είμαστε και νταήδες και γαμώ τα παιδιά και χάρη τους κάναμε που μπήκαμε στο ταξί τους.

Υ.Γ. H εννοια του φιλοδωρήματος παρεμπιπτόντως έχει ξεφτιλιστεί όσο δεν παίρνει. Από εκεί που ήταν επιβραβευση για επιπλέον υπηρεσία/εξυπηρετικότητα κλπ. τώρα έχει γίνει νταβατζιλίκι και "προστασία" και το απαιτεί ο κάθε καραγκιόζης που ούτε καν τη δουλειά του δεν κάνει καλά-καλά. Για να μη μιλήσω για "δώρα Χριστουγέννων-Πάσχα-και αγίου ***τσανήμερα".

Μια φορά είχε φτάσει 15 Γενάρη και ένας ταρίφας μου ζήταγε δώρο Χριστουγέννων...

Δημοσ.

ε ναι αν δεν εχεις ομως εσυ 40 λεπτα υπαρχει προβλημα

επισης, η χαλια μουσικη που εχουνε και το οτι καπνιζουνε μεσα στο ταξι

Δημοσ.

ρε παιδια αν ο μετρητης γραφει πχ 4? εμεις ποσα πρεπει να δωσουμε? 4 δεν πρεπει? η μινιμουν χρεωση ποση ειναι κανονικα αλλα και μετα τις 00:00?

Δημοσ.

Εκκίνηση - Πτώση σημαίας ?1,00

Τιμολόγιο εντός περιμετρικής ζώνης ?0,34

Τιμολόγιο εκτός περιμετρικής ζώνης ?0,64

Ράδιο Ταξί - απλή κλήση ?1,60

Ράδιο Ταξί - ραντεβού ?2,65

Νυχτερινό Τιμολόγιο (24:00 - 05:00) ?0,64

Ελάχιστη αποζημίωση ?2,65

Από και προς το αεροδρόμιο ?3,20

Από λιμάνια - σιδ. σταθμούς και σταθμούς υπερ. λεωφορείων ?0,86

Αποζημίωση αναμονής ανά ώρα ?9,10

Για κάθε αποσκευή άνω των 10 κιλών ?0,30

Για αναμονή πέραν των 20' κοινή συμφωνία οδηγού & επιβάτη

Διόδιο & ναύλοι πλοίων βαρύνουν τον επιβάτη

Eλπίζω να σε κάλυψα

Ο παραπάνω τιμοκατάλογος πρεπει να υπάρχει σε όλα τα ταξί σε εμφανές σημείο.

Δημοσ.

και με το παραπανω...

1)παντα δινουμε οσα λεει ταξιμετρο? τα παραπανω που λες συμπεριλαμβανονται στην τιμη που θα αναγραφει?

2)τι λες στην υπογραφη σου (αν επιτρεπεται)?

Δημοσ.

500 σελίδες ποστ για το ποιος πρέπει να έχει ρέστα από διακοσάρικο και ποιος να κουβαλάει ένα παγκάρι ψιλά για τυρόπιτες και κούρσες.

Μάλιστα.

Διάθεση Ωχαδερφέ - Κατανόηση Ηλιθιοχωρίου 0-0

Οι δε περιπτεράδες, να πεθάνουνε.

Δημοσ.

συγνωμη αλλα εμενα με πληρωνουν με 50αρικα και δεν νομιζω να παω στο ταμειο και να πω "δωσε μου κατι παραπανω για τον καφε μου" και να μην βρεθω στο δρομο με τις κλωτσιες.

Δημοσ.
]Οι δε περιπτεράδες, να πεθάνουνε.

ναι ολο ξεχνανε ή δεν ειχαν δει καλα τι τους ειχες δωσει....

τη συγνωμη ετοιμη την εχουν!

τις προαλλες ηταν να παρω 3? ρεστα και μου εδωσε 2 μονοευρα (εντελως τυχαια, λεμε τωρα...) και πηγε να μου φαει 1?!!! ντροπη τους και παλι ντροποη τους!! ΑΛΗΤΕΣ!!!

Δημοσ.

Εεεμμμμ...ναι, οκ.

Δεν εννοούσα ακριβώς αυτό.

Anyway, μια δουλειά κάνουν κι αυτοί(be it ταξιτζήδες ή περιπτεράδες)όπως όλοι μας(σας). Με τη διαφορά ότι άλλο να συναντάς 2-3 περίεργους την ημέρα και άλλο 200.

Δημοσ.

Παιδιά είναι υποχρέωση του κάθε εμπόρου να έχει ψιλά. Εντάξει δεν θα πας με 50 ευρώ να πάρεις τσίχλα αλλά το κακό έχει παραγίνει αφού και 20ρικο να δώσεις για προιόν 1,5 ευρώ σε κοιτάξε παράξενα. Ρε σείς η τράπεζα το λιγότερο που δίνει είναι 20ρικο. Τι να κάνω?? Τέλος πάντων μάζευα τα 10λεπτα, 20λεπτα, 50 λεπτα σε κουμπαρά για ένα χρόνο και μάζεψα ένα ποσό 50 ευρώ περίπου. Ε δε θα το πιστέψετε, έψαχνα επί μέρες να βρω έμπορο/taxi/super market/περίπτερο να τα δώσω, έστω και μέρος από αυτά. Ούτε ένας δε βρέθηκε και αναγκάστηκα να τα ξοδέψω αργά και βασανιστικά. Από κάθε έναν όμως που πέρασα και έφαγα χειλόπιτα, του είπα να με θυμάται καλά γιατί αν κάποτε σκάσω με 50ρι , να κάνει τη πάπια!!!!

Τώρα δε λυπάμαι κανέναν τους. Ρε σεις, ΟΥΤΕ ΕΝΑΣΣΣΣΣ

Δημοσ.
Εκκίνηση - Πτώση σημαίας ?1,00

Τιμολόγιο εντός περιμετρικής ζώνης ?0,34

Τιμολόγιο εκτός περιμετρικής ζώνης ?0,64

Ράδιο Ταξί - απλή κλήση ?1,60

Ράδιο Ταξί - ραντεβού ?2,65

Νυχτερινό Τιμολόγιο (24:00 - 05:00) ?0,64

Ελάχιστη αποζημίωση ?2,65

Από και προς το αεροδρόμιο ?3,20

Από λιμάνια - σιδ. σταθμούς και σταθμούς υπερ. λεωφορείων ?0,86

Αποζημίωση αναμονής ανά ώρα ?9,10

Για κάθε αποσκευή άνω των 10 κιλών ?0,30

Για αναμονή πέραν των 20' κοινή συμφωνία οδηγού & επιβάτη

Διόδιο & ναύλοι πλοίων βαρύνουν τον επιβάτη

Eλπίζω να σε κάλυψα

Ο παραπάνω τιμοκατάλογος πρεπει να υπάρχει σε όλα τα ταξί σε εμφανές σημείο.

Βεβαίως και με την υποχρέωση να στα φορτώσει/ξεφορτώσει

Γίνεται όμως? Σου ζητάει πενήντα λεπτά ανα αποσκευή, ακόμη και για ένα τσαντάκι μισό κιλό.

Αν τα φορτώσω/ξεφορτώσω εγω που συμβαίνει πολλές φορές λόγω κίνησης γιατι να τον πληρώσω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...