Sebastienomnia Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Φιλε καλησπερα...Συγνωμη που ισως να στη σπασω αλλα δεν ειναι αναγκασμενος ο καθε πελατης να εχει ψιλα...Και βεβαια να εισαι και ευχαριστημενος που σου δινουν 50ευρω και δε σου φερνουν καμια μαυρη σακουλα (απο αυτες των σκουπιδιων) γεματη μονολεπτα... Εισαι υποχρεωμενος να βρεις ρεστα και να του δωσεις..Και μην τρελαινεσαι..Ολο και καποιοι(αρκετοι φυσικα) θα εχουν ψιλα...
gk41 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Δημοσ. 20 Απριλίου 2007 Φιλε Sebastienomnia καλησπερα κ σε εσενα.Πες μου που μπορω να βρισκω ψιλα στις 9 το βραδυ πχ?να κλεινω το μαγαζι κ να αρχισω να ρωταω τους περαστικους?επισης σε οσους πελατες ζητησω να μου χαλασουν θα μου πουν ειτε οτι δεν εχουν ειτε οτι φοβουνται οτι παω να τους πλασαρω πλαστο κτλ..και αν καποια στιγμη τους πω ευγενεστατα οτι δεν εχω να τους χαλασω σηκωνουν τον κοσμο.οταν δουλευεις σε ταξι συμφωνω οτι μπορεις να σταματησεις κ να χαλασεις αλλα οταν δουλευεις σε δουλεια σαν την δικη μου?δεν πρεπει να υπαρχει μια κατανοηση απο τον πελατη?συμφωνω οτι ολες οι μερες δεν ειναι ετσι κ πως υπαρχουν κ μερες που δεν εχω που να τα βαλω τα ψιλα..
FilipposMD Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Νομίζω ότι ο τρόπος μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις. Αν κάποιος μου πει ευγενικά ότι δυστυχώς δεν έχει να μου δώσει ρέστα και λυπάται που δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει, δε θα με πειράξει τόσο. Το στυλάκι "ρε φίλε με σκοτώνεις" ή αυτό που έχω ακούσει να λέει περιπτεράς σε τουρίστα "don't you have change re gamimene?" είναι που ενοχλεί τον πελάτη.
Steven Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Δημοσ. 21 Απριλίου 2007 Να έχουν φροντίσει όλοι αυτοί που κάνετε τέτοιες δουλειές που χρειάζεται να δίνετε ρέστα να έχετε πάει στην τράπεζα να πάρετε ψιλά... Είναι τόσο δύσκολο ή μήπως τα ψιλά έχουν λιγότερη αξία και θα χάσετε τα λεφτά σας... Το είδαμε και δικαίωμα μας τώρα να μην έχουμε και ρέστα.. Λες και πρέπει ο κάθε πελάτης πριν φύγει από το σπίτι του να υπολογίζει πόσα ψιλά χρειάζεται για να περάσει τη μέρα του. Και στην τελική άμα εγώ έχω ψιλά να σου δώσω λες να προτιμήσω να σου δώσω 50άρικο?? Γιατί? Για να κουβαλάω μετά σιδερικό μαζί μου?
2arkoudi Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Νομίζω ότι ο τρόπος μετράει σ' αυτές τις περιπτώσεις. Αν κάποιος μου πει ευγενικά ότι δυστυχώς δεν έχει να μου δώσει ρέστα και λυπάται που δεν μπορεί να με εξυπηρετήσει, δε θα με πειράξει τόσο. Το στυλάκι "ρε φίλε με σκοτώνεις" ή αυτό που έχω ακούσει να λέει περιπτεράς σε τουρίστα "don't you have change re gamimene?" είναι που ενοχλεί τον πελάτη. Ετσι οπως τα λες ειναι
RAPTOR 350 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 xreiazetai na to grafei kapou? otan pas se ena magazi na fas h na agoraseis kati mporei na sou pei den exw resta kai pigaine na xalaseis ? οχι ρε αλλα πρεπει να σε κοβει και το μυαλο σου λιγο
RAPTOR 350 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Να έχουν φροντίσει όλοι αυτοί που κάνετε τέτοιες δουλειές που χρειάζεται να δίνετε ρέστα να έχετε πάει στην τράπεζα να πάρετε ψιλά... Είναι τόσο δύσκολο ή μήπως τα ψιλά έχουν λιγότερη αξία και θα χάσετε τα λεφτά σας... Το είδαμε και δικαίωμα μας τώρα να μην έχουμε και ρέστα.. Λες και πρέπει ο κάθε πελάτης πριν φύγει από το σπίτι του να υπολογίζει πόσα ψιλά χρειάζεται για να περάσει τη μέρα του. Και στην τελική άμα εγώ έχω ψιλά να σου δώσω λες να προτιμήσω να σου δώσω 50άρικο?? Γιατί? Για να κουβαλάω μετά σιδερικό μαζί μου? ψιλα λεμε και τα ταλιρα και τα δεκαρικα
Toufas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 δεν φτανει που αρκετοι οδηγοι ταξι παιρνουνε 2πλες κουρσες, πρεπει να εχουμε και το ακριβες αντιτιμο?
Skia11 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Τι έγινε ρε παιδιά? Γενέθλια έχει το thread και το ξεθάψατε??
balux13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Λοιπον κανω συχνα μια διαδρομη με ταχι με την ελαχιστη καταβολη (2.65). Κραταω παντα 50ευρω και κανα 2ευρω. Του λεω εχεις ρεστα η θελεις 2ευρω? Ω ρε φιλε..αντε 2ευρω. Ετσι για να μαθουν να εχουν ρεστα:p
Chrisxxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Πηρα ταξι πριν λιγο καιρο και η διαδρομη ηταν 2,70 βγαζω λοιπον 3 ευρω και ακουω τον ταξιτζη ΩΩΩΩΩΩΩΧΧΧΧΧ δεν εχεις ψιλα; - Τι ψιλα; Εχω 3 ευρω. - Ναι αλλα δεν εχω ρεστα λεει... Τελοσπαντων του αφησα 3 ευρω γιατι βιαζομουν αλλα τι να πεις εχουν καταντησει μαστιγα τοσο με τη συμπεριφορα τους την οδηγικη όσο και με τη συμπεριφορα τους ως προς τον πελατη, βαλε και τις ανοητες απαιτησεις οταν τους ζητηθηκε να βαλουν αποδειξεις και βρες τη πιο μισητη ομαδα εργαζομενων...
WizeMan Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Darn, παραλίγο να πλακώσω ταρίφα για αυτό το λόγο. Εκτός του ότι αρνήθηκε να πληρωθεί με 20άρικο, η συμπεριφορά του ήταν ανάρμοστη. Άσε που πρέπει να ήταν και τούμπανο στο αλκόολ ο συγκεκριμένος. Ηρέμισε λίγο όταν ανέφερα τη μαγική λέξη "Αστυνομία". Παιδιά, να ξέρετε τα δικαιώματά σας, και να μην αφήνετε κανένα μέλος της omerta των ταξί να σας πρήζει τα @@ και να σας κλέβει. Είναι υποχρεωμένοι βρέξει - χιονίσει να σας δώσουν ρέστα. (Darn... μου το θυμήσατε και τα πήρα στο κρανίο τώρα >)
kaiowas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Αθηνα σε μια μικρη διαδρομη μου χει ζητησει ταριφας, στην ψυχρα, να του δωσω φιλοδορημα για να πιει ενα καφε. Τι να λεμε τωρα....
Garnele Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Αθηνα σε μια μικρη διαδρομη μου χει ζητησει ταριφας, στην ψυχρα, να του δωσω φιλοδορημα για να πιει ενα καφε. Τι να λεμε τωρα.... "μου θυμίζεις τη μάνα μου" φάση;
theoritikos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2008 Πέρα απο την απαίτηση που έχουν οι ταρίφες να έχεις ψιλά, σε αρκετούς απο αυτούς θα πρέπει να ανέχεσαι και την κάθε μπούρδα που θα σου λέει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.