Προς το περιεχόμενο

Ρέστα στο TAXI

UNPAIKTABLE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα εγώ με την απόδειξη γενικά δεν έχω πρόβλημα στα ρχιδια μου αν κοψει η οχι. Μεχρι στιγμης εχω τυχει σε κομπλε ταριφες, αλλοι λιγοτερο αλλοι περισσοτερο. Καλη φαση ειναι να ειστε παρεα κ να ειναι κανενας χαβαλετζης η να εχει διαθεση για κουβεντα. Πεφτει γελιο.

Btw έχετε παρατηρησει οτι σε καποιους τρεχει πιο γρηγορα το ταξίμετρο..?

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bασικα ουτε εμενα με νοιαζει το αν θα μου κοψει η οχι αποδειξη..Αν και ποτε δε μου εχει κοψει ταριφας αποδειξη..

Οσο για το ταξιμετρο,ναι οντως καποια τρεχουν πολυ γρηγοροτερα..Μηπως υπαρχουν 2 διαφορετικοι τροποι χρεωσης? Εννοω να χρεωνεται η ιδια αξια στην κουρσα αλλα με διαφορετικους τροπους..

Δημοσ.
Long live 'Χ14' , '040' , '11' και τα πόδια μου !

040 του αμαρουσιου πολυδροσο??

γιατι και εγω αυτο παιρνω συχνα!

το 11 τι ειναι ομως?

Δημοσ.

πριν χρόνια...

Mπαίνω σε ταξί στο οποίο ήταν ήδη μια γριούλα. πηγαίνουμε προς τον προορισμό μας όταν τη ρωτάει...

- ψιλά έχετε?

- όχι, απαντάει η γριούλα.

- δεν πειράζει, απαντάει ο ταξιτζής, ξέρω ένα τυροπιτάδικο στο παγκράτι, θα πάρω μια τυρόπιτα να χαλάσω.

φτάνουμε απέξω απο το τυροπιτάδικο, αλάρμ, δίνει η γριούλα το 20άρικο της στον ταξιτζή, κατεβαίνει αυτός, παραγγέλνει την τυρόπιτα, την παίρνει, την πληρώνει και.... αρχίζει να την τρώει! Eμεινα χαζός φυσικά. αυτός να τρώει την τυρόπιτα στο μαγαζί, με 2 επιβάτες μέσα και φυσικά το ταξίμετρο να τρέχει!

φυσικά δεν πλήρωσα τα κερατιάτικα. Oταν έφτασα επιτέλους στον προορισμό μου, βγήκα έξω, σκύβω στο παράθυρο και του πετάω το ποσό που συνήθως πλήρωνα για τη διαδρομή αυτή και λιιιιιιιιγο λιγότερα. άρχισε να βρίζει αλλά ήταν πολύ αργά. Eίχε βαρύνει και από την τυρόπιτα και δεν μπορούσε να βγει να με κυνηγήσει.

Δημοσ.
αυτό που με ενοχλεί είναι οτι λέμε "δεν είναι όλοι έτσι, η πλειοψηφία είναι καλοί, μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι κλπ κλπ..." ...και αυτό το λέμε για όλους ταξιτζήδες, χασάπηδες, εστιάτορες κοκ... αυτό που καταλαβαίνω μέρα με τη μέρα είναι ότι τελικά ισχύει το αντίθετο.. δηλαδή όλοι σκατά είναι με λίγες εξαιρέσεις. και αυτά που λέμε ("δεν είναι όλοι έτσι αλλά η μειοψηφία") τα λέμε για να είμαστε politically correct και τίποτα άλλο - ισχύει και για τους δημοσιογράφους αυτό.

και φυσικά αυτοί που μας "πηδάνε" με τον τρόπο τους είτε κλέβοντας στην ταρίφα, πουλώντας σάπιο κρέας ή φτιάχνοντας μας δήθεν το αυτοκίνητο χρεώνοντας μια περιουσία λένε "Α ωραία οι βλάκες νομίζουν οτί λίγοι είναι που τα κάνουν αυτά οπότε σιγά μην μας υποπτευθούν..." ...επίσης ο άνθρωπος τείνει να θέλει να εμπιστεύεται τον άλλο για να μην προσθέτει προβλήματα στον εαυτό του (είναι ψυχολογικό) οπότε κάθε φορά πέφτουμε θύματα λόγω και της καλής μας καρδιάς.

Εγώ δεν εννοώ οτι η μειοψηφία είναι έτσι.Αντιθέτος,εγώ είπα οτι η μειοψηφία είναι συνεπείς και σωστοί σ'αυτό που κάνουν..Οι πολλοί είναι οι λοποδήτες και οι χαραμοφάηδες,και πάντα μα πάντα είμαι καχύποπτος για τον καθένα που μου κάνει μια εξυπηρέτηση.

Δημοσ.
Εννοείται, από τις καλύτερες μέρες για να κυκλοφορείς στους δρόμους της Αθήνας είναι όταν απεργούν οι ταξιτζήδες και όταν φεύγουν γενικότερα οι ούννοι οδηγοί για διακοπές.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να κλαίγονται οι ιδιοκτήτες ταξί, είναι από τα πιο κερδοφόρα επαγγέλματα , ήταν απίστευτο όταν κατέβηκαν σε απεργία για τον λόγο οτι θα έπρεπε να εγκαταστήσουν κάποιο ειδικό μηχάνημα για έκδοση αποδείξεων ; ή κάτι τέτοιο, χαχα τα λαμόγια . . .καλά ξέρετε το ποσό μεταπώλησης άδειας κυκλοφορίας τους ; Από 150 χιλιάρικα και βάλε παρακαλώ . . .πολλές φορές ξεπερνάνε τα 200!!!!!!!!!!!

Επίσης κάτι παίζεται με τις άδειες , πρόκειται λέει να ελευθερωθεί η έκδοση νέων αδειών απο ΕΕ ! Φαντάζεστε τι θα γίνει τότε ;

μιας κ πριν λιγο καιρο το χα κοιταξει για να δω αν αξιζει στην χε.gr

33-40ε την μερα τα νοικιαζουν την βαρδια κ δεν γινεται να ξεπερασει h πωληση αδειας τα 170-200χιλι.

αν δεν ειναι δικο σ το ταξι δεν βγαζεις κ πολλα..

Δημοσ.
πριν χρόνια...

Mπαίνω σε ταξί στο οποίο ήταν ήδη μια γριούλα. πηγαίνουμε προς τον προορισμό μας όταν τη ρωτάει...

- ψιλά έχετε?

- δεν πειράζει, απαντάει ο ταξιτζής, ξέρω ένα τυροπιτάδικο στο παγκράτι, θα πάρω μια τυρόπιτα να χαλάσω.

φτάνουμε απέξω απο το τυροπιτάδικο, αλάρμ, δίνει η γριούλα το 20άρικο της στον ταξιτζή, κατεβαίνει αυτός, παραγγέλνει την τυρόπιτα, την παίρνει, την πληρώνει και.... αρχίζει να την τρώει!

Μεχρι εκει περνουσε ανετα για ανεκδοτο στο καταλληλο thread :-D :mrgreen:

Δημοσ.
πριν χρόνια...

- ψιλά έχετε?

φτάνουμε απέξω απο το τυροπιτάδικο, αλάρμ, δίνει η γριούλα το 20άρικο της στον ταξιτζή, κατεβαίνει αυτός, παραγγέλνει την τυρόπιτα, την παίρνει, την πληρώνει και.... αρχίζει να την τρώει! Eμεινα χαζός φυσικά. αυτός να τρώει την τυρόπιτα στο μαγαζί, με 2 επιβάτες μέσα και φυσικά το ταξίμετρο να τρέχει!

φυσικά δεν πλήρωσα τα κερατιάτικα. Oταν έφτασα επιτέλους στον προορισμό μου, βγήκα έξω, σκύβω στο παράθυρο και του πετάω το ποσό που συνήθως πλήρωνα για τη διαδρομή αυτή και λιιιιιιιιγο λιγότερα. άρχισε να βρίζει αλλά ήταν πολύ αργά. Eίχε βαρύνει και από την τυρόπιτα και δεν μπορούσε να βγει να με κυνηγήσει.

Εμεινα μαλ**ας τωρα...:roll:

Δημοσ.

Παιδιά όσο τους αφήνει ο κόσμος να κάνουν ότι θέλουν στα ρέστα κλπ μια ζωή έτσι θα είναι αυτοί.

Και εγώ παλιά έκανα τον μλκ επειδή βαριόμουν να τσακώνομαι αλλά τώρα και για 10 cents γίνομαι τούρκος.

Την τελευταία φορά που έπεσα σε τέτοιον η ταρίφα ήταν 9 ευρώ και του έδωσα 10!

-οκ είμαστε.

-Τι οκ ? Πρέπει να μου δώσεις 1 ευρώ πίσω..

-Έλα , εντάξει είμαστε.

-Τι εντάξει είμαστε?

-Για 1 ευρώ κάνεις έτσι?

-Ρε άντε δώστο ..

Τότε ο ταρίφας σταμάτησε να μιλάει και τον πλησίασα απο πίσω λεγοντάς του ότι θα του πάρω και αυτά που έχει και ότι θα τον πλακώναμε (είμουν και με φίλο).

Χωρίς δεύτερη κουβέντα το έδωσε το 1ευρώ. Έκανα την βλακία να μην κρατήσω την πινακίδα του :(

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι θέλουνε λίγο τσαμπουκά και μετά γίνοντε αγγελούδια.

Μην τους χαρίζετε τίποτα, όταν πέρνουν 2ο επιβάτη πείτε τους ότι δεν θα τους πληρώσετε, άν δεν έχουν ρέστα να φύγετε εκτός και άν είναι πρόθυμοι να πάνε να χαλάσουν.

Δημοσ.

θα ηθελα να μου απαντησετε σε κατι..οσον αφορα τα ρεστα γενικοτερα,μηπως εχουμε αποκτησει κακη νοοτροπια?να σας πω τι εννοω.τυχαινει να δουλευω σε ψιλικατζιδικο και ο κολλητος μου δουλευει τα βραδια ταξι..αντιμετωπιζουμε ακριβως το ιδιο προβλημα με τα ρεστα.ερχεται ο καθενας και για μια εφημεριδα ή για ενα γαλα ή στην περιπτωση του φιλου μου για μια αποσταση δαφνης-νεας σμυρνης κ δινει 50 ευρω..ελεος..πρεπει να καταλαβουμε οτι 50 ευρω=17000 παλιες δραχμες..πηγαινες ποτε να παρεις 1 εφημεριδα 350 δρχ κ ειχες 17000 ή εστω 20ευρω=6500 μην πω για την περιπτωση των 100 ευρω?οταν μου ερχονται στις αρχες ειδικα καθε μηνα 5-6 συνεχομενοι τετοιοι πελατες τι ειμαι τραπεζα να τους δινω ρεστα?το ιδιο ισχυει κ στα ταξι.ολη νυχτα που δουλευει ο φιλος μου ζητημα να βρεθουν 2-3 πελατες με ψιλα..τοσο πλουσια κοινωνια ειμαστε??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...