Προς το περιεχόμενο

Ρέστα στο TAXI

UNPAIKTABLE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ασχετο αλλα εχει κατι ιδιαιτερο το the mall κ μεινες μεχρι 3?εχει κλαμπ?

θα σαι ειδε μικρο σε ηλικια κ πηγε να σε κοροιδεψει γιατι για να ηταν εκει πανω ηξερε την περιοχη... εσυ δεν ηξερες καθολου απο τους δρομους εκει περα?

Στο mall εχει το μποουλινγκ και το all day bar που κλεινουν κατα τις 3 το Σαββατο το βραδυ..Εγω δεν ειμαι απο εκει,βεβαια εχω μαθει τους δρομους λιγο-πολυ αλλα δεν ξερω καθε στενο απ'εξω..Μαλλον με κοροιδευε ο τυπος..

Παιδια ξερει κανεις να μου πει ποσο ειναι η χρεωση οταν καλεις ραδιοτξι? Ειναι ακομα 1,17 ευρω οπως παλια η εχει αλλαξει? Και ειναι στανταρ για ολες τις εταιρειες ραδιοταξι?

Και η δικια μου πευκη μενει!

και προτιμώ να παω γυμνος στο μεταξουργείο στις 3 το βραδυ παρα να την βάλλω μονη σε ταξι μετα τις 10!!

μιλαμε το χαλι το ιδιο εχουνε καταντήσει!!

Α καλα εισαι..Εκει γινονται τα χειροτερα τα βραδια..Ανω η Κατω Πευκη μενει?

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι. Συνήθως καλώ το 6144000 και είναι +2 ευρώ.

Μου 'χει τύχει σε περίοδο απεργίας ή κάτι τέτοιο να με ρωτήσουν "λοιπόν, θα σας κοστίσει 20 ευρώ, δέχεστε?" για διαδρομή Αγ.Παρασκευή-Ηράκλειο.

Δημοσ.

Σε έναν δίνω 50αρικο κ τελικά σταματήσαμε σε ένα περίπτερο κ του πήρα τσιγάρα του έδωσα κ 3 ευρω κ κομπλε (το χάλασε ο περιπτεράς, πάλι καλα)

Δημοσ.

αυτο που δεν εχουν ρεστα δεν με ενοχλει τοσο πολυ που δεν εχουν αλλα η

αντιδραση τους. δεν φτανει που με τραβας στα περιπτερα μανουριαζεις και απο

πανω. και αμα του πεις ειναι υποχρεωση σου να εχεις ρεστα σε κοιταει λες και ζει

σε αλλο πλανητη.

Δημοσ.

Αυτό μου έχει σπάσει τα νεύρα, ο εκάστοτε ταρίφας που θέλει να του δίνεις ακριβώς επειδή είναι ρέμπελος. Που μπάινεις μέσα και τον παρακαλάς να σε πάει λίγο πιο πάνω. Έλεος με αυτή την έλλειψη σεβασμού στον πελάτη. Μαγαζί δεν έχεις ρε φίλε, φρόντισε να έχεις ρέστα. Εγώ συστηματικά τους δίνω εκατοστάευρω πλέον.

Δημοσ.

Με το συμπαθειο κιολας , αλλα εγω οποτε ανεβαινω Αθηνα κ παιρνω ταξι , πεφτω σε νορμαλ ταξιτζηδες ( κ παιρνω αρκετα συχνα) .

Αν καθε φορα που παιρνετε ταξι πεφτετε σε τετοιου ειδους ταριφες , τοτε ή ειστε περιπτωση ή εχετε γκαντεμομαγνητη .

Δημοσ.
Με το συμπαθειο κιολας , αλλα εγω οποτε ανεβαινω Αθηνα κ παιρνω ταξι , πεφτω σε νορμαλ ταξιτζηδες ( κ παιρνω αρκετα συχνα) .

Αν καθε φορα που παιρνετε ταξι πεφτετε σε τετοιου ειδους ταριφες , τοτε ή ειστε περιπτωση ή εχετε γκαντεμομαγνητη .

ε δινεις την απαντηση μονη σου οποτε ανεβαινω λες αρα μειωνεις αισθητα τις πιθανοτητες. δεν ειναι ολοι ετσι αλλα το 80 τις εκατο. εισαι ομως και γυναικα και δεν θα σου δειξει ολο το μεγαλειο της αναισθησιας του και του αντιεπαγγελματικου τροπου που βλεπει την δουλεια του λες και σου κανει χαρη ενα πραγμα λες και ειναι μεσα στο αμαξι του και σε παει καπου.

Δημοσ.

Ειπα οτι παιρνω αρκετα συχνα .

Οποτε συνεπαγεται κ οτι ανεβαινω αρκετα συχνα .

Οσο για το θεμα γυναικα .

Αν καποιος ειναι τετοιου ειδους , θα βλεπει κ τις γυναικες αναλογως (αν καταλαβαινετε τι εννοω) , ειτε μικρες ειναι - ειτε μεγαλες οποτε η συμπεριφορα του θα ειναι κ σαφως χειροτερη μιας ειμαι γυναικα .

Δημοσ.
Ειπα οτι παιρνω αρκετα συχνα .

Οποτε συνεπαγεται κ οτι ανεβαινω αρκετα συχνα .

Οσο για το θεμα γυναικα .

Αν καποιος ειναι τετοιου ειδους , θα βλεπει κ τις γυναικες αναλογως (αν καταλαβαινετε τι εννοω) , ειτε μικρες ειναι - ειτε μεγαλες οποτε η συμπεριφορα του θα ειναι κ σαφως χειροτερη μιας ειμαι γυναικα .

ε ετσι οπως το θετεις εχεις ενα δικιο αλλα δεν ειναι οτι εμεις ειμαστε

γκαντεμηδες απλα δεν σου εχει κατσει αν και με τους νομους των πιθανοτητων

θα επρεπε.

Δημοσ.

.. απλά να προσθέσω πως κάτι πρέπει να γίνει με το απαράδεκτο συνήθειο που έχουν να σταματάνε όποτε και όπου τους κατέβει στο κεφάλι. Το να εμποδίζουν την κυκλοφορία των άλλων επειδή είναι η δουλειά τους θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη καφρίλα του προβλήματος της Αθήνας. Κάτι πρέπει να γίνει με τον αριθμό των ταξί , έχει κιτρινίσει ο τόπος και όλοι τους έχουν την ίδια συμπεριφορά , στα παπάρια τους η κίνηση , καθώς και οι ιδιώτες οδηγοί, μοτοσικλετιστές κτλ.

Δημοσ.
.. απλά να προσθέσω πως κάτι πρέπει να γίνει με το απαράδεκτο συνήθειο που έχουν να σταματάνε όποτε και όπου τους κατέβει στο κεφάλι. Το να εμποδίζουν την κυκλοφορία των άλλων επειδή είναι η δουλειά τους θεωρώ ότι είναι η μεγαλύτερη καφρίλα του προβλήματος της Αθήνας. Κάτι πρέπει να γίνει με τον αριθμό των ταξί , έχει κιτρινίσει ο τόπος και όλοι τους έχουν την ίδια συμπεριφορά , στα παπάρια τους η κίνηση , καθώς και οι ιδιώτες οδηγοί, μοτοσικλετιστές κτλ.

μα το κυκλοφοριακο οι ταξιτζηδες το προκαλουν. εχουμε τον τριπλασιο αριθμο

ταξι απο την νεα υορκη απλα ελεος. θυμασαι οταν ειχαν απεργια σε καποια φαση

τα ταξι ποσο χαλαρη ηταν η κινηση.

Δημοσ.

Εννοείται, από τις καλύτερες μέρες για να κυκλοφορείς στους δρόμους της Αθήνας είναι όταν απεργούν οι ταξιτζήδες και όταν φεύγουν γενικότερα οι ούννοι οδηγοί για διακοπές.

Κανονικά δεν θα έπρεπε να κλαίγονται οι ιδιοκτήτες ταξί, είναι από τα πιο κερδοφόρα επαγγέλματα , ήταν απίστευτο όταν κατέβηκαν σε απεργία για τον λόγο οτι θα έπρεπε να εγκαταστήσουν κάποιο ειδικό μηχάνημα για έκδοση αποδείξεων ; ή κάτι τέτοιο, χαχα τα λαμόγια . . .καλά ξέρετε το ποσό μεταπώλησης άδειας κυκλοφορίας τους ; Από 150 χιλιάρικα και βάλε παρακαλώ . . .πολλές φορές ξεπερνάνε τα 200!!!!!!!!!!!

Επίσης κάτι παίζεται με τις άδειες , πρόκειται λέει να ελευθερωθεί η έκδοση νέων αδειών απο ΕΕ ! Φαντάζεστε τι θα γίνει τότε ;

Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι ειναι 50-50. Ισως και να υπερτερουν οι καλοι, μιας και υπαρχει νεο αιμα. Στους οκ ειναι αληθεια οτι τους βγαζω το καπελο γιατι μονο την κινηση να αναλογιστητε, ειναι χοντροοοο αγγουρι.

Τελος παντων ακουστε τι ειχε γινει λοιπον μια βραδυα προπερσυ...

Γυρναγα κατα τις 01:30 απο την Κοραη για Α. Πατησια.

Ειμαι στην Παν/μιου λοιπον και σταματαει ενας ταριφας. Πρεπει εδω να σας πω οτι εχω σταματησει πολυ καιρο τωρα να δηλωνω που πηγαινω.

Απλα μπαινω μεσα και λεω μπλα-μπλα-μπλα.

Πρωτο πακετο τρωω με το τσιγαρο :-(

Εκεινη την φαση με σιχτιρισα, γιατι πισω ερχονταν πολλοι αδειοι και θα επρεπε να του ελεγα "δεν πειραζει, θα παρω τον επομενο" αλλα εκανα τουμπεκι.

Δευτερο πακετο ηταν τα σκυλαδικα στην διαπασων που ειχε σ' ολη την διαδρομη...

Και φτανουμε στον προορισμο μας, οπου και οταν του ζηταω αποδειξη μου λεει κατι @@ οτι δεν εχει χαρτι, οτι ειναι χαλασμενη και τα ρεστα.

Του λεω λοιπον οτι αν δεν μου δωσει αποδειξη δεν μπορω να τον πληρωσω και αμα θελει πολυ ευχαριστως να φωναξουμε την αστυνομια.

Οπως καταλαβαινετε εγινε ενας ψιλοτσακωμος, αλλα στο τελος εκανε κατι πισω απο το μηχανακι για τις αποδειξεις και ως εκ θαυματος δουλεψε!!!!

Μου εδωσε τα ρεστα μου στην εντελεια και εκει τελειωσε η ιστορια....

Διδαγμα: Με τα καθικια πρεπει να εισαι πιο καθικι :mrgreen:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...