naftis Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 είναι σίγουρα οδηγός ταξί ή μήπως είναι πολιτικός? δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια απάντηση... Είναι πολύ πιθανό. Ξέρω περιπτώσεις από πολιτικά γραφεία που τα κάνουν αυτά. Παίζει να είναι και συνδικαλιστής του κλάδου.
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Όταν βλέπω προσπάθειες να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα,Παήσιους,κοπρολαγνίες,εξορκισμούς το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι οτι είσαι εκτός από κακός επαγγελματίας και εν δυνάμη θρησκόληπτος.Πάρε το παρακάτω βίντεο σαν απάντηση: ... εβαλες αυτο το βιντεο επειδη η εκκλησια καταδικαζει τους ομοφυλοφιλους;
De@th L0rd Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 ... εβαλες αυτο το βιντεο επειδη η εκκλησια καταδικαζει τους ομοφυλοφιλους; Όχι, επειδή έχει πλάκα.Και που είδες τους ομοφυλοφιλους;
nurse Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Καλά κάνει ο επαγγελματίας ταξιτζής και παραθέτει την άποψή του. Τουλάχιστον έχει το θάρρος και την καλοσύνη και μας παραθέτει την άποψη της πλευράς του εργαζομένου. Δυστυχώς όμως φίλε μου ταξιτζή τα πράγματα είτε λιγότερο είτε περισσότερο ισχύουν όπως αγανακτισμένα παραθέτουν και υπόλοιποι. Έχω δει εξαιρετικούς συναδέλφους σου και ισάριθμους απαράδεκτους. (Αυτό μπορεί να ισχύει σε οποιοδήποτε επάγγελμα ανειδίκευτων ελεύθερων επαγγελματιών). Το θέμα είναι ότι είστε ένας κλάδος ανεξέλεγκτος που κάνει ότι θέλει. Και για αυτό το λόγο έχετε τόσες πολλές αντιθέσεις μεταξύ σας. Ο κοινός σας στόχος είναι το κέρδος και αυτό σας κρατά ενωμένους. Μην απαιτείτε όμως και την «αγάπη» του κόσμου… Κάτι θα φταίει που οι περισσότεροι έχουν κακές εμπειρίες .. Θα σε παρακαλέσω επίσης να μην δικαιολογείς τον κλάδο σου κάνοντας συγκρίσεις με τους χειρότερους της κοινωνίας. Υποτίθεται ότι θέλεις το καλύτερο για τον χώρο σου. Μάλλον με τους καλύτερους θα έπρεπε να προσπαθείς να συγκριθείς. Και κάτι ακόμη.. Ο Πατέρας Παήσιος μιλούσε για πολύ πιο ουσιώδη πράγματα. Μιλούσε με απλά λόγια για τα μεγάλα και τρανά. Μην τον χρησιμοποιείς για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το ίδιο ισχύει και για τον Πλάτωνα….
paco_de_nunez Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Επιτελους,εφτασε η ωρα να κανουμε διαλογο με εναν ταριφα... 1).ΟΧΙ.Μονο εσεις μπορειτε να μιλατε, οποτε θελετε,αν θελετε και για οτι θελετε... 2).ΟΧΙ.Αυτο το δικαιωμα της βρωμας, το εχετε μονο εσεις. 3).ΟΧΙ.Απο δω και μπρος θα κοιμαστε οσο θελετε (παρα πολυ), θα δουλευετε οσο θελετε (καθολου) και θα σας ερχονται τα λεφτα στο σπιτι (σιγα μην τρεχουμε στην τραπεζα). Δηλαδη, οπως και στους υπολοιπους εργαζομενους. 4).ΟΧΙ.Οδηγηση μονο σε αδειους αυτοκινητοδρομους,στρωμενους με μοκετα τουλαχιστον 3-4 ποντους. 5).ΟΧΙ.Πως τολμουν και συγκρινουν σκατα με λουλουδια. 6).ΟΧΙ.Απο δω και μπρος,οποιος θελει να μπει σε ΤΑΧΙ, θα δειχνει ΑΦΜ,ποινικο μητρωο, ιατρικο ιστορικο, πιστοποιητικο σπουδων,αν ειναι ασχημος δεν μπαινει,αν ειναι ομορφη θα σας καθεται. 7).ΟΧΙ.Μπορειτε να πηγενετε τους παλιοπελατες μεσω Λαμιας-Χαλκιδας-Θεσσαλονικης- Τουρκιας απο αεροδρομιο Συνταγμα. 8).ΟΧΙ.Ακου θρασος το κολωπαιδο με το μηχανακι που πηγε και επεσε πισω μου,επειδη πλακωσα στα φρενα για να παρω τον πελατη μου.Αμ το αλλο το τσογλανι,που τολμησε να ειναι στην δεξια λωριδα την ωρα που μου`ρθε να κοψω τιμονι δεξια. Πως αφηνουν αλλους οδηγους να βρισκονται στους δρομους.Δεν ειναι κρατος αυτο. 9).ΟΧΙ.Εδω νομιζω οτι χρειαζεται οπλοκατοχη και οπλοχρησια (κωδικος 007). 10).ΟΧΙ.Οποιος πελατης δεν λεει πρωτος καλημερα σε ταριφα, εξω. ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ... Α!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΣΑ. Κάτι ποιο ουσιαστικό μπορείς να πεις η θα μιλάς με γενικότητες και αερολογίες? Έκθεσε τις απόψεις σου εάν θέλεις διάλογο και άσε τις ειρωνείες αφού είναι ικανές για περιφρόνηση (Αριστοτέλης) ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:45 ---------- Θα ήθελα να δώσω έμφαση σε δύο σημεία,μέσα απο αυτό το συνονθύλευμα παραλληλισμών,αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και μαστιγωμάτων... Απο πότε η ηλικία υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για να δεχτούμε την "ώριμη" κρίση του συνομιλητή μας,πολύ περισσότερο δέ, όταν αυτός απαντάει με επιχειρήματα και όχι λόγια του αέρα;Μήπως μιλάμε για κλασική περίπτωση κομπλεξισμού; Και πάλι...απο πότε δόθηκε το δικαίωμα σε κάθε οδηγό ταξί να κρίνει τους πελάτες του και πολύ περισσότερο,χρησιμοποιώντας σάν άλλοθι στοιχεία απο συζητήσεις να κουκουλώνει δικές του παράνομες ενέργειες όπου ο ίδιος πιστεύει οτι είναι σκόπιμο;Μήπως μιλάμε για το ζενίθ του ωχαδελφισμού της αναισθησίας και της κοινωνικής απαξίωσης.Αν μή τι άλλο αυτό σε κάνει επικίνδυνο σάν επαγγελματία και σάν πολίτη Βάση ισχυρισμών συναδέλφου αυτοκινητιστή,αναμένονται 2 αυξήσεις ακόμα για το 2009 και ανάλογος αριθμός απεργιακών κινητοποιήσεων. Για το μόνο που δέν βάζω στο χέρι μου στην φωτιά, είναι για τον τρόπο που θα αυτοκτονούσε ο Πλάτωνας άν ζούσε σήμερα...κόνιο (που είτο και in) ή ρόδα διερχόμενου ταρίφα;Take your pick... φίλε Tenshi σαφώς και η ηλικία είναι απαραίτητος παράγων και όχι μόνο για την σωστή κρίση του ομιλητή. 1.Όπως για παράδειγμα ο ανήλικος δεν μπορεί να έχει την σωστή κρίση στα ερωτικά και ευτυχώς υπάρχει και η ανάλογη νομοθεσία περί ανηλίκων και παιδεραστών. 2. όπως κρίνεις εσύ με το ίδιο δημοκρατικό δικαίωμα κρίνει και ένα ταρίφας. 3. εάν διάβαζες Πλάτων θα ήσουν πολύ ποιο διαλεκτικός και φιλαλήθεις
Teaser Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 ...(Αριστοτέλης)...εάν διάβαζες Πλάτωνα... Ώπα, σε μόρτη ταξιτζή πέσαμε ναούμε
paco_de_nunez Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Καλά κάνει ο επαγγελματίας ταξιτζής και παραθέτει την άποψή του. Τουλάχιστον έχει το θάρρος και την καλοσύνη και μας παραθέτει την άποψη της πλευράς του εργαζομένου. Δυστυχώς όμως φίλε μου ταξιτζή τα πράγματα είτε λιγότερο είτε περισσότερο ισχύουν όπως αγανακτισμένα παραθέτουν και υπόλοιποι. Έχω δει εξαιρετικούς συναδέλφους σου και ισάριθμους απαράδεκτους. (Αυτό μπορεί να ισχύει σε οποιοδήποτε επάγγελμα ανειδίκευτων ελεύθερων επαγγελματιών). Το θέμα είναι ότι είστε ένας κλάδος ανεξέλεγκτος που κάνει ότι θέλει. Και για αυτό το λόγο έχετε τόσες πολλές αντιθέσεις μεταξύ σας. Ο κοινός σας στόχος είναι το κέρδος και αυτό σας κρατά ενωμένους. Μην απαιτείτε όμως και την «αγάπη» του κόσμου… Κάτι θα φταίει που οι περισσότεροι έχουν κακές εμπειρίες .. Θα σε παρακαλέσω επίσης να μην δικαιολογείς τον κλάδο σου κάνοντας συγκρίσεις με τους χειρότερους της κοινωνίας. Υποτίθεται ότι θέλεις το καλύτερο για τον χώρο σου. Μάλλον με τους καλύτερους θα έπρεπε να προσπαθείς να συγκριθείς. Και κάτι ακόμη.. Ο Πατέρας Παήσιος μιλούσε για πολύ πιο ουσιώδη πράγματα. Μιλούσε με απλά λόγια για τα μεγάλα και τρανά. Μην τον χρησιμοποιείς για να δικαιολογήσεις τα αδικαιολόγητα. Το ίδιο ισχύει και για τον Πλάτωνα…. φίλε NURSE πολύ καλά διατυπώνεις τις απόψεις σου ότι όπως σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν οι σωστοί επαγγελματίες και οι σκάρτοι. Απλός αυτό που θέλω να τονίσω εδώ δεν είναι η εύνοια των χείριστων, αλά να θέσω ότι: 1. Ότι υπάρχουν κάποια επαγγέλματα όπως οι ταξιτζήδες οι αστυνομικοί οι δικηγόροι οι γιατροί που έχουν μια άλλη θέση στην κοινωνία μας. Διότι αναγκαστικά ερχόμαστε σε επαφή μαζί τους πολύ τακτικά. Παράδειγμα: η παλιά μου δουλειά ήταν μουσικός και η αντιμετώπιση της κοινωνίας ήταν πολύ θετική. Γιατί? Γιατί με ταυτίζανε με την ψυχαγωγία και την διασκέδαση. Κανένας όμως δεν ξέρει τι κανίβαλους έχει αυτό το επάγγελμα. Και τέλος θέλω να ξανά τονίσω ότι αυτό που βλέπουμε είναι το κάτοπτρο της κοινωνίας μας. Το θέμα είναι πως μπορούμε να το αλλάξουμε? Πως θα εμποδίσουμε τον παράνομο ταξιτζή να παρανομεί? Ο ένας τρόπος είναι να γίνουμε εμείς αστυνομία και να καταγγέλλουμε αυτό που μας αηδιάζει. Αν το κάνουμε αυτό όμως ποιος ο ρόλος της νομικής εξουσίας? Εδώ έρχεται και ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ να μας πει ΔΙΚΑΙΟΣΙΝΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΩΣΤΑ Αλά ποιος την κάνει στο σύνολο?
Tenshi Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 φίλε Tenshi σαφώς και η ηλικία είναι απαραίτητος παράγων και όχι μόνο για την σωστή κρίση του ομιλητή. Είμαι κάθετα αντίθετος σε αυτήν την άποψη.Όχι γιατί ενδέχεται να είσαι ηλικιακά μεγαλύτερός μου (δέν μπήκα κάν στον κόπο να μπώ στο προφίλ σου),άλλα γιατι πέφτεις μόνο σου στην παγίδα του να "υποτιμάς" νεότερα απο εσένα άτομα.Και πίστεψέ με,εκεί έξω υπάρχουν λαμπρότερα μυαλά απο το δικό μου και το δικό σου,πολλά απο τα οποία δέν μετράνε 18 χρόνια ζωής. 1.Όπως για παράδειγμα ο ανήλικος δεν μπορεί να έχει την σωστή κρίση στα ερωτικά και ευτυχώς υπάρχει και η ανάλογη νομοθεσία περί ανηλίκων και παιδεραστών Ευτυχώς όμως η νομοθεσία αυτή δέν εφαρμόζεται...γιατι τότε εσύ,εγώ και το μεγαλύτερο ποσοστό αρσενικών @18 years old θα ήμασταν ΚΑΙ σεξουαλικά ανώριμοι 2. όπως κρίνεις εσύ με το ίδιο δημοκρατικό δικαίωμα κρίνει και ένα ταρίφας. Ελπίζω η κρίση να επέρχεται αφού αποβιβάσεις και τον τελευταίο πελάτη.Brainstorming και οδήγηση δεν είναι αλληλένδετα...ο νοών νοητό 3. εάν διάβαζες Πλάτων θα ήσουν πολύ ποιο διαλεκτικός και φιλαλήθεις Το "Ο αγών μου" σου κάνει;
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Στο ίδιο ποσοστό φιλελεύθερης σκέψης κυμαίνεται, μη νομίζεις.
kage Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 πολυ κλαψα στην Ελλαδα για λεφτα ακομα και απο αυτους που δεν πρεπει... ενταξει καλα το πατε(κ εχει περαστει κιολας) σε γενικο επιπεδο οτι δεν σας φτανουν κτλ αλλα μεχρι εκει... αν δεν το δεχεσε πες μου γιατι νομιζεις οτι δεν ειναι πολλα αυτα που βγαζεις(φτανει να γραψεις τα αληθινα)!!! αλλα ρε παληκαρι η δικαιολογια στο 8 που εγραψες ειναι τουλ.ανωριμη κ το κακο ειναι οτι το μεγ.ποσοστο την ιδια γνωμη εχετε...
Teaser Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Κάτσε να δεις πλάκα τώρα που νομίζουν ότι με την άυξηση των κομίστρων κατά 100% θα αυξηθούν και τα κέρδη τους...
Lucifer Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Δημοσ. 28 Μαΐου 2009 Αυτό με τα κόμιστρα είναι παπαριές που γιγαντώθηκαν από τα ΜΜΕ και οι ταξιτζήδες αποφεύγουν να αρνούνται: η αύξηση είναι +3 σεντς/χλμ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.