Προς το περιεχόμενο

Ρέστα στο TAXI

UNPAIKTABLE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν και ουσιαστικά με κάλυψε ο tasoskont,θέλω να πάρω και εγώ μέρος σε αυτόν τον "διάλογο".

1).Είμαι υποχρεωμένος να ακούω τι κάθε προσωπική μαλακία του κάθε ενός, όταν εκείνος έχει όρεξη να μου πει πως π***** το γκομενακι η πως έκανε σκουλαρίκι στο μ**** της?

Ούτε και εγώ όμως είμαι υποχρεωμένος να ακούω τα εσώψυχα του κάθε ταξιτζή που ταλανίζεται 12 ώρες πίσω απο το τιμόνι .Στην προκειμένη περίπτωση,όταν και ΑΝ ανοίξουμε κάποιο χαζό διάλογο περι ανεμών και υδάτων,το κάνω επειδή αναγνωρίζω το γεγονός οτι "δέν την παλεύει".Εσύ σάν επαγγελματίας τι κάνεις;

2).Είμαι υποχρεωμένος να μυρίζω την απλυσιά , ποδαρίλα, υδροτίλα, σκ***λα, ψ***λα και μ****λα του/της κάθε μιάς?

Σώπα...ξέρεις πόσες φορές μπήκα σε ταξί και ο/η τυροβρωμύκουλος οδηγός μύριζε ψαρίλα;Όχι πές μου,6:00 το πρωί υπάρχει χειρότερο πράγμα απο αυτό;

3).Είμαι υποχρεωμένος να μην κοιμάμαι ούτε να τρώω για να πηγαίνω τον πελάτη στην δουλειά του?

ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ που σημαίνει οτι >>>>ΜΠΟΡΕΙΣ<<<< να κανονίσεις το ωράριό σου όπως >>>>ΕΣΥ<<<< κρίνεις καλύτερα για τις ανάγκες σου.Και εγώ ξενυχτάω ατελείωτα βράδια σε μια ρεσεψιόν.Είναι δουλειά μου και δουλειά σου,παρέχουμε υπηρεσίες.Αν δέν σου αρέσει τι θα κάνεις;Θα τα παρατήσεις;

Και μετά;Θα κλέψεις;Ταμείο ανεργίας;ΕΠΟΠ;

4.)Είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω σε αδιάβατους δρόμους που πάνε τα γαϊδούρια μόνο?

Σαφώς και όχι.Εισαι υποχρεωμένος να προστατέψεις την περιουσία σου (όχημα),η οποία σου προσφέρει τα προς το ζήν.Αν δέν μπορείς να βρείς εναλλακτική διαδρομή,ενημερώνεις τον πελάτη οτι δέν μπορείς...όμορφα και πολιτισμένα.

5).είμαι υποχρεωμένος να συγκρίνομαι με τον ευρωπαίο οδηγό ταχι όταν το εισόδημα μου είναι μικρότερο από εκείνον αλά και από τον γείτονα Τούρκο και από την Ν. Αφρικανό?

Δηλαδή θές να μας πείς οτι επειδή το εισόδημά σου αναλογεί πχ. στο 60% του αντίστοιχου εισοδήματος ενός Ιταλού συναδέλφου,χρησιμοποιείς το 60% των δυνατοτήτων σου στον δρόμο;ΑΙΣΧΟΣ!

Φυσικά και ο πελάτης θα σε συγκρίνει ώς οδηγό και ώς επαγγελματία,ασχέτως αν πληρώνεσαι σε φιστικιά ή ράβδους χρυσού.Αυτή είναι η λογική;Δέν πληρώνομαι άρα δέν κάνω;Εύγε!

6). Είμαι υποχρεωμένος να παίρνω τον κάθε παράνομο αλλοδαπό και αδειούχο φυλακισμένο?

Μπορείς να μήν σταματήσεις κάν (ναι έχεις και αυτό το δικαίωμα) αν νομίζεις οτι ενδέχεται να βάλεις την σωματική σου ακεραιότητα σε κίνδυνο.Τόσοι και τόσοι συνάδελφοί σου "κόβουν" φάτσες απο μακριά,νομίζω οτι είσαι παραπάνω απο ικανός να κάνεις το ίδιο.

7).Είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω όλες τοις οδούς της Αττικής ( και μην Πίτε καμιά μαλακια γιατί ούτε ένας λέκτορας δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό).

Σαφώς και όχι.Είσαι υποχρεωμένος να γνωρίζεις όμως 10 βασικά πράγματα.Δουλειά σου είναι να εξυπηρετείς τον πελάτη σου,όχι να τους κάνεις την ζωή δύσκολή.Στο κάτω κάτω άν δυσκολεύεσαι τόσο πολύ, υπάρχουν και PNS υπάρχει και εκείνος ο έρμος ο οδηγός.

8).Είμαι υποχρεωμένος να ακούω τοις ύβρης του κάθε οδηγού όταν εκείνος είναι μόνο μία ώρα στην κίνηση και εγώ δώδεκα?

Δικαιολογία για να καλύψουμε τυχών ατοπήματα ελέω κούρασης;FAIL

Σε τέτοια περίπτωση σταματάς το αμάξι στην πλησιέστερη πλατεία,πάς για καφέ και περιμένεις μέχρι να ηρεμήσεις/ξεκουραστείς.Στο κάτω κάτω δέν γνώριζα οτι αναλόγως του χρόνου που έχεις πίσω απο το τιμόνι αποκτάς και τα ανάλογα δικαιώματα;!Στον δρόμο είμαστε όλοι ίσοι,είτε βρισκόμαστε 10 λεπτά είτε 2 μέρες.Δέν σου αρέσει;Δικαίωμά σου

9).Είμαι υποχρεωμένος να είμαι ευγενής όταν ο πελάτης είναι αγενής και υστερόβουλος?

10). Είμαι υποχρεωμένος να λέω καλημέρα όταν εκείνοι δεν λένε?

Ναι και στα δύο.Στοιχειώδης κανόνες καλής συμπεριφοράς...προσόν του ΣΩΣΤΟΥ επαγγελματία...

Οι περισσότερες συζητήσεις με τους πελάτες που είναι δισαρεστιμενοι με το δίκιο τους, αποδεικνύετε στο τέλος της συζήτησης ότι εκείνοι παρανομούν στο δικό τους επάγγελμα με τον ποιο χειριστο τρόπο.

Ο κάθε πελάτης μισθώνει τις υπηρεσίες σου για να τον μεταφέρεις με ασφάλεια απο ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β,όχι για να κρίνεις το ποιόν του,τον τρόπο σκέψης του,την προσωπικότητά του.

Αν θέλουν να δώσουν κατάθεση ψυχής,υπάρχει ο πνευματικός τους.Όσο για τις παρανομίες...υπάρχουν και αρμόδιοι...

Φιλικά πάντα .

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Είμαι υποχρεωμένος να...

Ναι.Λιτά και περιεκτικά. B)

Άσχετο είχα παππού ταξιτζή και πέθανε.Το μονάδικο μέλος της οικογενείας που είχε mercedes...ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΕ! :shock:

Δημοσ.
Εντέλη ήρθε η ώρα να κάνετε διάλογο με έναν ταρίφα.

Και θα θέσω εγώ μερικά ερωτήματα, χωρίς να διαψεύδω ότι υπάρχον και αλήτες ταξιτζήδες.

1).Είμαι υποχρεωμένος να ακούω τι κάθε προσωπική μαλακία του κάθε ενός, όταν εκείνος έχει όρεξη να μου πει πως π***** το γκομενακι η πως έκανε σκουλαρίκι στο μ**** της?

2).Είμαι υποχρεωμένος να μυρίζω την απλυσιά , ποδαρίλα, υδροτίλα, σκ***λα, ψ***λα και μ****λα του/της κάθε μιάς?

3).Είμαι υποχρεωμένος να μην κοιμάμαι ούτε να τρώω για να πηγαίνω τον πελάτη στην δουλειά του?

4.)Είμαι υποχρεωμένος να πηγαίνω σε αδιάβατους δρόμους που πάνε τα γαϊδούρια μόνο?

5).είμαι υποχρεωμένος να συγκρίνομαι με τον ευρωπαίο οδηγό ταχι όταν το εισόδημα μου είναι μικρότερο από εκείνον αλά και από τον γείτονα Τούρκο και από την Ν. Αφρικανό?

6). Είμαι υποχρεωμένος να παίρνω τον κάθε παράνομο αλλοδαπό και αδειούχο φυλακισμένο?

7).Είμαι υποχρεωμένος να γνωρίζω όλες τοις οδούς της Αττικής ( και μην Πίτε καμιά μαλακια γιατί ούτε ένας λέκτορας δεν θα μπορούσε να το κάνει αυτό).

8).Είμαι υποχρεωμένος να ακούω τοις ύβρης του κάθε οδηγού όταν εκείνος είναι μόνο μία ώρα στην κίνηση και εγώ δώδεκα?

9).Είμαι υποχρεωμένος να είμαι ευγενής όταν ο πελάτης είναι αγενής και υστερόβουλος?

Τέλος όπως έλεγε και ο θείος Πλάτων ( η κακία τρέχει πιο γρήγορα και από των θάνατο).

Οι περισσότερες συζητήσεις με τους πελάτες που είναι δισαρεστιμενοι με το δίκιο τους, αποδεικνύετε στο τέλος της συζήτησης ότι εκείνοι παρανομούν στο δικό τους επάγγελμα με τον ποιο χειριστο τρόπο.

Με την ευκαιρία, θα φορολογηθείτε ποτέ ανάλογα με το εισοδημά σας, όπως λέει το σύνταγμα?

Θα φτιάξεται και κανα σχολείο όπως πχ οι Λονδρέζοι συνάδελφοι που εκπαιδεύονται για δύο χρόνια?

Επίσης, δεν την κάνεις σιγά-σιγα για Ευρώπη? Τουρκία ίσως ?...

Αν όχι δεν ψάχνεις για κάτι άλλο ? Μπορεί να σου πηγαίνει καλύτερα...

Γενικά χρησιμοποιώ συχνά ταξί και οι πολλοί συνάδελφοί σου είναι οκ.

Δημοσ.

Απλά ο φίλος επαγγελματίας-αυτοκινητιστής θα πρέπει να κατανοήσει οτι έχει μια κινητή επιχείρηση την οποία δέν άνοιξε για να τα "κονομήσει" (παλιά νοοτροπία) και επίσης οι υποχρεώσεις του είναι πολλαπλάσιες των δικαιωμάτων του.

Δημοσ.

Και θα θέσω εγώ μερικά ερωτήματα, χωρίς να διαψεύδω ότι υπάρχον και αλήτες ταξιτζήδες.

Τέλος όπως έλεγε και ο θείος Πλάτων ( η κακία τρέχει πιο γρήγορα και από των θάνατο).

το λοιπον..

1.Εφοσον εχεις να κανεις με ανθρωπους και οχι αντικειμενα, ειναι μεσα στο προγραμμα. Και στη πραξη, συνηθως οι ταριφες μας πιανετε το μπουρου-μποουρου με τα προβληματα σας, τις γκομενες σας και τα συναφη..

2.Ναι, οπως ειπαμε, εφοσον εχεις να κανεις με πολλους και διαφορετικους ανθρωπους. Εμεις απο την αλλη, ειμαστε υποχρεωμενοι να ανεχομαστε το κωλοτσιγαρο που αναβετε χωρις καν να ρωτησετε, η να βλεπουμε εναν δηθεν "επαγγελματια" αξυριστο (οκ πες ειναι "στυλ"), βρωμικο, με σορτσακι και σαγιοναρα?

3.Δεν τον ενδιαφερει τον πελατη τι κανεις στη ζωη σου και τι στερεισαι και ουτε χρειαζεται. Στη τελικη, οπως ειπε καποιος πιο πανω, μπορεις να κανονισεις ποτε θα δουλεψεις και ποτε οχι. Απο την αλλη, που ξερεις εσυ τι ζορι μπορει να τραβαει ο πελατης, τι προβληματα εχει? Θες να ξερεις? Οχι. Οποτε?

4.Εφοσον υπαρχει δρομος ναι.

5.Συγκρινεστε γιατι υπαρχει διαφορα στη ποιοτητα των υπηρεσιων και της συμπεριφορας. Φταστε αυτο το επιπεδο και ζητηστε οσα γουσταρετε. Δε θα βρει πατημα να αρνηθει κανεις.

6.Εφοσον εχει τα ιδια δικαιωματα με τους υπολοιπους πολιτες, ναι. Τωρα αν ειναι ενας εγκληματιας που τον αμολησαν ελευθερο ετσι, τα παραπονα στη δικαιοσυνη, τι να πω..

7.Οχι βεβαια, και οποιος το νομιζει θα πρεπει να αναθεωρησει. Παρολαυτα, δεν υπαρχει δικαιολογια να μην τον πας εκει που θελει αν δε ξερεις πως, ολα τα ταξι εχουν πια gps και πληρεστατο οδηγο με ολους τις οδους. Εκτος κ αν δε θες.

8.Αποδεδειγμενα οι πιο θρασεις, νταηδες και με μηδεν σεβασμο στον ΚΟΚ, οδηγοι, ειναι οι ταξιτζηδες. Το αν σας βριζουν με το παραμικρο οι αλλοι οδηγοι, ειναι δικαιωμα που το δινετε εσεις χρονια τωρα με τη συμπεριφορα σας στους δρομους.

9.Δυστυχως, ο πελατης εχει δικιο οσο μλκας και να ειναι και μπορεις παντα με πολιτισμενο τροπο να τον βαλεις στη θεση του χωρις τσαμπουκα.

10.Ναι, ειναι επαγγελματισμος, οσο μλκας κ αν ειναι ο πελατης.

Αν θελετε να αλλαξετε την εικονα που εχετε για τον κλαδο σας και να εετε και αξιωσεις, ξεκινηστε απο τα εξης:

1.Αξιοπρεπης εμφανιση για εσας και το ταξι σας.

2.Εχετε σημαια "ελευθερο"? Θα πατε τον πελατη οπου γουσταρει, αλλιως καλυτερα να κατσετε σπιτι. Με το να κανετε διαλογη -και ειδικα με ανεβασμενη σημαια- μονο κακη εντυπωση δημιουργειτε για το κλαδο σας.

3.Ρωτατε τον πελατη αν τον πειραζει να παρετε και αλλη κουρσα χωρις να αλλαξει η διαδρομη του.Κανονικα απαγορευεται η διπλη κουρσα ασχετα αν το παραβλεπουμε λογω ελληνικης πραγματικοτητας.

4.Ρωτατε τον πελατη αν επιτρεπει να αναψετε τσιγαρο.Επισης απαγορευεται, αλλα ιεπαμε, ας ειμαστε ελαστικοι..

5.Μην κλεβετε τον πελατη με πειραγμενα ταξιμετρα και αλλες π**στιες, και ο πελατης εχει ματια και βλεπει, ειδικα αν παιρνει συχνα ταξι, ξερει ποσο παει η διαδρομη και εχει ορεξη, μπορει να σας το κλεισει το μαγαζι.

6.Δεν ειστε τα μοναδικα αυτοκινητα στο δρομο, δε μπορειτε να αναβετε αλαρμ και να κοκκαλωνετε στο ξεκουδουνο σαν να μη τρεχει τιποτα.Να σεβεστε τους συνοδηγους για να σας σεβονται και εκεινοι.

7.Μην πιανετε τη παρλα στον πελατη χωρις λογο.

8.Μη βριζετε και μη πλακωνεστε με αλλους οδηγους μπροστα στο πελατη.

9.Μη γκρινιαζετε για τα ρεστα. Ειδικα απο εικοσαρικο και κατω. Φροντιστε να εχετε ρεστα να δωσετε. Αμα ο αλλος τωρα βγαλει κατοσταρικο, ε, αξιζει να τ'ακουσει..

10.Ρεστα. Να δινετε ρεστα, ακομα και αν ειναι 10 λεπτα. Εκτος κ αν θελετε να ακουτε "μου εφαγε τα ρεστα ο ******ς" ολη τν ωρα.

11.Μη κλεβετε τους τουριστες και μη κλεβετε στις διαδρομες απο και προς αεροδρομια,λιμανια κλπ.

αυτα τα λιγα...

Δημοσ.

Επιτελους,εφτασε η ωρα να κανουμε διαλογο με εναν ταριφα...

1).ΟΧΙ.Μονο εσεις μπορειτε να μιλατε, οποτε θελετε,αν θελετε και για οτι θελετε...

2).ΟΧΙ.Αυτο το δικαιωμα της βρωμας, το εχετε μονο εσεις.

3).ΟΧΙ.Απο δω και μπρος θα κοιμαστε οσο θελετε (παρα πολυ), θα δουλευετε οσο θελετε

(καθολου) και θα σας ερχονται τα λεφτα στο σπιτι (σιγα μην τρεχουμε στην τραπεζα).

Δηλαδη, οπως και στους υπολοιπους εργαζομενους.

4).ΟΧΙ.Οδηγηση μονο σε αδειους αυτοκινητοδρομους,στρωμενους με μοκετα τουλαχιστον

3-4 ποντους.

5).ΟΧΙ.Πως τολμουν και συγκρινουν σκατα με λουλουδια.

6).ΟΧΙ.Απο δω και μπρος,οποιος θελει να μπει σε ΤΑΧΙ, θα δειχνει ΑΦΜ,ποινικο μητρωο,

ιατρικο ιστορικο, πιστοποιητικο σπουδων,αν ειναι ασχημος δεν μπαινει,αν ειναι

ομορφη θα σας καθεται.

7).ΟΧΙ.Μπορειτε να πηγενετε τους παλιοπελατες μεσω Λαμιας-Χαλκιδας-Θεσσαλονικης-

Τουρκιας απο αεροδρομιο Συνταγμα.

8).ΟΧΙ.Ακου θρασος το κολωπαιδο με το μηχανακι που πηγε και επεσε πισω μου,επειδη

πλακωσα στα φρενα για να παρω τον πελατη μου.Αμ το αλλο το τσογλανι,που

τολμησε να ειναι στην δεξια λωριδα την ωρα που μου`ρθε να κοψω τιμονι δεξια.

Πως αφηνουν αλλους οδηγους να βρισκονται στους δρομους.Δεν ειναι κρατος αυτο.

9).ΟΧΙ.Εδω νομιζω οτι χρειαζεται οπλοκατοχη και οπλοχρησια (κωδικος 007).

10).ΟΧΙ.Οποιος πελατης δεν λεει πρωτος καλημερα σε ταριφα, εξω.

ΕΙΣΤΕ ΘΕΟΙ...

Α!! ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΟΠΟΤΕ ΕΧΕΤΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΝΑΣΑ.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Είναι δύσκολο να απαντήσω σε όλους γιατί είναι λίγο άδικο να κάνουμε διάλογο ένας προς όλους.

Θα προσπαθήσω να συνοψίσω τα σημαντικότερα.

Ίσος μόνο ένα άγιος η ένας όσιος θα μπορούσε να καταλάβει με μεγαλύτερη ακρίβεια και σύνεση, όπως στο παρελθόν σχολίασε ο Πατέρας Παήσιος θαυμάζοντας την υπομονή των συναδέλφων μου.

Πρώτον ας μην παρασυρθούμε σε αυτό που έλεγε ο Πλάτων ….ότι δηλαδή η κακία τρέχει πιο γρήγορα και από τον θάνατο.

Καταλαβαίνω ότι οι ηλικίες εκτός από λίγους εδώ είναι πολύ μικρές και αυτό φαίνετε από το πώς διατυπώνετε τις σκέψεις σας.

Ίσος ο χρόνος σας κάνει να αναθεωρήσετε.

Εάν σας χαλάει η συμπεριφορά των (ταξιτζήδων ,γιατρών, δημοσίων , αστινομικών,κτλ.) όπου είναι ένας αντικατοπτρισμός της κοινονίας ελέγξτε πρώτα τους εαυτού σας .

Το λέω αυτό διότι το 90% των συζητήσεων που έχω στο ταξί από δυσαρεστημένους πελάτες, εκμαιεύοντας τους ομολογούν ότι στην δικιά τους δουλειά κάνουν κάτι πολύ χειρότερο.

Οπότε μην ξεγελιόμαστε ο άνθρωπος κάνει το επάγγελμα και όχι το αντίθετο.

Απλός όταν κάνει κάποιος κάτι παράνομο αλλά έντεχνα θεωρείτε νόμιμος πχ η νομική εξουσία, αντίθετα εάν το κάνει κάποιος άτεχνα θεωρείτε κάφρος.

Και σας ενοχλεί τελικά περισσότερο η παρανομία του ταξιτζή η του περιπτερά παρά ενός ανώτερου στελέχους που μπορεί να ήσαστε υποχρεωμένοι να των γλύφετε κατά ανάγκη.

Μοιάζετε οι περισσότεροι με ένα ανέκδοτο με κοπρολάγνους …όπου κατά το σερβίρισμα του φαγητού βρήκαν στο πιάτο τους μια τρίχα και κάνανε σαν τρελοί.

Η με ,ένα Σωκρατικό ανέκδοτο εάν δεν μπορείς να χτυπήσεις τον γάιδαρο χτύπα το σαμάρι.

Το μόνο θα παρακαλούσα να μιλάτε με ορθολογισμό …όσοι από εσάς μπορείτε να το κάνετε και όχι με εξορκισμούς σταυρώστε σταυρώστε των.

Δημοσ.

Επειδη βλεπω οτι την εκανες κολωτουμπα,οι απαντησεις στο ερωτηματολογιο που ΕΣΥ εβαλες,σε καλυψαν ή οχι???

Ερωτηση

Καμια απεργια,ποτε με το καλο λετε να κανετε?

Δημοσ.

Θα ήθελα να δώσω έμφαση σε δύο σημεία,μέσα απο αυτό το συνονθύλευμα παραλληλισμών,αρχαίων Ελλήνων φιλοσόφων και μαστιγωμάτων...

Καταλαβαίνω ότι οι ηλικίες εκτός από λίγους εδώ είναι πολύ μικρές και αυτό φαίνετε από το πώς διατυπώνετε τις σκέψεις σας.

Απο πότε η ηλικία υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για να δεχτούμε την "ώριμη" κρίση του συνομιλητή μας,πολύ περισσότερο δέ, όταν αυτός απαντάει με επιχειρήματα και όχι λόγια του αέρα;Μήπως μιλάμε για κλασική περίπτωση κομπλεξισμού;

Εάν σας χαλάει η συμπεριφορά των (ταξιτζήδων ,γιατρών, δημοσίων , αστινομικών,κτλ.) όπου είναι ένας αντικατοπτρισμός της κοινονίας ελέγξτε πρώτα τους εαυτού σας .

Το λέω αυτό διότι το 90% των συζητήσεων που έχω στο ταξί από δυσαρεστημένους πελάτες, εκμαιεύοντας τους ομολογούν ότι στην δικιά τους δουλειά κάνουν κάτι πολύ χειρότερο.

Και πάλι...απο πότε δόθηκε το δικαίωμα σε κάθε οδηγό ταξί να κρίνει τους πελάτες του και πολύ περισσότερο,χρησιμοποιώντας σάν άλλοθι στοιχεία απο συζητήσεις να κουκουλώνει δικές του παράνομες ενέργειες όπου ο ίδιος πιστεύει οτι είναι σκόπιμο;Μήπως μιλάμε για το ζενίθ του ωχαδελφισμού της αναισθησίας και της κοινωνικής απαξίωσης.Αν μή τι άλλο αυτό σε κάνει επικίνδυνο σάν επαγγελματία και σάν πολίτη

Ερωτηση

Καμια απεργια' date='ποτε με το καλο λετε να κανετε? [/quote']

Βάση ισχυρισμών συναδέλφου αυτοκινητιστή,αναμένονται 2 αυξήσεις ακόμα για το 2009 και ανάλογος αριθμός απεργιακών κινητοποιήσεων.

Για το μόνο που δέν βάζω στο χέρι μου στην φωτιά, είναι για τον τρόπο που θα αυτοκτονούσε ο Πλάτωνας άν ζούσε σήμερα...κόνιο (που είτο και in) ή ρόδα διερχόμενου ταρίφα;Take your pick...

• Super Moderators
Δημοσ.

είναι σίγουρα οδηγός ταξί ή μήπως είναι πολιτικός?

δεν εξηγείται αλλιώς τέτοια απάντηση...

Δημοσ.

δεν εχω ξαναδει καλυτερες δικαιολογιες την καφριλια καποιον ταξιτζηδων.

Δημοσ.

Είναι δύσκολο να απαντήσω σε όλους γιατί είναι λίγο άδικο να κάνουμε διάλογο ένας προς όλους.

Θα προσπαθήσω να συνοψίσω τα σημαντικότερα.

Ίσος μόνο ένα άγιος η ένας όσιος θα μπορούσε να καταλάβει με μεγαλύτερη ακρίβεια και σύνεση, όπως στο παρελθόν σχολίασε ο Πατέρας Παήσιος θαυμάζοντας την υπομονή των συναδέλφων μου.

Πρώτον ας μην παρασυρθούμε σε αυτό που έλεγε ο Πλάτων ….ότι δηλαδή η κακία τρέχει πιο γρήγορα και από τον θάνατο.

Οπότε μην ξεγελιόμαστε ο άνθρωπος κάνει το επάγγελμα και όχι το αντίθετο.

Απλός όταν κάνει κάποιος κάτι παράνομο αλλά έντεχνα θεωρείτε νόμιμος πχ η νομική εξουσία, αντίθετα εάν το κάνει κάποιος άτεχνα θεωρείτε κάφρος.

Και σας ενοχλεί τελικά περισσότερο η παρανομία του ταξιτζή η του περιπτερά παρά ενός ανώτερου στελέχους που μπορεί να ήσαστε υποχρεωμένοι να των γλύφετε κατά ανάγκη.

Μοιάζετε οι περισσότεροι με ένα ανέκδοτο με κοπρολάγνους …όπου κατά το σερβίρισμα του φαγητού βρήκαν στο πιάτο τους μια τρίχα και κάνανε σαν τρελοί.

Η με ,ένα Σωκρατικό ανέκδοτο εάν δεν μπορείς να χτυπήσεις τον γάιδαρο χτύπα το σαμάρι.

Το μόνο θα παρακαλούσα να μιλάτε με ορθολογισμό …όσοι από εσάς μπορείτε να το κάνετε και όχι με εξορκισμούς σταυρώστε σταυρώστε των.

Όταν βλέπω προσπάθειες να δικαιολογούνται τα αδικαιολόγητα,Παήσιους,κοπρολαγνίες,εξορκισμούς το μόνο που μπορώ να συμπεράνω είναι οτι είσαι εκτός από κακός επαγγελματίας και εν δυνάμη θρησκόληπτος.Πάρε το παρακάτω βίντεο σαν απάντηση:

Δημοσ.

Φίλε paco_de_nunez για όλες τις ερωτήσεις που έκανες, θα σου απαντήσω "ΝΑΙ, εισαι υποχρεωμένος" για δύο λόγους:

1) Ο ίδιος επέλεξες να κάνεις αυτό το επάγγελμα (οπότε αποδέχεσαι τις εργασιακές συνθήκες και υποχρεώσεις).

2) Είσαι επαγγελματίας (δηλαδή πληρώνεσαι για να κάνεις όλα τα παραπάνω).

Αν δεν μπορείς, ή άλλαξε επάγγελμα ή κάτσε σπίτι σου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...