NetworkMeltdown Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Έχω 40 εικόνες και προσπαθώ να κάνω ένα video 40 δευτερολέπτων. Θα είναι 1 fps με 1800 bit rate. Προσπαθησα λοιπον με το ffmpeg και ένα .bat αρχείο: >ffmpeg -r 1 -b 1800 -f image2 -i image%d.jpg video.mpg pause Αλλά δεν δουλεύει. Λέει οτι δεν υπάρχει η εικόνα imaged.jpg. εεε? οταν λέμε image%d.jpg ενοούμε: image1.jpg, image2.jpg, ... σωστά?
parsifal Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Βρε μανία με το Προγραμματισμός subforum! Πώς σου κόλλησε ότι θέματα σχετικά με το ffmpeg ανήκουν για κάποιο λόγο στον Προγραμματισμό, δε μπορώ να καταλάβω! Τέλος πάντων, το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν κάνεις escape τον χαρακτήρα %, ο οποίος έχει ειδική σημασία στα batch files. Μπορείς να τον κάνεις escape χρησιμοποιώντας τόν εις διπλούν (%% αντί για %). Εναλλακτικά, κάνε την κωδικοποίηση δίνοντας κανονικά την εντολή σου από τη γραμμή εντολών αντί με batch file (ούτως ή άλλως, δε βλέπω κάποιο πλεονέκτημα στην χρήση batch file απλά και μόνο για να εισάγεις ένα pause από κάτω).
NetworkMeltdown Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Βρε μανία με το Προγραμματισμός subforum! Πώς σου κόλλησε ότι θέματα σχετικά με το ffmpeg ανήκουν για κάποιο λόγο στον Προγραμματισμό, δε μπορώ να καταλάβω! Τέλος πάντων, το πρόβλημα εδώ είναι ότι δεν κάνεις escape τον χαρακτήρα %, ο οποίος έχει ειδική σημασία στα batch files. Μπορείς να τον κάνεις escape χρησιμοποιώντας τόν εις διπλούν (%% αντί για %). Εναλλακτικά, κάνε την κωδικοποίηση δίνοντας κανονικά την εντολή σου από τη γραμμή εντολών αντί με batch file (ούτως ή άλλως, δε βλέπω κάποιο πλεονέκτημα στην χρήση batch file απλά και μόνο για να εισάγεις ένα pause από κάτω). Έχω κανονικά 20 εικόνες όλες οι ονομασίες είναι μια χαρά ορίστε και η εντολή: >ffmpeg -r 1 -b 1800 -i image%%d.jpg screen.mpg όπως μου είπες το έκανα... Αλλά δέν δείχνει τίποτα το screen.mpg ...
NetworkMeltdown Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 ξέρει κανείς που μπορεί να είναι το πρόβλημα?
parsifal Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Έλυσες το ένα πρόβλημα κι έπεσες σε άλλο τώρα. Αυτό το "picture size invalid" μήνυμα δεν ακούγεται και πολύ σωστό. Σαν να μη μπορεί να διαβάσει σωστά ο JPEG decoder/reader του ffmpeg τις εικόνες σου. Με ποιο πρόγραμμα τις δημιούργησες; Δε δοκιμάζεις να τις μετατρέψεις σε ένα άλλο format (π.χ. bmp) ;
NetworkMeltdown Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 3 Αυγούστου 2010 Thanks δουλεψε!!! αλλά έχω άλλο πρόβλημα τώρα. Όταν το βάζω -r 1 δηλαδή 1 fps που είναι και αυτό που θέλω ναι! φτιαχνει το video ναι! παίζει το video και είναι και 20sec (αφου έχω 20 εικόνες) αλλά η βλακία είναι ότι δειχνει μόνο την πρώτη απο τις 20 εικόνες μέχρι να τελειώσει το video. !!!! γαμώ !!!! Ενώ άμα το αλλάξω σε πχ 5 fps τις δειχνει όλες αλλά αλλάζει η διάρκεια του video plz help!!! ---------- Προσθήκη στις 02:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:26 ---------- τελικα δουλεύει αμα το ανοίξεις με το media player και οχι με το vlc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.