LouCi4er Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Εδώ έχω δοκιμάσει με O&O που είναι σερβεράδικο... Έχω δοκιμάσει με πάνω από 4-5 προγράμματα, τίποτα!Είναι κάτι γενικά που συμβαίνει αυτό? Μπα σε εμενα οταν ειχα τον HDD αμα ειχα κανα μηνα να κανω ανασυγκροτηση(παντα με την ανασυγκροτηση των windows) μου εβγαζε στην αναλυση 10% και οταν παταγα να ξεκινησει εκανε κανα 20λεπτο να τελειωσει.Δουλευε κανονικα δλδ.
thanos1916 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Κ εμένα δεν μου αρέσει στα 7 η ανασυγκρότηση γιατι δεν καταλαβαίνω αν εχει γίνει ή οχι.. Κατέβασα το Defraggler απο εδω : http://www.insomnia.gr/forum/downloads.php?do=file&id=214 και βρήκα την υγειά μου και εγω το ιδιο πιστευω
antonl Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2010 Μπας κι έχετε αφήσει το scheduled defragmentation των Windows στο on; Αν και δεν ξέρω αν τα windows7 κάνουν defrag με την ίδια λογική μ αυτή τον third party προγραμμάτων. Πάντως θα εξηγούσε γιατί το defrag των win τελειώνει αμέσως.
telis_petsotis Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 γενικοτερα ποια ειναι τα πλεονεκτηματα του defrag στους σκληρους; φαινεται καποια αισθητη διαφορα; δεν το εχω δοκιμασει καθολου 3 χρονια.. ισως ποιο παλια οταν ειχα το tune up utilities 2008
Heatspreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Βάζει τα δεδομένα σε σωστή θέση πάνω στον δίσκο, ώστε να μπορεί να τα βλέπει πιο γρήγορα.
TheELF Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Εδώ έχω δοκιμάσει με O&O που είναι σερβεράδικο... Έχω δοκιμάσει με πάνω από 4-5 προγράμματα, τίποτα!Είναι κάτι γενικά που συμβαίνει αυτό? Το τρέχεις σαν admin; έχεις δικαιώματα αλλαγής τον αρχείων;
Heatspreader Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2010 Τελικά κατέβασα την τελευταία έκδοση του Defraggler και όλα μια χαρά απ' ότι κατάλαβα. Ήταν 11% κατακερματισμένος και μετά από την ανασυγκρότηση μειώθηκε στο 6%. Κάτι πρέπει να έγινε. Έκανε και αρκετή ώρα, το έβαλα και πήγα για ύπνο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.