Προς το περιεχόμενο

λυση για εθισμο και ημικρανιες

alexisk1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δλδ του προτεινεις να εθιστει στους καφεδες και τα τσιγαρα; Τι λογικη ειναι αυτη; Του Νεο(αρχιδο)ελληνα;

Eνώ οι κρεατίνες και τα λοιπά σκευάσματα είναι ότι ότι πρέπει ε;

Μιας και βγήκαμε οφτόπικ, τι σου προσφέρει το "χτίσιμο" του σώματος με φάρμακα ρε συ ΛΟΥΞ;

Γιατί βλέποντας καθημερινά διάφορους μπρατσόνηδες τριγύρω, το μόνο που έχω καταλάβει είναι πως αυτά που κατεβάζουν τους προκαλούν νοητικές δυσλειτουργίες (να το πω ευγενικά).

Ούτε φυσική κατάσταση έχουν, ούτε φυσική δύναμη απ'όσο μπορώ να κρίνω.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, έπιασα τις προάλλες και κουβάλησα ένα ψυγείο με έναν σούπερμαν ποντικαρά, και έκλασε ο καημένος πριν από εμένα.

Εμένα, τον αδύνατο και 13 χρόνια καπνιστή, που το πιο αθλητικό event της ζωής μου είναι να βλέπω champions league χλαπακιάζοντας πίτσες και μπύρες.

Επίσης, απορία τό'χω, μπηδάνε αυτοί οι τύποι;

Υπάρχουν γιομενάκια που γουστάρουνε φουσκωτούς μαυρισμένους ρακετάδες ;

(δεν αναφέρομαι σε εσένα https) :D

Κακό το τσιγάρο, κακοί οι καφέδες και το αλκοόλ, αλλά όχι και να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση οι ογκομετρικοί σωλήνες, τζίζους.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μιας και βγήκαμε οφτόπικ, τι σου προσφέρει το "χτίσιμο" του σώματος με φάρμακα ρε συ ΛΟΥΞ;

Γιατί βλέποντας καθημερινά διάφορους μπρατσόνηδες τριγύρω, το μόνο που έχω καταλάβει είναι πως αυτά που κατεβάζουν τους προκαλούν νοητικές δυσλειτουργίες (να το πω ευγενικά).

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, έπιασα τις προάλλες και κουβάλησα ένα ψυγείο με έναν σούπερμαν ποντικαρά, και έκλασε ο καημένος πριν από εμένα.

Εμένα, τον αδύνατο και 13 χρόνια καπνιστή, που το πιο αθλητικό event της ζωής μου είναι να βλέπω champions league χλαπακιάζοντας πίτσες και μπύρες.

Κακό το τσιγάρο, κακοί οι καφέδες και το αλκοόλ, αλλά όχι και να γίνονται παράδειγμα προς μίμηση οι ογκομετρικοί σωλήνες, τζίζους.

Κοιτα το χτισιμο του σωματος με την ακραια εννοια δε μου αρεσει κ μενα.Θελω τον ογκο μου πχ σε νορμαλ πλαισια κ ουτε κολλημενος ειμαι.Εκοψα κ το τσιγαρο προσφατα κ συνεχιζω προσπαθεια χρονων χωρις ακροτητες.Εξαλλου κ τις κρεατινες κ νιτρικο παντα περιστασιακα τις επερνα εδω κ μια δεκαετια περιπου.Υπηρχε κ περιοδος 2 χρονια που δεν επαιρνα τπτ.Αναλογα πως μου την βαρεσει.

Το ''χτισιμο'' το κανεις για παρτη σου κυριως.Τωρα αυτοι οι νταγλαραδες φαση επαγγελματικου bodybuilding δε ξερω εαν πηδανε.Εγω παντως με τον νορμαλ αυξημενο ογκο μου(τπτ τρελο δλδ) μια χαρα πηδαω η πηδιεμαι(αναλογα τα γουστα κ τα κεφια) :-D

Δημοσ.

Εφόσον πήγες σε γιατρό, δεν έχει ιδιαίτερο νόημα η δική μας άποψη. Αν δεν σου αρέσει η άποψη του μπορείς να πάρεις και 2η γνώμη.

Σε γενικές γραμμές όμως, πιο κοινό (και με λίγες παρενέργειες φάρμακο) από το panadol δεν νομίζω να υπάρχει για να πάρεις. Τα αντιφλεγμονώδη-αναλγητικά έχουν πολύ χειρότερες παρενέργειες.

Όσον αφορά τα στερητικά σύνδρομα από την καφεινη καλύτερα είναι να τα κόψεις από μόνος σου όχι με άλλα φάρμακα...ή θα μειώσεις την δόση του panadol extra ή θα πάρεις το απλό panadol αλλά πάλι σε φυσιολογική δοσολογία.

Δημοσ.

Εισαι τελειως εκτος θεματος. Δε μιλησα ποτε για φουσκωτους, ουτε για φαρμακα. Τα εχεις μπερδεψει. Ανοιξε κανενα βιβλιο, μπες καμμια wikipedia και ελα μετα απο ενα 6μηνο να ξαναμιλησουμε για αυτα.

Προς το παρων ασχολησουμε με καμμια κανουρια καρτα γραφικων, κανα καλο παιχνιδι και ασε αυτα τα ανωμαλα πραματα με τα οποια ασχολουμαστε.

Και οσο για το παλικαρι που κουραστηκε, τι παει να πει αυτο; Μπορει πριν να ειχε σκληρη προπονηση. Ολοι αυτοι οι φουσκωτοι, ναι παιρνουν τα εντερα τους σε χαπακια, αλλα και ολη τους η ζωη ειναι ενα γυμναστηριο. Εχουν ριξει πολυ ιδρωτα εκει μεσα και πολλοι απο αυτους εχουν τραυματιστει. Δε παιρνεις απλα ενα "μαγικο" χαπακι και φτιαχνεις σωμα μεσα σε λιγους μηνες.

Δημοσ.
Εισαι τελειως εκτος θεματος. Δε μιλησα ποτε για φουσκωτους, ουτε για φαρμακα. Τα εχεις μπερδεψει. Ανοιξε κανενα βιβλιο, μπες καμμια wikipedia και ελα μετα απο ενα 6μηνο να ξαναμιλησουμε για αυτα.

6 μήνες είναι ο μέσος χρόνος που σου παίρνει εσένα να διαβάσεις κάνα βιβλίο και καμιά wikipedia;

Φταίω εγώ μετά;

:lol:

Δημοσ.

Εντάξει Λουξ.

Δε μου λες, άμα γίνω και εγώ μπρατσόνης και τρανός, θα μπορώ να τα βάλω και με φαντάσματα ή τσάμπα το διάβασμα;

Δημοσ.
Γεια σας. Ειμαι γυρω στα 55. Εχω εδώ και 1,5 χρονο ημικρανιες και εχω εθιστει στα panadol extra. Δε ξερω πώς να το αντιμετωπισω. Τα καθημερινα θεματα συνεχως τρεχουν οι υποχρεωσεις πολλες χωρις καμια βοηθεια από τη γυναικα και τα παιδια μου. Αρχιζω και φοβαμαι για τα ζωτικα μου οργανα μην δημιουργησω κανενα προβλημα αν δεν το εχω κανει ηδη. Πριν κανενα τριμηνο που εκανα αιματολογικες εξετασεις δεν υπηρξε κανενα προβλημα. Πηγα και σε αρμοδιο γιατρο και μου ειπε ξεκουραση πραγμα που δεν μπορω να το κανω αμεσα αλλα το προσπαθω. Τι να κανω με τα panadol extra?? Υπαρχει καποιο υποκαταστατο του panadol extra που να με συνεφερει από την ελλειψη της καφεϊνης που περιεχει αυτό??

Με κινδυνο να θεωρηθει η απαντηση μου.. κλισε , αυτα τα ρωτανε στο γιατρο.Αυτος θα σου πει αν θα τα ελλατωσεις , κοψεις , συνεχισεις , αντικαταστησεις .Αυτες οι ιατρικες ερωτησεις στο φορουμ ποτε δεν τις καταλαβα...:P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...