Προς το περιεχόμενο

λυση για εθισμο και ημικρανιες

alexisk1955

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Luxx ο εθισμος σου δεν εχει καμια διαφορα με τον εθισμο στην κοκαινη, με τον εθισμο στο τσιγαρο κλπ

Με αλκοολ και benzos εχει, γιατι απο τα στερητικά απο αυτες τις ουσιες μπορει να πεθανεις.

Και sorry που θα στο πω, αλλα εχεις προβλημα γιατι το κανεις καθημερινα και πλεον το παιρνεις για να εισαι normal και οχι για να παρεις το boost.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ειδατε που ολοι καταλαβατε λαθος; Δε τα παιρνω επειδη μου αρεσουν. ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ! Ενα χαπακι ειναι. Απλα το παιρνω για ενεργεια στο γυμναστηριο!

Και δε το παιρνω για παντα. 1 μηνα παιρνω καφεϊνη, μετα νιτρικο μαζι με κρεατινη κτλ..

Ενταξει τεχνολογικο φορουμ ειναι εδω, δε εχω την απαιτηση να τα γνωριζετε αυτα.

Για να μαθετε σχετικα με αυτα : http://www.bodybuilding.gr

Δημοσ.

Ξεκίνα νηστεία με φρέσκα φρούτα και λαχανικά για τουλάχιστον 1 μήνα, μή τρώς τίποτε μαγειρεμένο (εκτός αν βράσεις καμμιά πατάτα, μπρόκολο, κλπ.), μόνο ωμό cold pressed ελαιόλαδο από λάδια (εννοείται όχι βούτυρα), καθόλου κρέας (βρασμένο αυγό το πολύ και ψάρι σε ατμό), καθόλου γαλακτοκομικά, και καθόλου ζάχαρη και φυσικά καφείνη και άπειρο νερό. Σταμάτα το body building και ξεκουράσου, πήγαινε για κανένα περίπατο και κανένα μπάνιο στη θάλασσα (όχι στη ντάλα). Δες και κανένα καρδιόλογο. Καλή τύχη.

Δημοσ.
Ειδατε που ολοι καταλαβατε λαθος; Δε τα παιρνω επειδη μου αρεσουν. ΑΠΛΑ ΕΛΕΟΣ! Ενα χαπακι ειναι. Απλα το παιρνω για ενεργεια στο γυμναστηριο!

Και δε το παιρνω για παντα. 1 μηνα παιρνω καφεϊνη, μετα νιτρικο μαζι με κρεατινη κτλ..

Ενταξει τεχνολογικο φορουμ ειναι εδω, δε εχω την απαιτηση να τα γνωριζετε αυτα.

Για να μαθετε σχετικα με αυτα : http://www.bodybuilding.gr

να σου πω,εγω κατα διαστηματα κανω εναλλαγη νιτρικο και κρεατινη αλλα ποτε κ τα δυο μαζι στο γυμναστηριο.Καφεινη ομως δεν παιρνω.Ακομα κ καφε πινω decaf εδω κ χρονια διοτι ακομα κ η μιση κουταλια καφεινη μου προκαλει πολυ μεγαλες παρενεργειες κ πρεπει να εχω γενικοτερη δυσανεξια στην καφεινη.Επισης εχω κοψει το τσιγαρο περιπου ενα μηνα.

Μηπως να περνω μαζι νιτρικο κ κρεατινη στο γυμναστηριο?Βοηθαει περισοτερο δλδ στον ογκο?

Δημοσ.

Εννοειται πως ναι! Συνυθως κρεατινη+νιτρικο πανε μαζι. Τα περισσοτερα νιτρικα εχουν και κρεατινη μεσα.

Ποιο νιτρικο παιρνεις και ποια κρεατινη;

Ενονειται την κρεατινη την παιρνουμε μετα την προπονηση και οχι πριν μαζι με το νιτρικο.

Δημοσ.
Εννοειται πως ναι! Συνυθως κρεατινη+νιτρικο πανε μαζι. Τα περισσοτερα νιτρικα εχουν και κρεατινη μεσα.

Ποιο νιτρικο παιρνεις και ποια κρεατινη;

Ενονειται την κρεατινη την παιρνουμε μετα την προπονηση και οχι πριν μαζι με το νιτρικο.

τι ποια κρεατινη περνω?Μονουδρικη περνω που μου την εχουν συστησει την καλυτερη.

Νιτρικο περνω το A2 oμως οπως ειπα παντα χωρια...Μου ειπαν οτι ειναι λιγοτερο stress για τον οργανισμο!

Δημοσ.

Ναι μονουδρικη ειναι απο τις καλυτερες.

Το Α2 ποιο νιτρικο ειναι; Δε το εχω ακουστα. Εκτος και αν εννοεις το A2 Pump της labrada. Καθαρο νιτρικο σε χαπακια. Δε το εχω δοκιμασει, αλλα φαινεται καλο. Επισης δε εχει μεσα καθολου κρεατινη, οποτε παιρνει και κρεατινη. Εξαλλου αν παιρνεις κρεατινη την μια ημερα και την αλλη δε παιρνεις, δε θα δεις αποτελεσμα. Κρεατινη καλο ειναι να κανεις κυκλους. 1 μηνα on, 1 μηνα off.

Για φορμουλες κρεατινης δοκιμασε και το hemorush της nutrabolics., πολυ καλο. Και αν αγοραζεις απο εξωτερικο το jack3d απο την Ups Labs.

Δημοσ.
Ναι μονουδρικη ειναι απο τις καλυτερες.

Το Α2 ποιο νιτρικο ειναι; Δε το εχω ακουστα. Εκτος και αν εννοεις το A2 Pump της labrada. Καθαρο νιτρικο σε χαπακια. Δε το εχω δοκιμασει, αλλα φαινεται καλο. Επισης δε εχει μεσα καθολου κρεατινη, οποτε παιρνει και κρεατινη. Εξαλλου αν παιρνεις κρεατινη την μια ημερα και την αλλη δε παιρνεις, δε θα δεις αποτελεσμα. Κρεατινη καλο ειναι να κανεις κυκλους. 1 μηνα on, 1 μηνα off.

Για φορμουλες κρεατινης δοκιμασε και το hemorush της nutrabolics., πολυ καλο. Και αν αγοραζεις απο εξωτερικο το jack3d απο την Ups Labs.

ναι το Α2 pump παιρνω.Αρα θα το προσπαθησω μαζι και τα δυο κ βλεπουμε.Γενικα ευχαριστημενος ειμαι απο τον μεχρι τωρα ογκο μου.Δε με ενδιαφερει το πολυ πραγμα φαση bodybuilding

Δημοσ.

Ενταξει, ολοι εμεις που γυμναζομαστε κανουμε στην ουσια bodybuilding, απλα σε ερασιτεχνικο επιπεδο.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι τα τελευταία posts κολλάνε εδώ. Αν θέλετε να σας δώσω το κινητό του Τζέκου να τα πείτε από κοντά.

ΟΡ πάντως καλό θα ήταν να μας πεις πόσα χαπάκια παίρνεις την ημέρα και φυσικά να πας να δεις ένα γιατρό.

Δημοσ.

αν δεν μπορεις να το κοψεις εθισου σε αλλα πραγμα πινε ρε παιδι μου κανα 3 καφεδες την ημερα κανε 1 πακετο τσιγαρα ο παππους μου 65 ινε κ κανη 2 την ημερα δεν παθενεις τιποτα

Δημοσ.

Το δε παθαινεις τιποτα ειναι σχετικο! Ειναι και θεμα γονιδιων! Ο αλλος με 5 χρονια καπνισμα και πεθαινει και αλλος καπνιζει μεχρι τα 90 του και ειναι μια χαρα.

Δλδ του προτεινεις να εθιστει στους καφεδες και τα τσιγαρα; Τι λογικη ειναι αυτη; Του Νεο(αρχιδο)ελληνα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...