De@th L0rd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Παντως σε γνώση σας, συχνή χρήση αναλγητικών προκαλεί νεφρική ανεπάρκεια σε μεγαλύτερη ηλικία.
NT1G Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Και πάνω από 10 panadol απλά την ημέρα δημιουργούν πρόβλημα. Στα 20 χάνεις τα νεφρά.
slygeo87 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καλα και εσυ για καφεϊνη πινεις...καφεδες; Τζαμπα λεφτα. Παρε χαπακια καφεϊνης! Μη τα πεις παραέξω αυτά.
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μη τα πεις παραέξω αυτά. Προς τι αυτο το σχολιο; Αμα εισαστε ασχετοι και δε ξερετε μη απαντατε.. Μεχρι 600mg ειναι η μεγιστη ποσοτητα, ωστε να μην εχεις ανεπιθυμητες παρενεργειες. Οχι πως αν καποιος ασχετος πιει απο τη 1η ημερα αυτη τη ποσοτητα θα ειναι μια χαρα. Και οχι με την καφεϊνη δε τρελαινεσαι. Εχει αλλα πραματα που σε τρελαινουν. Εφεδρινη,αδρεναλινη,γιοχιμπινη κτλ..
slygeo87 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 According to the USDA*, 1 rounded teaspoon of instant coffee (1.8 grams in weight) contains 57 mg of caffeine. No matter how much water, milk, or creamer you add to the coffee - the amount of caffeine will remain the same. Για πες μου λοιπόν, επειδή είμαι και άσχετος και δεν χαπακώνομαι. Σοβαρά τώρα ε. Κινδυνεύεις από δηλητηριάση; =ρ
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ωραια, που κολλαει αυτο που λεω, με αυτο που λες; Παιρνω 200-600mg καθημερινα. Που ειναι το προβλημα σου;
slygeo87 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καταρχάς διαφωνώ με το τρόπο που λαμβάνεις καφεϊνη. Χώρια απ' αυτό, θέλω να μου εξηγήσεις αν τα 600mg της ταμπλέτας ισοδυναμούν με την ισχύ των 600mg κανονικού καφέ.
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Προτιμας να τη λαμβανω με το παραδοσιακο τροπο στη καφετερια μαζι με ενα γαρο, ε; Η καθε ταμπλετα εχει 200mg και δεν ειναι κατι εξωπραγματικο. Και στα φαρμακειο πουλανε χαπακια καφεϊνης. Και τι εννοεις με 600mg κανονικου καφε; Δε καταλαβαινω. Τα εχεις μπερδεψει. Τελος να σου πω, οτι για εμενα που γυμναζομαι χρονια δε υπαρχει καποιο προβλημα.
slygeo87 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Αυτό που δεν ξέρω είναι τι παρενέργειες έχουν τα 600mg. Αν υποθέσουμε πως είναι 60mg η κουταλιά εγώ σε κάθε φραπέ θέλω 120mg. Αν πιω τρεις φραπέδες την ημέρα θέλω 360mg. Αν είμαι νηστικός κουνιέμαι σαν νευρόσπασμα κλπ. ..και να ρε μπρο με γάρο! =ρ Σε λίγο θα χαπακώνουμε και σεξ.
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ναι, αλλα δε ξερω αν πουλανε σε ολα τα φαρμακεια. Ενα που πουλανε σιγουρα ειναι η guarana, αποσταγμα απο την καφεϊνη, η οποια ομως δε προκαλει αυτο τον εθισμο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Παιρνω 200-600mg καθημερινα. Που ειναι το προβλημα σου; το πρόβλημα δεν είναι ότι τα παίρνεις, το πρόβλημα είναι ότι τα προτείνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.