alexisk1955 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Γεια σας. Ειμαι γυρω στα 55. Εχω εδώ και 1,5 χρονο ημικρανιες και εχω εθιστει στα panadol extra. Δε ξερω πώς να το αντιμετωπισω. Τα καθημερινα θεματα συνεχως τρεχουν οι υποχρεωσεις πολλες χωρις καμια βοηθεια από τη γυναικα και τα παιδια μου. Αρχιζω και φοβαμαι για τα ζωτικα μου οργανα μην δημιουργησω κανενα προβλημα αν δεν το εχω κανει ηδη. Πριν κανενα τριμηνο που εκανα αιματολογικες εξετασεις δεν υπηρξε κανενα προβλημα. Πηγα και σε αρμοδιο γιατρο και μου ειπε ξεκουραση πραγμα που δεν μπορω να το κανω αμεσα αλλα το προσπαθω. Τι να κανω με τα panadol extra?? Υπαρχει καποιο υποκαταστατο του panadol extra που να με συνεφερει από την ελλειψη της καφεϊνης που περιεχει αυτό?? Βασικα ηθελα να σας ρωτησω αυτό αλλα και οποια άλλη συμβουλη εχετε ευπροσδεκτη Σας ευχαριστω.
Lucifer Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Είσαι βέβαιος πως λαμβάνεις περισσότερο από τη μέγιστη επιτρεπόμενη δόση; Πόσα χάπια παίρνεις τη μέρα;
RottenLungs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Απο καφείνη πάντως εγώ έχω αποθέματα. Όποιος χρειαστεί εδώ... Δύο φραπέδες και κανα red bull την μέρα. Γιαυτό όποτε πέρνω panadol, πέρνω το το μπλέ το απλό που δεν έχει καφείνη. Επίσης αδελφέ να σε πληροφορήσω οτι τσαμπέ εθίστηκες στα panadol extra γιατι δεν αντιμετωπίζουν τις ημικρανίες... Πολύ λίγα φάρμακα υπάρχουν για ημικρανίες και απο αυτά ελάχιστα αποτελεσματικά.
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καλα και εσυ για καφεϊνη πινεις redbull και καφεδες; Τζαμπα λεφτα. Παρε χαπακια καφεϊνης! Το καθε χαπακι εχει 200mg καφεϊνης, δλδ οσο περιπου 4 redbull ή 6 περιπου καφεδες. Εγω παιρνω καθημερινα κοντα στα 500mg. Το μονο κακο ειναι οτι εθιζεσαι και χρειαζεσαι μεγαλυτερες δοσεις ή το καλυτερο ειναι διακοπη για μερικες ημερες.
RottenLungs Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Καλα και εσυ για καφεϊνη πινεις redbull και καφεδες; Τζαμπα λεφτα. Παρε χαπακια καφεϊνης! Το καθε χαπακι εχει 200mg καφεϊνης, δλδ οσο περιπου 4 redbull ή 6 περιπου καφεδες. Εγω παιρνω καθημερινα κοντα στα 500mg. Το μονο κακο ειναι οτι εθιζεσαι και χρειαζεσαι μεγαλυτερες δοσεις ή το καλυτερο ειναι διακοπη για μερικες ημερες. Αδελφέ άμα βάλω παραπάνω καφείνη στον οργανισμό μου το μόνο που θα καταφέρω θα είναι να μπώ φυλακή... Ήδη είμαι αρκετά, εώς πολύ οξύθυμος... Άσε που με τον καφέ, με λίγη παρέα και κανα ταβλάκι περνάει και η ώρα. Υ.Γ. Το ξέρεις οτι είσαι "πρεζάκι" ;;; [φιλικά το λέω, μηυν με παρεξηγήσεις ]
Luxx Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Γιατι πρεζακι; Η καφεϊνη με βοηθαει στο γυμναστηριο για να βγαζω καλυτερες προπονησεις. Ουτε καφε πινω, ουτε redbull, ουτε τιποτα..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Super Moderators Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Γιατι πρεζακι; Το μονο κακο ειναι οτι εθιζεσαι και χρειαζεσαι μεγαλυτερες δοσεις το απαντάς μόνος σου... μήπως να την κόψεις?
ChocoBanana Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Γεια σας. Ειμαι γυρω στα 55. Εχω εδώ και 1,5 χρονο ημικρανιες και εχω εθιστει στα panadol extra. Δε ξερω πώς να το αντιμετωπισω. Τα καθημερινα θεματα συνεχως τρεχουν οι υποχρεωσεις πολλες χωρις καμια βοηθεια από τη γυναικα και τα παιδια μου. Αρχιζω και φοβαμαι για τα ζωτικα μου οργανα μην δημιουργησω κανενα προβλημα αν δεν το εχω κανει ηδη. Πριν κανενα τριμηνο που εκανα αιματολογικες εξετασεις δεν υπηρξε κανενα προβλημα. Πηγα και σε αρμοδιο γιατρο και μου ειπε ξεκουραση πραγμα που δεν μπορω να το κανω αμεσα αλλα το προσπαθω. Τι να κανω με τα panadol extra?? Υπαρχει καποιο υποκαταστατο του panadol extra που να με συνεφερει από την ελλειψη της καφεϊνης που περιεχει αυτό?? Βασικα ηθελα να σας ρωτησω αυτό αλλα και οποια άλλη συμβουλη εχετε ευπροσδεκτη Σας ευχαριστω. Έγραφες και στο Troktiko? Αστειεύομαι..
panagos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Γεια σας. Ειμαι γυρω στα 55. Εχω εδώ και 1,5 χρονο ημικρανιες και εχω εθιστει στα panadol extra. Δε ξερω πώς να το αντιμετωπισω. Τα καθημερινα θεματα συνεχως τρεχουν οι υποχρεωσεις πολλες χωρις καμια βοηθεια από τη γυναικα και τα παιδια μου. Αρχιζω και φοβαμαι για τα ζωτικα μου οργανα μην δημιουργησω κανενα προβλημα αν δεν το εχω κανει ηδη. Πριν κανενα τριμηνο που εκανα αιματολογικες εξετασεις δεν υπηρξε κανενα προβλημα. Πηγα και σε αρμοδιο γιατρο και μου ειπε ξεκουραση πραγμα που δεν μπορω να το κανω αμεσα αλλα το προσπαθω. Τι να κανω με τα panadol extra?? Υπαρχει καποιο υποκαταστατο του panadol extra που να με συνεφερει από την ελλειψη της καφεϊνης που περιεχει αυτό?? Βασικα ηθελα να σας ρωτησω αυτό αλλα και οποια άλλη συμβουλη εχετε ευπροσδεκτη Σας ευχαριστω. Διαβάζοντας το κείμενό σου, μου έκαναν κλίκ αυτά που έχω χρωματίσει. Πιστεύω πως σε αυτά πρέπει να επικεντρωθείς για να βρεις την υγειά σου. Επίσης, μείνε όσο μπορείς μακριά απο υποκατάστατα/ημίμετρα.
frenzy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ειμαι γυρω στα 55. Διαβάζοντας το κείμενό σου, μου έκαναν κλίκ αυτά που έχω χρωματίσει. Πιστεύω πως σε αυτά πρέπει να επικεντρωθείς για να βρεις την υγειά σου. Επίσης, μείνε όσο μπορείς μακριά απο υποκατάστατα/ημίμετρα. Ναι, η ηλικία είναι πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει.
panagos Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ναι, η ηλικία είναι πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπίσει. Είναι κάτι που θα πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη. Δεν είπα πρόβλημα. Παλιά είχα έναν διοικητή (ετών 47-48) ο οποίος σκεφτόταν σοβαρά να αποστρατευτεί. Θυμάμαι μου έλεγε "Ο άντρας μετά τα 50, τρία πράγματα έχει να φοβάται. Κ.Κ.Ε. Καρκίνος, Καρδιά, Εγκεφαλικό!"
frenzy Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μετα τα τριάντα απλώς τα ελπίζεις. Δεν ξέρω αν τα φοβάσαι στα 50.
De@th L0rd Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Μετα τα τριάντα απλώς τα ελπίζεις. Δεν ξέρω αν τα φοβάσαι στα 50. Εξαρτάται πόσο ευχαριστημένος ή δυσαρεστημένος είσαι από τη ζωή σου. Αν η ζωή σου είναι γεμάτη (πολύπλευρο κ δύσκολο αυτό) δε νομίζει να ελπίζεις σε κανένα ακόμα και 80 χρονών να είσαι...
liopyr Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Τα panadol extra είναι πρέζα πάντως, κι εγώ σαν καραμέλες τα κατεβάζω. Από εκεί και πέρα νομίζω είναι αρκετά ακίνδυνα για να σου δημιουργήσουν πρόβλημα. Εκτός και αν κατεβάζεις ένα κουτάκι την ημέρα ξέρω γω... Αν δεν κάνω λάθος στο χαρτάκι της συσκευασίας αναφέρει πως πρέπει να μεσολαβούν κάποιες ώρες μέχρι να πάρεις το επόμενο. (τέσσερις; -δε θυμάμαι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.