Προς το περιεχόμενο

adium

aris21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα, οταν κλικαρω το εικονηδιο του adium συνδεεται αμεσως με τον λογαριασμο μου.υπαρχει δυνατοτητα να βαλω password για να μπω; δεν θελω να μπαινει ετσι χυμα..εψαξα αλλα δεν βρικα καυι..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καλησπερα, οταν κλικαρω το εικονηδιο του adium συνδεεται αμεσως με τον λογαριασμο μου.υπαρχει δυνατοτητα να βαλω password για να μπω; δεν θελω να μπαινει ετσι χυμα..εψαξα αλλα δεν βρικα καυι..

1. http://trac.adium.im/wiki/PasswordProtection

2. You can create a password protected DMG using Disk Utility and then stick the Mail program (or Mail's Library for your User account, which is where your mail is stored anyway) in the DMG. Then have an Alias in the original location pointing to the corresponfing item in the Disk Image.

Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish

εχω DMG...να ριξω το adium εκει μεσα για να μπορω να μπω μονο εγω;

μαλλον θα πρεπει να φτιαξεις καινουργιο

δες εδω (οδηγιες στα ελληνικα):

http://milaraki.com/blog/2010/05/lock-with-password-various-files-mac-101/

ok..ευχαριστω πολυ..

---------- Προσθήκη στις 23:53 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:46 ----------

ναι αυτο θελω whiteyez...

---------- Προσθήκη 02-08-2010 στις 00:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 01-08-2010 στις 23:53 ----------

Αν κατάλαβα καλά ο φίλος θέλει όταν ανοίγει το adium να του ζητάει password για να συνδεθεί στο λογαριασμό του.

Κάνω λάθος;

σωστα! αυτο θελω...

δε γινεται αυτό δεν εχει επιλογη "remember my password" στους λογαριασμους ωστε να μπορεις να την αποεπιλεξεις. Το θυμαται εκ προεπιλογης.

• 3 μήνες μετά...
τωρα τελευταια αργει κανα 2λεπτο να φορτωσει τις επαφες του FB ενω πριν τις εβγαζε σχεδον αμεσως... :-(

γενικα μετα απο ενα update που εκανε τις προηγουμενες μερες εχει χασει την σταθεροτητα τ

τωρα τελευταια αργει κανα 2λεπτο να φορτωσει τις επαφες του FB ενω πριν τις εβγαζε σχεδον αμεσως... :-(

Δεν πιστεύω ότι φταίει το adium αλλά το fb.

OffTopic έχεις και fb;;; add αμέσως!!!!!!!!! :-D αν βέβαια παίζεις φάρμα!!!! :P

Δεν πιστεύω ότι φταίει το adium αλλά το fb.

OffTopic έχεις και fb;;; add αμέσως!!!!!!!!! :-D αν βέβαια παίζεις φάρμα!!!! :P

αυτο πιστευω και γω η καθυστερηση αρχισε απο τοτε που το chat δειχνει μονο τα κουτακια με μικρες φωτο αντι για τη λιστα με τα ονοματα...

ε οχι και φαρμα!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek:

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 μήνες μετά...

Έχω θέμα με το adium... :(

οποτε το ανοιγω προσπαθει να συνδεθεί αλλα τελικά δεν τα καταφέρνει γιατι λέει έχω συνδεθεί απο άλλον υπολογιστή...! μετά απο 2-3 προσπάθειες συνδέεται...

αυτο μου το κάναι μόνο το adium! δεν το κανει δλδ το μσν στα windows...

Υ.Γ.δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλα σήμερα βρήκα και 2 προσκλήσεις στο adium απο άγνωστα mails (προφανώς δεν δέχτηκα)!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...