Προς το περιεχόμενο

Hyundai Super-386 SE το βρήκα τυχαία στο παταρι.

z@xos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, δεν ηξερα που αλλου να παραθεσω την απορια μου, εαν πρεπει να μεταφερθει αλλου τοτε "sorry". Oπως λεει και ο τιτλος, ψαχνοντας στο παταρι βρηκα τον εξης υπολογιστη :Hyundai Super-386 SE. Kαι πρεπει να ειναι λειτουργισιμος...:-D. Μηπως γνωριζει κανεις εαν εχει αξια αυτο το "πραγμα"? Οταν λέω αξια εννοω συλεκτικη ή μουσαικη:P Να τον κρατισω δλδ ή να το στειλω για αποσυρση?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα και τα δυο μηχανήματά που αναφέρεις ειναι της εποχης του χαλκου.

Γενικα δεν γνωριζω πολλα πραγματα αλλα για να πω την αληθεια λυπαμε να το πεταξω.

Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι αν εχει αξια περαν της συμπαθειας που δείχνει

ο ιδιοκτητης ή ενας πληροφορικαριος προς ενα τετοιο PC.

Nα σημειωσω οτι δεν ειναι δικος μου αλλα της ξαδερφης μου. Ο δικος μου πρωτος υπολογιστης αγοραστικε αρκετο καιρο μετα απο αυτον.

Δημοσ.

Για περάστε και από το φόρουμ της υπογραφής μου να πληροφορηθείτε περισσότερο για τα μηχανάκια σας....

Υπάρχει κόσμος που λειτουργεί παλιά μηχανήματα κανονικότατα και σήμερα, ενώ ακόμα και τώρα έχουμε τσακωμούς ZX-Spectrum vs Amstrad και Amiga vs Atari ST!!!!!!!!

Δημοσ.

οκ, ευχαριστω για τις αποψεις σας...δεν θα το αποσυρω τελικα!

Εν το μεταξυ ξεχασα να αναφερω οτι το μηχανημα ειναι σαν καινουριο.Και το ποντικι νομίζεις οτι εχει ακομα εγγυηση. Αναφαιρομαι στην εμφανηση τους και οχι στην λειτουργικοτητα τους. Δεν μπορεσα να bootαρω γιατι δεν εχω πληκτρολογιο που να συνδεεται σε τετοια θυρα αλλα οταν βρω θα το δοκιμασω.

• Moderators
Δημοσ.

To Πληκτρολογιο εχει βισμα σαν το πανω στην πικ;;;

DIN.GIF

Αν ναι, τοτε μπορεις να συνδεσεις οποιοδηποτε PS/2 με εναν τετοιο adaptor:

d85b_1.JPG?set_id=7

Δημοσ.

Ότι σου είπε ο Georgeman. Θες το παλιό καλώδιο που έκανε για AT μηχανήματα.

Προσοχή μόνο, μπορεί η Hyundai να είχε δικά της propertiary πληκτρολόγια και να μην κάνουν τα κλασσικά.

Τον αντάπτορα πάντως, τον έχω δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία ουκ ολίγες φορές!!!

Δημοσ.

Προσοχή μόνο, μπορεί η Hyundai να είχε δικά της propertiary πληκτρολόγια και να μην κάνουν τα κλασσικά.

Μπα μια χαρά θα παίξει το οποιοδήποτε ΑΤ/PS2 (με αντάπτορα) πληκτρολόγιο που θα βάλει επάνω...

Δημοσ.

κάπου έχω ενα τέτοιο keyboard.. αλλα πιο γρήγορα θα βρείς εναν adaptor νομίζω..

Και ναι.. κλασικά ΑΤ πληκτρολόγια παίρνει.. τιποτα ιδιαίτερο.

Μουσιακή αξία δε νομίζω να αποκτήσει ποτέ.. δεν ήταν και σπάνια κομμάτια.. με το κιλό βγαίνανε.. Αλλα όντως ποιος ξέρει μπορεί σε 50 χρόνια όλοι οι άλλοι να τα χουν ανακυκλωσει οπότε θα σαι ο μόνος που θα κάνεις Ρετρό βραδιές και θα παίζουμε Larry, Indy and the fate of atlantis και Ugh! ;-p

---------- Προσθήκη στις 13:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:55 ----------

..aaa kai death track!

παρεπιπτώντος κάπου πήρε το μάτι μου ψιλο-καινούρια έκδοση του death-track..

Δημοσ.

Αντε να δουμε ποτε θα ξαναβγει WC......Σαν το 3 και το 4 κανενα ακομα και σημερα παιχνιδι δεν μπορει να τα συναγωνιστει τοσο σε πλοκη οσο και γενικα σαν παιχνιδια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...