z@xos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Καλησπέρα, δεν ηξερα που αλλου να παραθεσω την απορια μου, εαν πρεπει να μεταφερθει αλλου τοτε "sorry". Oπως λεει και ο τιτλος, ψαχνοντας στο παταρι βρηκα τον εξης υπολογιστη :Hyundai Super-386 SE. Kαι πρεπει να ειναι λειτουργισιμος.... Μηπως γνωριζει κανεις εαν εχει αξια αυτο το "πραγμα"? Οταν λέω αξια εννοω συλεκτικη ή μουσαικη Να τον κρατισω δλδ ή να το στειλω για αποσυρση? Ευχαριστω προκαταβολικα.
Nik.K Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Ακομα εχω Atari και Amiga 500 Plus και δεν τα πεταω, δεν πιανουν και τοσο χωρο.
z@xos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Απο οτι κατάλαβα και τα δυο μηχανήματά που αναφέρεις ειναι της εποχης του χαλκου. Γενικα δεν γνωριζω πολλα πραγματα αλλα για να πω την αληθεια λυπαμε να το πεταξω. Αυτο που με ενδιαφερει περισσοτερο ειναι αν εχει αξια περαν της συμπαθειας που δείχνει ο ιδιοκτητης ή ενας πληροφορικαριος προς ενα τετοιο PC. Nα σημειωσω οτι δεν ειναι δικος μου αλλα της ξαδερφης μου. Ο δικος μου πρωτος υπολογιστης αγοραστικε αρκετο καιρο μετα απο αυτον.
lionheart75 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Και γω έναν amstrad cpc 6128 και μια amiga 500, άψογα και λειτουργικά και εννοείται ότι δεν τα πετάω....
Nik.K Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Συλλεκτικη αξια οχι δεν εχει τωρα, σε 50 χρονια ομως ποιος ξερει.
Pooky(1) Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Για περάστε και από το φόρουμ της υπογραφής μου να πληροφορηθείτε περισσότερο για τα μηχανάκια σας.... Υπάρχει κόσμος που λειτουργεί παλιά μηχανήματα κανονικότατα και σήμερα, ενώ ακόμα και τώρα έχουμε τσακωμούς ZX-Spectrum vs Amstrad και Amiga vs Atari ST!!!!!!!!
z@xos Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Μέλος Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 οκ, ευχαριστω για τις αποψεις σας...δεν θα το αποσυρω τελικα! Εν το μεταξυ ξεχασα να αναφερω οτι το μηχανημα ειναι σαν καινουριο.Και το ποντικι νομίζεις οτι εχει ακομα εγγυηση. Αναφαιρομαι στην εμφανηση τους και οχι στην λειτουργικοτητα τους. Δεν μπορεσα να bootαρω γιατι δεν εχω πληκτρολογιο που να συνδεεται σε τετοια θυρα αλλα οταν βρω θα το δοκιμασω.
Nik.K Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Αν δεν κανω λαθος ενα οποιοδηποτε PS2 κανει, δεν ειχα βεβαια τετοιο μηχανακι ποτε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 Moderators Δημοσ. 1 Αυγούστου 2010 To Πληκτρολογιο εχει βισμα σαν το πανω στην πικ;;; Αν ναι, τοτε μπορεις να συνδεσεις οποιοδηποτε PS/2 με εναν τετοιο adaptor:
Pooky(1) Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Ότι σου είπε ο Georgeman. Θες το παλιό καλώδιο που έκανε για AT μηχανήματα. Προσοχή μόνο, μπορεί η Hyundai να είχε δικά της propertiary πληκτρολόγια και να μην κάνουν τα κλασσικά. Τον αντάπτορα πάντως, τον έχω δοκιμάσει με απόλυτη επιτυχία ουκ ολίγες φορές!!!
yiankap Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Πάντως γείτονα αν δεν τον θέλεις εσύ, τον θέλω εγώ προκειμένου να πάει στην ανακύκλωση !!!!
Timour21 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Προσοχή μόνο, μπορεί η Hyundai να είχε δικά της propertiary πληκτρολόγια και να μην κάνουν τα κλασσικά. Μπα μια χαρά θα παίξει το οποιοδήποτε ΑΤ/PS2 (με αντάπτορα) πληκτρολόγιο που θα βάλει επάνω...
Dosas Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 βάλτο να παίζεις larry laffer και wing commander 1.
orotoi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 κάπου έχω ενα τέτοιο keyboard.. αλλα πιο γρήγορα θα βρείς εναν adaptor νομίζω.. Και ναι.. κλασικά ΑΤ πληκτρολόγια παίρνει.. τιποτα ιδιαίτερο. Μουσιακή αξία δε νομίζω να αποκτήσει ποτέ.. δεν ήταν και σπάνια κομμάτια.. με το κιλό βγαίνανε.. Αλλα όντως ποιος ξέρει μπορεί σε 50 χρόνια όλοι οι άλλοι να τα χουν ανακυκλωσει οπότε θα σαι ο μόνος που θα κάνεις Ρετρό βραδιές και θα παίζουμε Larry, Indy and the fate of atlantis και Ugh! ;-p ---------- Προσθήκη στις 13:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:55 ---------- ..aaa kai death track! παρεπιπτώντος κάπου πήρε το μάτι μου ψιλο-καινούρια έκδοση του death-track..
Nik.K Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2010 Αντε να δουμε ποτε θα ξαναβγει WC......Σαν το 3 και το 4 κανενα ακομα και σημερα παιχνιδι δεν μπορει να τα συναγωνιστει τοσο σε πλοκη οσο και γενικα σαν παιχνιδια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.